KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Timo P.

#3976 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

10.04.2012 01:07

#3973: - Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

Tuo asia on kyllä ihan uusi ainakin minulle. Perheessäni asuu kyseisen yhdistyksen varapuheenjohtaja, eikä hän ainakaan tiedä kirjoittajan väittämästä kissapaikasta mitään.

Onkohan tässä nyt  mennyt kirjoittajalta todellisuus ja uni vaihteeksi sekaisin?


Vieras

#3977 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

10.04.2012 10:45

#3973: - Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

Voisitko kertoa mistä tämä tieto löytyy tai mistä olet sen saanut? Yhdistyksen virallisilta sivuilta ei löydy mitään tähän viittaavaa. Täällä nimenomaan myös yhtenä tärkeänä keskustelun aiheena on Pirkanmaalle tarvittava ensilasku-/karanteenitila ja sen vuoksi kannattaisi vältää virheellisen tiedon antamista, josta on pelkästään haittaa asian eteenpäin viemiselle.

Missä menee raja?

#3978 Maksimoitua pirullisuutta

10.04.2012 11:41

Nämä adressin sabotöörit ovat ottaneet näemmä kaikki keinot käyttöön vesittääkseen hädänalaisten kissojen asiaa. Mikä pahinta, niin suurella todennäköisyydellä hekin kuuluvat eläinsuojeluyhdistykseen! Kauna, katkeruus ja puhtaaksiviljelty ilkeys ovat näiden ihmisten motiivit häärätä täällä sekoittamassa, valehtelmassa ja hämmentämässä yksityisten ihmisten, sekä kissojen asioita. Henkilökohtaiset kaunat toimivat lyömäaseena kaikkia osapuolia kohtaan. Jospa lahjoittajat ja kaupungin viranomaiset tietäisivät millaiselle yhdistykselle ovat rahojaan jakaneet!


Eläinsuojeluhankkeiden ja asiallisen keskustelun sijaan nämä "eläinsuojelijat" tekevät kaikkensa, etteivät joutuisi "haaskaamaan" rahojansa kranteenitilaan tai yhteistyöhön muiden yhdistysten kanssa.


"Paperilla" ja teoriassa tehty eläinsuojelutyö ei ole kovin tuloksellista tai vaikuttavaa mutta rahaa siitä näkyy tulevan! Tärkeintä tuntuu olevankin se miltä asiat näyttävät, ei se miten ne todellisuudessa ovat.

Easy way out

#3979 Tyhjänpyörittäjille

10.04.2012 13:07

#3977: - Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä. 

 Näillä "tahoilla", jotka viestittävät virheellistä tietoa onkin ihan omat päämääränsä ja motiivinsa. Paineet karateenitilan löytymiseen aiheuttavat  taloudellista ja moraalista painetta varakkaaseen KKY:een. Julkisen painostuksen pelossa sepitetään tarinoita ja harhautetaan adressin lukijoita, ettei tarvitsisi ryhtyä tuumasta toimeen.

Tämä on taas hyvä esimerkki vastuun pakoilemisesta. Mitenkä tämän negatiivisen energian KKY:ssä saisi muutettettua hyväksi tahdoksi ja toiminnaksi???? On todella paradoksaalista houkutella ja painostaa ELÄINSUOJELUYHDISTYSTÄ osallistumaan eläinsuojelutyöhön.


Vieras

#3980 Re: kuultua

10.04.2012 16:14

Ensikoti Orivedellä

#3981 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

11.04.2012 18:33

Mitähän mahdat tarkoittaa kissapaikalla? nim.m 3973. Kissapaikka, kissakoti, kissojen hoitola ,löytöeläinkoti, ensikoti. Kaikki erilaisia paikkoja. Tietääkseni Orivedellä on vain yksityinen löytöeläinkoti jota pyörittää Jari ja Anu Pellas. Muut paikat ovat todennäköisesti ensikoteja, joissa kissat ovat vain sen aikaa kunnes uusi koti löytyy. Niihin tulevat kissat ovat lähes kaikki otettu talteen ihmisten piha-alueelta , omistajan luvalla ja ovat omistuskissoja, mutta puolivillejä tai pentuja. löytöeläinkodit ottavat vain löytö-eläimiä. siis niitä jotka on hylätty tai karannut kotoaan. Ne ovat yleensä kesykissoja. Hoitolat vain hoitavat omistajien tuomia omistuskissoja.  Kissapaikka ja Kissakoti ehkä ovat samalla asialla mutta en tiedä mitä ne tekevät ja millä mandaatilla. Kisu ry:llä ei kuitenkaan ole kissapaikkaa vain ensikoteja. Jos tarkoitit vain hyvää viestilläsi ,toivon että korjaan virheesi tällä vastauksella. Jos taas teit sen ajatellen kielteisesti ,toivon sinun itse korjaavan virheesi.

Totta vai tarua

#3982 Re: Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

11.04.2012 20:56

#3981: Ensikoti Orivedellä - Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä. 

 "Jos taas teit sen ajatellen kielteisesti ,toivon sinun itse korjaavan virheesi."

Eivät nämä KKY:tä kannattavat "tyypit" mitään korjaa. Hehän ovat aina oikeassa; erehtymättömiä ihmisiä. Ainoat erehtymättömät ihmiset kissa-asioissa ja ihmissuhdeasioissa.

Miksi kukaan heistä ei vastaa täällä esitettyihin kysmyksiin? He heittävät jonkun paikkansapitämättömän väitteen, ja kun se sitten kumotaan ja kysytään asiasta lisäkysymyksiä, niin eivät he osaa vastata.

Suuri johtajatar on näyttänyt heille esimerkkiä: ei hänkään koskaan vastaa mihinkään hänelle epämieluisaan kysymykseen. Nakkelee vaan niskojaan.

Suurin osa näistä tyypeistä onkin luusereita. Ihmisiä, joille kuuluminen yhden henkilön lähipiiriin on se elämän suurin saavutus. Tämä henkilö on saanut heidät tuntemaan olevansa "jotain", kun elämä muuten on potkinut päähän monella tavalla. Monet heistä ovat nyt ikäneitoja. He ovat koko ajan kumartaneet tätä suurta johtajatarta ja ovat uskoneet hänen tietävän ja osaavan kaiken ja puhuvan vieläpä "totta". Tämä narsisti ja entinen työpaikkakiusaaja on saanut heistä haukkuvan rakkikoiralauman muurikseen, joka ei yhtään häikäile käyttämästä mitä v...maisimpia keinoja saadakseen suuren johtajattaren "viholliset" nujerretuiksi. 

Näin luuserit saavat kostaa edes jollekin, kun oma elämä ei välttämättä ole täyttänyt odotuksia; katkeruus ja viha leimaavat heidän elämäänsä. Ei olla oikein pärjätty työmarkkinoilla, ei ammatillisesti, ei koulussa aikanaan, ollaan jouduttu kiusatuksi, ollaan jääty vanhoiksi piioiksi jne. Viimeisinä keinoina vedetään punainen väri päähän ja hypähdellään vuosikokouksessa teinimekossa ja yritetään olla kaikkien kanssa kaveria. Siis niiden, jotka ovat kilttejä johtajattarelle. Sillä häntä me palvomme.

Jä hänen miespuolinen aseenkantajansa "tekee niin hirveästi työtä". (Niin kuin palkollisen normaalisti pitääkin.) Siksi hän on melkein yhtä tärkeä ja ihana! Ja kun vuosikokouksessa on puheenjohtajana ihan varatuomari, niin onhan se nyt vallan hienoa olla sellaisen kaveri!

Joten yhdistyksessä on kaiketi hienosti asiat. Kyllä ne kisut sieltä sitten pelastaa jotkut muut. Ne, joilla ei ole rahaa siihen. Mutta ne ansaitsevatkin tuntea nyt vuorostaan sen, miltä tuntuu, kun ei ole rahaa.

Näinhän se meni, vai kuinka?

Valehtelijoiden klubi

#3983

11.04.2012 23:33

Näin se menee, laitetaan paha olo potenssiin kaksi ja vahinko kiertoon. Tehdään muidenkin elämä ikäväksi. Jos haluttua kohdetta ei löydy ihmisistä, otetaan kohteeksi vaikka hädänalaiset kissat. Kissaparat saavat tässä tapauksessa toimia lyömäaseina ja koston välikappaleina ihmisten välisessä sodassa. Moraali ja eettiset arvot ovat vain tahroja eläinsuojeluyhdistyksen papereissa kun sotaa käydään.

Katkera ja vihainen ihminen ei kykene empatiaan tai objektiiviseen ajatteluun. Ilkeys ja vahingon tekeminen ovat itsessään keino ja päämäärä. Tälläinen ihminen ei lopeta ennen kuin on "tanssinut vastustajansa haudalla" ja saanut teoistaan tyydytyksen.  Narsisti kun ei siedä roolinsa tai asemansa kyseenalaistamista.

Olen ollut ilmeisen naivi kuvitellessani, että eläinsuojelijoita yhdistää halu auttaa eläimiä. Näitä sabotöörien kommentteja lukiessa haihtuu viimeisetkin idealismin rippeet ja voi vetää omat johtopäätöksensä siitä mikä näitä "eläinsuojelijoita" oikein yhdistää.

KKY:n toimintaan pettynyt jäsen

#3984 Olisiko aika lopettaa valehtelu?

15.04.2012 14:04

Miksi ihmeessä KKY jatkaa vaan valehtelupolitiikkaansa ja vääristelee asioita? Se ei osoita todellakaan vilpitöntä tahtoa. Nyt olisi korkea aika muuttaa suuntaa ja lähteä toimimaan konkreettisemmin kissojen hyväksi!
Totta vai tarua

#3985 KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

21.04.2012 15:15


TÄNÄÄN 21.4.2012 vahvisti KKY:n nykyjohto adressin mukaisen toimintalinjansa: KKY ottaa vastaan vain löytöeläinkodeista "vapautuvia" löytökissoja!

Eri eläinsuojelutoimijoiden tapaamisessa Pälkäneellä muiden läsnäolijoiden kuullen esitetty toiminnan linjaus todistaa adressin tarpeellisuuden. Kun KKY ottaa itselleen vain ns. kadonneita lemmikkejä eli virallisesti sanoen löytöeläimiä jäävät KODITTOMAT KISSAT KKY:n toiminnasta edelleenkin pois.

Siis esimerkiksi pakkaseen.

Tämä adressi on edelleenkin AJANKOHTAINEN!
Valehtelijoiden klubi

#3986 Re: KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

21.04.2012 20:56

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

 Ihanteellista toki olisi, että yksi yhdistys/taho huolehtisi koko "kentästä". Toiminnan pirstaleisuus ja tämä harmaa, "ei-kenenkään alue" tekee kentästä todella haastavan - kiitos heikon eläinsuojelulain ja sen valvonnan!  Näitä kissojen kannalta ikäviä ja tulkinnanvaraisia katvealueita jää edelleen olemaan. Kaikki vakuuttavat olevansa "yhteisellä asialla", käytännön toimista ollaan silti haluttomia tekemään sopimuksia ja päätöksiä.  Yhdistysten omat intressit painavat vaakakupissa enemmän kuin kissojen etu. Ilman viranomaisapua ja yhdistysten välistä yhteistyötä on  toiminta rääpimistä ja epäsystemaattista.  

Nämä kaikkein hädänalaisimmat jäävät edelleen sinne navettojen alle ja metsiin. Ne tulevat liian lähelle mukavuusaluetta; ne tuottavat liian paljon vaivaa ja työtä, sekä rahanmenoa. Kuin yhteisestä, hiljaisesta sopimuksesta vaietaan ongelma kuoliaaksi.

Monesti hiljaisuus huutaa kovimmin.

 

Kun mikään ei muutu

#3987 Re: KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

21.04.2012 23:42

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

 KKY pitää edelleen muita yhdistyksiä jonkinlaisena uhkana tai kilpailijoina. Eräskin  KKY:n edustaja väitti aivan vakavalla naamalla "ettei ihminen voi kuulua useampaan eläinsuojeluyhdistykseen". En tiedä missä laissa se on kiellettyä  -  KKY:llä lienee ihan omat lakinsa.

 Se siitä yhteistyöstä..

Kky:n toimintaan syvästi pettynyt!

#3988 Re: KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa

22.04.2012 02:14

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

Jaahas! Näköjään varovainen uskoni uuteen puheenjohtajaan on ollut vain täydellistä harhaa. Näin tosin vähän arvelinkin käyvän mutta uskalsin silti hieman toivoa muutosta toimintaan. 

Erosin mielenosoituksena yhdistyksestä ja kuten on tehnyt useampi sata muutakin jäsentä! Olen tällä hetkellä jäsenä toisessa aktiivista kissojen suojelutoimintaa tekevässä yhdistyksessä. Siellä tuntuvat kissat olevan pääasiana.

Tämä Kky:n päätös keskittyä vain löytöeläinkodeista tulleisiin kissoihin taitaa olla viimeisiä nauloja Kky:n mahtiaikoijen arkkuun. Rahaa toki on, mutta jäsenet ja tekijät kaikkoavat. Jäljelle jää siten lopulta vain rahakasa, jonka päällä hallitus makoilee aikansa kuluiksi ja kissat huutavat hätäänsä!


Vieras

#3989 Ajankohtainen vai

23.04.2012 16:57

#3985: Totta vai tarua - KKY vahvisti adressin mukaisen toimintalinjansa 

 Nyt on kevät ja kesä tulossa. Ei kissat ole pakkasessa, ei voi siis olla ajankohtainen?

 

Sitä mitä silmä ei nää niin ei sydän sure

#3990 Re: Onko järkeä vai ei

23.04.2012 17:50

#3989: - Ajankohtainen vai 

 Ei enää  -  niiden pakkaseen kuolleiden kissojen jäänteet paljastuvat sieltä hangen alta. Apu tuli niille liian myöhään. Nyt olisi kesä aikaa valmistautua ja viisastua ensi talvea ajatellen. Se, että löytyykö viisautta on taas eri juttu.

Sama paatunut linja jatkuu, vai mitä?


Vieras

#3991 Re: Ajankohtainen vai

23.04.2012 19:56

#3989: - Ajankohtainen vai

EI..mutta entäs seuraava talvi vai oletko kenties sen peruuttanut? Kun silmät ummistaa niin ei ole minkäänalaisia ongelmia..helppoo!!

Matti Toivonen

#3992 Nyt selvisi talteenotettujen kissojen määrä

25.04.2012 14:20


KKY ilmoitti virallisesti luovuttaneensa yli 250 koditonta kissaa vuonna 2011. Luku on noin puolet aikaisemmista vuosista, mutta samalla hämmästyttävän korkea supistettuun toimintaan nähden.

Syykin on selvinnyt: yhdistyksellä oli ensikotina Parkanossa toimiva ns."pentutehtailija", jolta tuleekin aina pitkin kesää pentuja yhtenä köytenä. Ei siinä sata pentua tunnu missään!

Olikohan hommassa mitään järkeä: aikuiset kissat nylkyttävät lisää pentuja minkä kykenevät, ja "ensikoti" myy niitä sitten KKY:n hyödyksi. Kyllähän sillä saadaan luvut komiaksi.


Vieras

#3993 Mikähän on Re: Nyt selvisi talteenotettujen kissojen määrä

25.04.2012 21:46

#3992: Matti Toivonen - Nyt selvisi talteenotettujen kissojen määrä

Mikähän tuohon olisi valvontaeläinlääkärin ja SEY,n kanta?

Ja jos tuo on todistettavasti totta, niin kuinka KKY voi kutsua itseään enää eläinsuojeluyhdistykseksi, joka sanoo keskittyvänsä ennalta ehkäisevään työhön ja nimenomaan satsaa leikkauskampanjoihin NIMENOMAAN SIKSI ETTÄ NIITÄ PENTUJA EI ENÄÄ TULISI!?


Vieras

#3994 Re: Konstit on monet sano akka kun kissalla pöytää pyyhki

26.04.2012 10:46

#3992: Matti Toivonen - Nyt selvisi talteenotettujen kissojen määrä 

 Jos tuo väite todellakin pitää paikkansa niin, vaikuttaa siltä, että ensikotien tarkoitus on vähintäänkin hämärä ja valvonta hunnigolla. On viranomaisten asia puuttua moiseen epäkohtaan! Eihän tälläistä voi tapahtua eläinsuojeluyhdistyksen valvovan silmän alla ja siunaamana?


Vieras

#3995 Re: Re: Konstit on monet sano akka kun kissalla pöytää pyyhki

26.04.2012 14:01

#3994: - Re: Konstit on monet sano akka kun kissalla pöytää pyyhki

Raha ja sen ahneus on yleensä kaiken hämärähomman liikkeelle paneva voima ja ylläpitäjä, motiivi.

Onhan näitä nähty viimevuosina kaikenlaisia kupruja suomessakin, mm. sairaiden lasten varjolla kerätty varoja, eikä ne kerätyt varat menneet siihen tarkoitukseen vaan hämärähemmojen taskuihin. Paljonko tämän rinnalla painaa kissat ja niiden auttaminen?!? Kuten kaikki ovat varmasti tämän liki kahden vuoden aikana huomanneet, niin kky,n fokusaatio toiminnassa on siirtynyt pois kissoista. Rahasta on tullut toiminnan keskipiste näennäisestä kissojen auttamisesta huolimatta. Yhdistykselle kertynyt mittava varallisuus ja sen säätiöittämis suunnitelmat paljastaa tämän.

Mutta tuo Matti Toivosen paljastus, jos se on totta, on jo törkeyden huippu..todella härskiä.

Vanhat hyvät ajat

#3996 Katti-Matti 3/2000

08.06.2012 22:01

S.4 Taas on tullut syksy sateineen ja tuiskuineen ja monet kodittomat mirrit ovat saaneet suojan yhdistyksemme hoitopaikoissa unohtamatta silti niitä, jotka eivät ole olleet yhtä onnekkaita eikä niistä ole kukaan meille ilmoittanut. Ne jäävät sitten omilleen ulos ilmojen kylmetessä ja mahdollisesti paleltuvat talven pakkasissa ilman ruokaa hengiltä. Se on surullista.

Noin kirjoitti Terttu Kanervo vanhoina hyvinä aikoina.
Tuumasta toimeen

#3997 Re: Katti-Matti 3/2000

10.06.2012 18:29

#3996: Vanhat hyvät ajat - Katti-Matti 3/2000 

 Asenteet ovat koventuneet  ja ahneus on nostanut päätänsä kaikkialla yhteiskunnassamme. Tuntuu siltä, että tämä ilmiö on rantautunut myös eläinsuojelutyöhön. Linjamuutokset, keskittyminen omaan hyvään, sekä pohjaton ahneus on vienyt turvan hädänalaisilta kissoiltakin. "Vanhoja hyviä aikoja" ei taida enää tulla, kissojen menehtyminen katsotaan joissakin yhdistyksissä lähinnä "luonnolliseksi poistumaksi". Halutaan minimoida kulut / vaivat ja maksimoida hyöty.

Ihmisen menettäessä elämän hallintansa syystä tai toisesta, näkyy se myös eläinten kohtelussa. Tulevan kesän ja syksyn tilastot eivät tule olemaan kaunista luettavaa. Nyt olisikin sopiva aika eläinsuojeluyhdistyksille miettiä toimintastrategioitaan ja lopettaa kitsastelu. Ei tarvitse sitten surkutella näitä pakkaseen jääneitä mirrejä.

Hiljanen

#3998 Hiljasta

10.06.2012 22:45

Jaahas, adressikin alkaa hiljalleen hiljentyä, KKY on palannut Facebookkiin, 95 tykkää, uusi pj puikoissa, netti täynnä kodittomia kissoja. Hommat alkaa taas olla paremmalla tolalla?
https://www.facebook.com/KissojenKatastrofiyhdistysRy
Kissinen

#3999 EI EI JA EI!!

14.06.2012 20:50

VOI PYHÄ SYLVI!Aivan uskomatonta touhua tuo Kky.n tuherrus!Hävetkää!!!!
Surku

#4000 Ja vielä kerran EI!

15.06.2012 13:17

Kky=kotikissayhdistys.