KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

KKY:en jäsen

#4026 Säätiö on turha !

05.01.2013 22:13

Kenen ajatus tuo säätiö on ? En tiedä ketään rivijäsentä, joka kannattaa sitä !

Jos säätiö perustetaan, niin sittenhän ensimmäinen lahjoitus tulee antaa ehdottomasti Pirjo Peltoniemelle. Pirjohan on pelastanut ja pelastaa jatkuvasti kissoja !
Loukuttaminen on huomattavasti työläämpää kuin ottaa kuljetuskopassa vastaan kesy kissa löytöeläinkodista 15 vrk jälkeen.

Milloin Marko Karista tulikaan taloudenhoitaja? Miksi tuhlataan kissoille tarkoitettuja varoja ulkopuolisille työntekijälle? Palkkarahoilla olisi monen monta kissaraukkaa pelastettu.

TOTTA ! Samoin perustein pitäisi Terttu Kanervo erottaa yhdistyksestä kuin Pirjokin.

Onko mahdollisesti joku muukin hallituksen jäsen kertonut yhdistyksen asioita puolisolleen?

KKY:en jäsen

#4027 Luinpa vanhoja Katti-Matteja joululomalla

06.01.2013 14:35

KKY:ssä meni rauhallisesti siihen asti , kunnes Tertun lisäksi muitakin puheenjohtajaehdokkaita ilmaantui. Heli oli ok ja vastuullisissa tehtävissä, kunnes halusi puheenjohtajaksi, sitten haukkuminen Tertun taholta alkoi.
Pirjo oli ahkera työntekijä , mutta puheenjohtajaksi ei olisi saanut haluta. Ei myöskään Pirjon mies olisi saanut ilmoittaa halukkuuttaan puheenjohtajaksi.
Terttu teki reilut 20 v paljon kissojen eteen, mutta vajaan kymmenen vuoden aikana teki paljon hallaa yhdistykselle. Saako Noora yhdistyksen maineen palautettua? Sen aika näyttää.
Meidän jokaisen tulisi muistaa, että emme ole korvaamattomia ja on todella hyvä aina välillä vaihtaa puheenjohtajaa ja hallituksen jäseniä.

Noora vaikuttaa ihan ok-tyypiltä, joten valittakoon hänet uudelleen puheenjohtajaksi. Noorahan tekee sitä mitä yhdistyksen nimi velvoittaa eli auttaa katastrofikissoja KÄYTÄNNÖSSÄ.

Taloudenhoitajaksi pitää valita joku jäsen ja luopua palkallisesta henkilöstä.

LOPUKSI ASIA, JOTA EN YMMÄRRÄ !

Miksi puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten oikeudenkäyntikulut maksatetaan yhdistyksellä ja laittomasti erotetut jäsenet joutuvat itse maksamaan oikeudenkäyntikulut ? Epäillyt päättivät vain maksattaa omat kulunsa kysymättä jäsenistön mielipidettä...mielestäni ko. henkilöt(silloinen pj ja hallitus) tulisi erottaa yhdistyksestä ja panna heidät maksamaan asianajajansa ja oikeudenkäyntikulut yhdistykselle! NOORA! Otapa asia esille tulevassa kevään vuosikokouksessa !

Nyt on alkanut mennä liikaa yhdistyksen varoja ulkopuolisille ihmisille. Ne rahat ovat kaikki pois kissojen auttamiselta.

Matti Toivonen

#4028 KyyKkY kuivuu onneksi vähitellen

10.01.2013 09:20


KyyKYn kohtalo tulee olemaan kuoleminen hiljalleen pois. Jäsenmäärä romahtaa tulevien vuosien aikana jäsenistön luonnollisen poistuman kautta.

Muut vireämmät, nuorekkaammat ja siksi paljon intohimoisemmat aikaansa seuraavat eläinsuojeluyhdistykset tekevät jo nyt käytännössä kaiken kenttätyön. Jotkut sinnikkäät KyyKkYläiset vielä pyydystelevät kaupungissa ihmisten kesykissoja ja myyvät niitä sitten uusille omistajille. Aika lapsellista!

Ne ovat kaiketi niitä viimeisiä epätoivoisia hengenvetoja. Se onkin ainoa asia joka lohduttaa tässä Kissojen Katastrofissa.

pohtija

#4029 Ja sitten sitä kylmää faktaa

10.01.2013 09:33

KKY:n, HESY:n jne. riveissä ongelma on jäsenten konfliktit ja näkemys siitä mikä on realistisesti järkeävää. Kaikissa näissä on jäsenenä niitä joidne mielestä kissapopulaatio saa pelastettua...kasaamalla kissoja yhteen paikkaan. Eikö tuo ole kissapopulaation kasvattamista? Se, että niitä leikataan ei muuta sitä faktaa että yksinäisten kissatätejen 50m2 kämpässä enemmän kuin 2-3 kissaa on jo kissoillekin huono idea. Ei kissoja pelasteta niitä haalimalla vaan panostamalla muuhun, kuten informaation levittämiseen.

Eläinsuojeluyhdistyksien mainetta laskee juurikin ne "avohoitopotilaat" joiden mielestä ainoa keino pelastaa kissoja on kerätä rahaa ja haalia kissoja itselleen. Mikä järki tässä on? Valitettavasti kissoilla on huono maine ihmisten silmissä ja sitä ei paranna täti-ihmiset joiden facebookit komeilee kymmenien OMIEN kissojen kuvilla ja jutuilla siitä kuinka kakkaa on siellä ja täällä.

Lisäksi yhdityksien varojen haalimisessa ei ole mitään järkeä! Tietty kassa pitää olla, mutta kun tätien idea on haalia varoja ilman mitään suunnitelmaa mitä varoilla tehdään. Monella yhdistyksellä olisi varoja palkata täyspäiväisiä henkilöitä tekemään työtä -> palkkauksen kautta voidaan myös vaatia vastuuta ja selviä suunnitelmia mitä tulisi tehdä. Mitään liiketoimintaa ei haeta tällä vaan on naurettavaa kerätä ihmisiltä varoja hyvään tarkoitukseen samalla kun tätien mielestä ne pitää säästää toimintaan....saanen kysyä mihin toimintaan?

ehkäpä on ihan oikeutettua että tietyt ovat siirtyneet pois KKY:n, HESY:n jne. toiminnasta. Enemmän ne henkilöt ovat tehneet hallaa kuin hyvää kissojen eteen.
monta kissaa

#4030 Vastine pohtijalle 4029

10.01.2013 13:49

Itse et ole ainakaan kissaihminen....kissojen vihaaja sanoisin....
Valistusta, rahan keruuta ja kissojen loukutusta/hoitamista jne kaikkia tarvitaan.

Koska täysin kesyjä kissoja on pilvin pimein, niin on järkevää(kamala sana tässä yhteydessä) lopetuttaa villit kissat eläinlääkärillä, MUTTA VASTA TARKKAILUN JÄLKEEN. Osa karanneista kotikissoista voi nimittäin loukussa vaikuttaa villiintyneeltä.

Mikä on sitten sopiva määrä kissoja asunnossa? Se onkin vaikeampi kysymys. Omakotitaloon , jossa on ulkotarha mahtuu huomattavasti enemmän kissoja kuin kerrostaloon. Sijaishoidossa voi mielestäni olla ennemmänkin kissoja, JOS KISSAT OVAT SOSIAALIISIA JA HYVÄKSYVÄT TOISENSA. Määrä siis riippuu kissoista itsestään.

Itse taas kannatan mieluummin sellaisia eläinsuojeluyhdistyksiä, joissa ei ole palkallista työvoimaa, vaan työtä tehdään sydämellä eikä rahasta.Hyväksyn kyllä bensakulujen(en kilometrikorvauksen) , ruokakulujen jne korvaamisen.

Rahaakin tarvitaan, koska eläinlääkärit eivät anna palveluksiaan ilmaiseksi , mikä kyllä suuresti ihmetyttää. Vain harva eläinlääkärihän on eläinrakas ja antaa palveluksiaan yhdistyksille ilmaiseksi tai halvalla.
Valehtelijoiden klubi

#4031 Re: Säätiö on turha !

19.01.2013 10:24

#4026: KKY:en jäsen - Säätiö on turha ! 

 Jäsenistön mielipiteellä ei ole ollut enää pitkään aikaan merkitystä! Jäsenistökin on "sopeutettu" palvelemaan "suurempia päämääriä". Halu auttaa hädänalaisia kissoja on huvennut samassa suhteessa kun pankkitili on kasvanut. Yhdistyksen (= kissojen rahoista) onkin tullut yhtäkkiä yksityisomaisuutta. Hallituksella onkin ollut melkoinen aivoriihi pähkäillessään miten "kakun" voi syödä ja säilyttää samanaikaisesti. Taloudenhoitaja, sekä juristi - omat lehmät (= rahat) ojassa - antavat oman panoksensa tähän aivoriiheen :) 

 Kakkua ei voi syödä ja säästää toisen kärsimättä; tässä tapauksessa häviäjiä ovat hädänalaiset kissat.

Selitysten ja vastuun kiertämisen sijaan olisikin mukava nähdä konkreettista toimintaa...

Kissaparat

#4032 Tuntipalkka 200 euroa

20.01.2013 14:15

Asianajajan tuntipalkka noin 200e eli ei ole kohta varoja, mitä käyttää ....
KKY:en alasajo on alkanut....

Tietääkö kukaan , kuinka paljon KKY on jo maksanut asianajajalle?
Timo P.

#4033 KKY:n asianajaja Risto Tuorilla ja käräjätuomari Riitta Puhakalla yhteisiä vastuutehtäviä

21.01.2013 15:11


Tervehdys lukijat pitkästä aikaa! Tässäpä julkista tietoa itse kullekin:

Oikeusprosessissani, jossa vastaajana on KKY, on yhdistyksen asiamiehenä toiminut AA Risto Tuori.
Kun juttu oli Pirkanmaan käräjäoikeudessa, käsitteli asiaa käräjätuomari Riitta Puhakka.

Tuori ja Puhakka ovat toimineet yhdessä Pirkanmaan Osuuskaupan johtotehtävissä. Vuosina 2008-2009 yhteistä uraa kävivät Tuori hallituksen jäsenenä ja Puhakka hallintoneuvoston jäsenenä. Tuori toisena vuotena varapuheenjohtajana.

Heillä oli yhteisvastuu Pirkanmaan osuuskaupan toiminnassa. "Tuttuja" keskenään muutenkin kuin ammattinsa puolesta.

http://www.s-kanava.fi/documents/11990/254797/Toimintakatsaus+2009.pdf
http://www.s-kanava.fi/documents/11990/254797/Toimintakatsaus+2008.pdf

Timo P.

#4034 Re: Tuntipalkka 200 euroa

21.01.2013 17:12

#4032: Kissaparat - Tuntipalkka 200 euroa

Ei KKY ole vielä maksanut mitään. Minä olen maksanut meidän taloudestamme myös KKY:n oikeudenkäyntikulut, sillä olemme olleet tähän asti häviäjiä.

Summa on nyt runsaat 15000 euroa ja sitten vielä omat asianajokulut päälle. Kotivakuutus maksoi vain yhden jutun osalta osuutensa. Vaikka oli siis kaksi juttua; minun ja vaimoni. Kun käräjäoikeus halusi käsitellä kaikki (erilaisetkin) jutut samalla kertaa, niin vakuutusyhtiö TURVA sai neronlaimauksen: käsitellään korvauskin vain yhtenä juttuna.

(TURVA irtisanoi kesken kaiken oikeusturvavakuutuksemme. Syynä huono kehitys asiakassuhteessamme tai jotain sinne päin! Joten vakuutus ei korvaa enää tulevia. Mitähän muuten sellaisella oikeusturvavakuutuksella oikein tekee, jonka yhtiö sanoo irti sitten, kun rahoja tarvitaan?)

Mutta hävinnythän maksaa sitten lopulta kuitenkin kaiken. Laskua tulee koko ajan lisää, sillä juttu jatkuu ...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

21.01.2013 17:13


Timo P.

#4036 Kengät sanoo koo, koo, koo...

21.01.2013 21:11


KKY:n puolesta oli muuten yksi todistajista Markku Alanko Valkeakoskelta.

Markku toimi tuolloin myös Pirkanmaan käräjäoikeuden lautamiehenä. Käräjiltä "tuttu" siis alan ihmisille... Hänkin on Kokoomuksesta...

Valehtelijoiden klubi

#4037 Re: Tuntipalkka 200 euroa

22.01.2013 10:42

#4032: Kissaparat - Tuntipalkka 200 euroa 

 Hyvillä aikeilla on taipumus romuttua väärissä käsissä! 

On todella surullista seurata KKY:n kehityskaarta ansiokkaasta eläinsuojeluyhdistyksestä juristien ja opportunistien käsikassaraksi ja leikkikentäksi. Vallan keskittyminen vain harvoille ja valituille ei voi johtaa hyvään lopputulokseen.

Yhdistys voisi vielä paikata maineensa ja ryhdistäytyä lopettamalla naurettavat oikeustoimensa ja keskittyä ihmisjahtinsa sijasta kissojen pelastamiseen.

Peukut pystyssä Timolle

#4038 Jääviysongelmia

22.01.2013 18:28

Tuossahan on jo jääviysongelmia ....toivottavasti Timo voitat Korkeimmassa oikeudessa tai viimeistään Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa.
Mitähän Markku Alanko todisti???? Lintuihmisiä .....käsittääkseni ei pidä kissoista ....voin olla tietenkin väärässä, mutta sellaisen kuvan olen hänestä saanut.
Oliko siis villiintyneiden kissojen lopetuksen kannalla eli piikille vain heti loukussa ilman tarkkailua?

Vieras

#4039 Re: Kengät sanoo koo, koo, koo...

23.01.2013 09:08

#4036: Timo Peltoniemi - Kengät sanoo koo, koo, koo...

Piiri pieni pyörii....sen verran härskille haisevaa tuo sisäpiiriläisyys tässä jutussa, että ois ihan silmiä avaavaa tavan kansalaiselle antaa vaikka juttuvinkki MOT.lle (Karpohan ei tee enää näitä juttuja) Tiedotusta miten oikeuslaitos toimii ja saako tavan kansalainen oikeutta ollenkaan, ei näytä saavan. Näköjään on lakeja joita pidetään vähäpätöisinä.


Vieras

#4040 Re: Re: Tuntipalkka 200 euroa

23.01.2013 09:14

#4034: Timo Peltoniemi - Re: Tuntipalkka 200 euroa

No toi vakuutusyhtiön temppu vasta härski olikin!!! Yhtiön nimeksi sopisi paremmin TURVATON...Yhtiön nimi toimintaan nähden oikea irvikuva. Samanlainen niinkuin KKY....


Vieras

#4041 Re: Ja sitten sitä kylmää faktaa

23.01.2013 09:23

#4029: pohtija - Ja sitten sitä kylmää faktaa

Jääkylmä pintapuolinen raapaisu eläinsuojelutyön laajasta kentästä...toivottavasti et toimi missääs ko. järjestöissä. Kommentissasi äkkipäätään vaikuttaisi olevan "järjen ääntä" mutta tarkemmin lukien et puhu eläinsuojelutyöstä VAAN paljastuu että kyse on kuitenkin rahasta... vaikka "teilaat" rahankeruun....paljastit itsesi kenen joukoissa seisot.

Tää on niitä vanhoja virsiä "uudessa" kuosissa.

Villikissa

#4042 Jaksamisia Nooralle

26.01.2013 23:23

Jospa Noora saisi asiat kohdalleen ja yhdistyksestä tulisi taas KATASTROFIKISSAYHDISTYS !

Rahan keruu ei saa olla itsetarkoitus, mitä se oli viime vuosina, vaan rahaa kerätään, jotta kissoja voidaan auttaa. Kissojen loukutus ja hoitaminen on vaativampaakin kuin kerjuu.
Totta vai tarua

#4043 Sastamallaa, mallaa, mallaa...

30.01.2013 15:22


No mallaa mallaa.

Asianajotoimisto Actas, Sastamala >< Terhi Salo, Sastamala.

Ai kuka Terhi Salo? No se, joka oli mukana komppaamassa siinä KKY:n surullisen kuuluisassa hallituksessa Terttu Kanervon, Anneli Revon, Vadelma-Aurora Salon ja Eija Lehtimäen kanssa.

Taisi olla muutakin kuin komppaamista.
KKY:en jäsen

#4044 Kylläpä haisee

30.01.2013 19:27

Kylläpä haisee....on kyllä Nooralla kova työ "pesän" puhdistuksessa!

Juttu kannattais kyllä kohta antaa jo televisioon.

Ikävä juttu kissojen kannalta.

Onkohan uusia yllätyksiä vielä tulossa?????
Matti Toivonen

#4045 Re: Kylläpä haisee

31.01.2013 09:18

Haaskalinnut saaliinjaolla

#4046 Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

26.02.2013 01:13

#4024: Jäsen molemmissa - Pitkästä aikaa katsomassa adressia

Mitähän KKY on yli 30-vuotta tehnyt? Mitenkähän noinkin montavuotta toimineella yhdistyksellä on lukuisia kannattajia.

Samoin on viimevuosina saanut haaskalinnut peräänsä. Rahan valta on mahtava, vieläpä ikävämpää saalistaa sitä keinolla millä hyvänsä.

Nämä sivustot ovat vain häikäilemätöntä toisten henkilöiden parjaamista. Sekä muiden aikaansaamien varojen itselleen hamuamista.

Ihmettelenkin miksi yleensä jo virkavalta ei ole jo tähän puuttunut?

Yhdistyksen jäsen

#4047 Re: Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

26.02.2013 14:25

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

No joo. Samaa pelkoa joku jääräpää vielä yrittää lietsoa. Rehellisyyttä kehiin sitten KyyKYssäkin!

Ensiksikin:

Palkattu rahastonhoitaja tuo esiin kaikki yhdistyksen vapaat varat: testamentit, raha-lahjoitukset ja niiden käyttötarkoituskest jne. Kassaholvilla käynti ja vuosikokoukseen kaikki näytille jäsenille!

Sitten:

yhdistyksen jäsenluettelo näytille kaikille jäsenille. Nähdään todellinen jäsenmäärä. Samalla selitys sille, miksi palkallinen ihminen on onnistunut jäsenhankinnassa.

 

Kolmanneksi:

Montako kissaa on pelastettu ja kuinka monesta on saatu korvaus? Onko toimittu niin kuin eläinsuojelujärjestöjen ja -viranomaisten yhteisesti on sovittu: KyyKkY ottaa vain öytöeläinkotien noutamatta jääneet kissat.

Neljänneksi:

Montako kissaa on leikkautettu ja kuinka paljon yhteensä tulee viivan alle kuluja vain leikkauskampnjoista.

 

Viidenneksi:

Jos ja kun KyyKYllä on palkallinen taloudenhoitaja, niin miksi ihmeessä tarvitaan vielä tilitoimisto hoitamaan raha-asioita ja tekemään tilit? Mitkä ovat kokonaiskulut taloudenhoidosta???

 

 

Valehtelijoiden klubi

#4048 Re: Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

26.02.2013 19:41

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia 

 Monien yhdistysten hyvät aikeet ovatkin kaatuneet juuri siihen vallanhaluun ja ahneuteen! Sinäpä sen sanoit, tiedät varmaan mistä puhut!!!  Nimitätkö haaskalinnuiksi kissojen oikeuksien puolustajia, vai niitä jotka pimittävät rahat hädänalaisilta kissoilta? Asia jäi hieman epäselväksi.

Mitä niihin kannatuslukuihin tulee, niin Tamperelaisilla kissaystävillä ei ole ollut menneinä vuosina muuta vaihtoehtoa/kanavaa auttaa kodittomia kissoja kuin tehdä lahjoituksia KKy:lle. KKy:n uusi linja on kuitenkin karkottanut näitä "kannattajia" muihin yhdistyksiin - syystäkin! Jokaisella "kannattajalla" on oikeus valita millaiseen toimintaan haluaa rahansa käytettävän - onko se Lapin lomaosakkeisiin vai hädänalaisten kissojen auttamiseen.

Yhdistystoiminnasta kun on kyse, niin tuo "kannattaja"-termi ei oikein istu asiayhteyteen. Vai onko kyse jonkun tietyn henkilön "kannattamisesta" vai peräti politiikasta?   

Häikäilemätöntä on tienata käyttämällä kodittomia kissoja rahankeruun verukkeena. Sellaisen yhdistyksen toiminta ei ole ainoastaan moitittavaa, vaan se moraalitonta ja törkeää.

Olet todella oikeassa: siihen pitäisi jonkun puuttua.

 

Rankaa vai ei

#4049 Piiri pieni pyörii..

27.02.2013 09:19

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia 

 Rahasta ei tule yhdistykselle ongelmaa, jos se käytetään täysimääräisenä siihen kohteeseen mihin se on tarkoitettu. Jos yhdistyksen pankkitilillä makaa liikaa rahaa, on syytä epäillä toiminnan tarkoitusta ja motiiveja.

Tämänkin kommentin läpi paistaa vain huoli "rahaa kärkkyvistä haaskalinnuista". Huolenhäivääkään ei tunnu olevan siitä käytetäänkö rahoja kissojen auttamiseen vai ei.  Surullista tarinassa on se, ettei nämä lahjoitusrahat ole korvamerkittyjä, joten kuka tahansa voi kuvitella niitä omikseen.

Yhdistystoiminta vaatii ihmisiltä eettisyyttä  ja selkärankaa - jotkut ovat valmiita myymään ihanteensa ja moraalinsa sopivasta summasta.

what about cats's?

#4050 Re: Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

27.02.2013 10:34

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

maailmassa monta on ihmeellistä asiaa se hämmästyttää kummastuttaa monta kulkijaa...niin hämmästelemisen aihetta riittää kyllä kky,n rahapolitiikastakin ja toiminnan linjanvedoista kun ottaa huomioon mikä on yhdistyksen nimi ja toiminnan ydin (pitäsis olla)...taisi rahan kertymisen myötä ydin myös siirtyä siihen suuntaan, pois kissoista?