KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Tassutin

#3951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

05.04.2012 10:19

#3944: Matruusi - Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Merimiesten vanha sanonta: On kippareita jotka ovat käyneet kivellä ja on kippareita jotka eivät VIELÄ ole käyneet kivellä. Tässä vanhassa sanonnassa piilee viisaus jota on kovasti itsevarmojen syytä pohdiskella. Se aikaisemman viestin tulosvertailu tarkoitti nimenomaan viimevuotta eikä mitään menneisyyttä, mutta ainahan sitä tällä palstalla voi  "ymmärtää väärin" jos joku "erehtyy" nostamaan KKY:tä. Uskoisin että tällä palstalla käytyjen keskustelujen ja heitetyn sontamäärän  perusteella yhteistyö näiden kahden yhdistyksen välillä on mahdotonta saatikka sitten rahallinen avustaminen, nyt ja tulevaisuudessa, vaikka väki vaihtuisikin hallintoportaassa, ei ne kaikki kerralla vaihdu ja historia on kauemmin olleilla tiedossa. Tämä on vain sivusta seuranneen Tassuttimen mielipide. Jääkää rauhassa keskustelemaan.

 Es war lustig zu fabulieren.

Vastaukset

rivijäsen

#3954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

2012-04-05 11:57:42

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Sontaa täällä on kyllä lähinnä heitellyt hallituksen toiminnan puoltajat, jotka ovat kommentoineet täysin asioiden vierestä ja epäasiallisesti, itse aiheeseen lainkaan puuttumatta. Jos vastapuoli kertoo vain todellisia tapahtuneita asioita ja kyseenalaistaa toimintaa faktatietojen perusteella, ei se ole "sonnanheittoa" millään tavalla. Jäsenillä on oikeus kertoa mielipiteensä toiminnasta ja varsinkin, jos he kokevat, että hallituksen toimet eivät ole olleet tilanteen tasalla ja ovat olleet puutteellisia.

Näistä hallituksen toimien epämääräisyyksistä on mainittu pitkälti myös viime vuosikokouksessakin erään jäsen osalta, vaikka suoranaisia vastauksia ei hallitukselta kysymyksiin saatukaan. Kokouksesa ilmapiiri oli selkeästi aika vihamielinen tätä jäsentä kohtaan, vaikka hän puhui vain asiaa ja täysin asiallisesti. Tällainen aktiivinen kannanotto osoittaa vain valveutuneisuutta tämän jäsenen osalta ja että huoli kissojen hyvinvoinnista on hänelle tärkeää. Hallitushan on vastuussa tekemisistään jäsenille ja myös kaikille lahjoittajille.

Vai oletko jotenkin tästäkin eri mieltä? ;)


Vieras

#3956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

2012-04-05 13:32:36

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Tassutin tassuttelee paikallaan, eteenpäinmenoa ei näytä tapahtuvan... ;)

Matruusi

#3957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

2012-04-05 16:41:12

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Tuo sinun toiveesi "laivan karille" karahtamisesta olisi vielä pahempi katastrofi kissoille, kuin se mitä on jo tapahtunut. KKY on  vastuussa siitä edellisestä. Kutsutko tämän kommenttisi jälkeen itseäsi eläinystäväksi? Kyseisellä asenteella yhteistyö on mahdotonta minkä tahansa yhdistyksen kanssa. Ei Kisua ole perustettu ihmisten egon jatkeeksi, vaan kissojen suojelemiseksi. Sitä sinun on varmasti vaikea ymmärtää.

Kovin on vankkoja ja "asiantuntevia" tämän "sivustaseuraajan" mielipiteet. "Sivuraiteelta" ei voi tehdä kummoisia päätöksiä tai ottaa vastuuta , mutta aina voi heittää sitä sontaa. 

Kivelle ajo on tietysti valitettavaa  -  vielä ikävämpää on jäädä siihen kiinni.


Anonyymi

#3958 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

2012-04-05 17:29:32

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 KKY on ITSE tehnyt päätöksensä/linjauksensa ja ITSE vastaa seurauksista. Kisu tai muut yhdistykset eivät ole vähimmässäkään määrin olleet pilaamassa KKY:n mainetta - KKY on tehnyt sen ihan itse. Ainoastaan yhdistys itse voi myös maineensa puhdistaa ja pelastaa. Tätä vastuuta ei voi KKY:ään ulkoistaa. Nyt on otettava lusikka omaan käteen ja lakattava projisoimasta omia ongelmiaan muihin toimijoihin.

 Ei adressissa kommentoivia voi kieltää kyseenalaistamasta KKY:n toimintalinjaa, se on jäsenien ja KKY:n toiminnan rahoittajien perusoikeus. Nyt ei ole kyse yhdistyksen "nostamisesta" tai laskemisesta, vaan siitä ottaako se vastuun hädänalaisista kissoista. Pysytään asiassa!

Ihmetyttää tuollainen tilastojen "rukkaus", maksaako esim. kaupunki KKY:lle tukensa ko. tilastojen perusteella ? Pelastetaan kissoja "paperilla"?