KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#3876 Re: Re:

25.03.2012 19:52

#3874: - Re:  

 Näin on - pitää luottaa siihen, että ihmiset osaavat ajatella omilla aivoillaan. Siitä ohjeistamisesta ja valmistelemisesta kun on vain lyhyt matka varsinaiseen manipulointiin.


Vieras

#3877 Re: KKY salaseura

25.03.2012 19:58

#3872: Salaseura - KKY salaseura 

 Jospa ko. yhdistys ei haluakaan uusia jäseniä.  Uusien ihmisten myötä tulee uudet riskit; voihan olla, että joku aidosti eläinrakas jäsen pitäisikin hädänalaisten kissojen puolia :)  Nyt jäsenistö on pj:n ja hallituksen tahdon mukainen ja "harmonia vallitsee".


Vieras

#3878 Re: Re: KKY salaseura

25.03.2012 20:31

#3877: - Re: KKY salaseura

No tähänhän tuo kaikki ohjeistaminen tuntuu tähtäävän. Ettei kokouksessa synny mitään ylimääräistä keskustelua ja nuijaa saa rauhassa paukuttaa pään nyökytyksin säestämänä. Eli ei kyseenalaistamista, ei eriäviä mielipiteitä, eikä uusia "arvaamattomia" jäseniä....

Onhan jo liittymisprosessissa kohta missä pyritään eliminoimaan jäseneksi hakeutuva, jolla voisi olla muitakin mielipiteitä kuin hallituksen linjaus, jossa pitää vastata hyväksyvänsä yhdistyksen toimintaperiaatteet (helposti hyväksyttävissä),  sekä kannatat hallituksen linjauksia kissojen auttamisen suhteen eli katastrofikissat jää ulkopuolelle, puutteelliset ja riittämättömät voimavarat omaavien viranomaisten hoidettavaksi. Vaikka yhdistys on nimenomaan perustettu niitä varten ja on kerännyt varoja siihen tarkoitukseen!!

"My way or highway"


Vieras

#3879 Re: Re: Re: KKY salaseura

25.03.2012 21:22

#3878: - Re: Re: KKY salaseura 

 Tämä linjamuutos tulisi olla myös mahdollisten lahjoittajien tiedossa. On todella surullista kun ihmiset eivät tiedä mihin rahansa laittavat. Tuskin rahoja on tarkoitettu pankkitilille makamaan, saati sitten säätiöhankkeisiin.

Toiminta tuntuu olevan suunnitelmallista ja harkittua jokaista yksityiskohtaa myöten. Jäsenistö tuntuu olevan enää välttämätön paha. Onhan se demokratiaa tämäkin.


Vieras

#3880 kattimatista huomattua...

25.03.2012 22:18

Jäsenet hoi!! Kuinkahan paljon on maksanut KKY,n Lapin Holiday Club Finlandin lomaosake!? Se raha on ollut pois kissoilta! Kissojen auttamista vähennettiin minimaaliseksi ja niitten kaikkein kurjimmassa asemassa olevien kissojen auttaminen sysättiin viranomaisille eli niille joilla ei ole resursseja auttaa tai tehdä juurikaan mitään MUTTA KKY kerää varoja vedoten kissojen auttamiseen. MUTTA mihin niitä varoja käytetäänkään, kky,n hyväosaisten hellimiseen? Kuten tämä lomaosake Lapissa, joka ei lämmitä yhtäkään katastrofikissaa, eikä yksikään ulkona värjöttelevä kissa pääse sen katon alle suojaan! Kyllä tämmöisiä "katastrofitiloja" on vara hommata muttei sitä mitä kipeimmin tarvitaan ja mitä KKY,kin aikoinaan lupasi, KARANTEENITILA!!!

Kyllä näyttää touhu siltä, että halutaan muitten suurten elitististen joukkoon! Rahaa ja varoja on muttei kissojen auttamiseen. KKY olisi voinut olla suurin ja kaunein elänsuojelualalla.

Yhdistylakiin olisi saatava muutos yhdistysten toiminnan, varallisuuden ja keräyslupien suhteen, niiden balansoimiseksi. Jos yhdistys alkaa keräämään varallisuutta ja sitä kertyy yli omien tarpeiden on laitettava jonkinlainen katto sille kuinka paljon niitä saa olla. Jos yhdistys ei kykene jostain syystä niitä käyttämään, tai ei käytä, siihen mihin on kerätty niin ylimenevä osan käytöstä päättäköön vaikkapa eläinsuojeluviranomaisista koostuva lautakunta, joka jakaa sen niille yhdistyksille jotka tekevät vastaavanlaista vapaaehtoistyötä. Eli rahat niille, jotka tekee. Kysehän on tiettyyn yleishyödylliseen tarkoitukseen kerätyistä lahjoitetuista varoista. Tai sitten ei myönnetä keräyslupaa jos näyttää sille, että varoja aletaan hautomaan ja pankitetaan tai sijoitellaan.

Näitä kerättyjä varoja ei omista kukaan, lahjoittajat ovat ne antaneet yhdistyksen KÄYTTÖÖN ja halunneet, että niillä autetaan yhdistyksen toiminnan kohdetta eli tässä tapauksessa hädänalaisia kissoja!!
Ollako jäsen vai eikö olla

#3881 Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei?

25.03.2012 23:03

Sitä tässä olen ankarasti pohdiskellut. Päätös vain on vaikea sillä jos nyt jätän jäsenmaksun maksamtta niin vuosikokoukseen ei ole asiaa ja minulla ei ole enää vähäisintäkään mahdollisuutta yrittää vaikuttaa asioihin. Toisaalta taas jos/kun sama meininki jatkuu KKY:ssä taas tästäkin eteenpäin, niin minua suuresti ketuttaa että olen mennyt avustamaan tällaista järjestöä. Vaikeaa on siis minulle päätöksen teko..Olen muuten miettinyt että mitenkä Terttu Kanervo&co on voinut kääntää näin totaalisesti kelkkansa kissojen auttamisen suhteen sillä kuinka hän nyt on yht´äkkiä sitä mieltä että kuntien/kaupunkien tulisi itse hoitaa löytöeläimensä siis tässä tapauksessa kissat kun hänen hyvin pitäisi tietää että monista löytöeläinpaikoista (ei tosin kaikista) ei ole sinne vietävällä kissalla (tai esim. sekarotuisella ja vanhalla koiralla) mahdollisuutta löytää enää uutta kotia vaan edessä on auttamatta hengenlähtö. Esimerkkinä esim. Kihniön, Parkanon ja Ikaalisten seudun löytöeläinpaikka joka ei pahemmin uusia koteja löydetyille eläimille etsi vaan mielummin lopetuttaa eläimet 15 vrkn:n jälkeen. Niin että tällaista eläinrakkauta KKY:ssä nykyään!!
kokoustelija

#3882 Re: Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei?

26.03.2012 12:05

#3881: Ollako jäsen vai eikö olla - Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei?

Samaa mietin itsekin, mutta maksoin nyt kuitenkin jäsenmaksun ja menen kokoukseen sanomaan oman mielipiteeni ja kyseenalaistamaan nykyisen toiminnan linjauksen. Siihen minulla on oikeus! On sinne tulossa muitakin samaa mieltä olevia iso liuta! Emme anna periksi hallituksen painostamiselle ja uhkailuille. He ovat yrittäneet kovasti tehdä meistä toisinajattelijoista ja kissojen puolustajista "mörköjä" vaikka olemme vain ja ainoastaan kissojen asialla. Joku oikeus ja kohtuus tässäkin pitää olla.

Vastassa on todennäköisesti jälleen sama joukkio vihaisia ja manipuloituja ihmisiä, jotka suorastaan sylkevät päälle naama punaisena. Tuori johtanee kallispalkkaisena puheenjohtajana kokousta. Kissoilta kaikki pois tyynni, kuten taloudenhoitajan Marko Karin älytön palkkakin. Mikäs tämä lomaosake homma oikein on? En tiennytkään, että yhdistys on hankkinut sellaisenkin - Miksi? Eiköhän niitä rahoja olisi tarvittu kissoillekin?


Vieras

#3883 lomaosake!

26.03.2012 13:06

Uuden Katti-Matin jollakin sivulla on mainos tästä KKY lomaosakkeesta, siinä tarjotaan yhdistyksen lomaviikkoa jäsenille vuokralle ja lomaosaketta myös myydään samassa mainoksessa. Omaisuuden realisointia säätiöittämistä varten?

 


Vieras

#3884 Re: Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei?

26.03.2012 14:12

#3881: Ollako jäsen vai eikö olla - Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei? 

 Irwin Goodman lauloi aikoinaan, että " rrraha ratkaiseeeeee" :)    ....eiköhän syy liene tässä ;)


Vieras

#3885 Re: lomaosake!

26.03.2012 14:13

#3883: - lomaosake!

Sitä itteensä juurikin eli säätiöittämistä puuhataan... Surullista toden totta!

Totta vai tarua

#3886 Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 14:33


Olipa kerran yhdistys, jonka vuosikokouksessa ei koskaan jäsen saanut luotettavaa selvitystä siitä, paljonko yhdistyksellä on vapaita varoja. Se tarkoittaa sellaisia varoja, jotka ovat yhdistyksen käytettävissä silloin kun halutaan. Että niitä ei ole sidottu mihinkään takauksiin eivätkä ne ole panttina jostain. KOSKAAN ei vastauksena ollut muuta kuin rahastonhoitajan sana.

Olipa kerran yhdistys, josta jäsen ei koskaan saanut kyselyistään huolimatta nähtäväkseen testamenttiluetteloa tai luetteloa lahjoituksista, jotka varmaan ovat kyseisen yhdistyksen tallelokerossa. Jäsen koki kuuluvansa sellaiseen yhdistykseen,jossa jäsenen oikeuksia poljettiin.

Olipa kerran yhdistys, jonka varoja pantattiin puheenjohtajan asunnon lainojen vakuudeksi. Eräs vanha entinen jäsen kertoi asiasta toiselle nykyiselle jäsenelle. Sellaiset varat eivät olekaan muuten sen yhdistyksen "vapaita varoja". Ne ovat panttina asuntoa vastaan.

Tässä vain esimerkkejä siitä, mitä eräissä yhdistyksissä on ollut salailun takana. Esimerkit eivät välttämättä tarkoita Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:tä.


Vieras

#3887 Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 15:52

#3886: Totta vai tarua - Paljonko on vapaita varoja 

HERRANJUMALA!!!

Yhdistyslakiin on saatava pikaisesti tiukennuksia ja muutoksia, sekä kaikenlainen henkilökohtainen  keinottelu yhdistyksen varoilla jyrkästi kiellettävä ja se on katsottava rikolliseksi toiminnaksi, kavallukseen verrattavaksi! Jos noin on jossain oikeasti toimittu niin siinä on sitten käytetty raskaasti oman käden oikeutta!! Näinköhän jäsenet tuon olisivat hyväksyneet?!?


Vieras

#3888 Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 15:53

#3886: Totta vai tarua - Paljonko on vapaita varoja 

 Katotaas mikä "koira" tästä kalikasta älähtää ;)

Totta vai tarua

#3889 Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 16:30

#3887: - Re: Paljonko on vapaita varoja

"Näinköhän jäsenet tuon olisivat hyväksyneet?!?"

Eivät olisikaan, mutta kun eivät saaneet tietää. Ei kerrottu kyselyistä huolimatta.

Järkyttynyt KKY:n jäsen

#3890 Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 16:42

#3887: - Re: Paljonko on vapaita varoja 

 Nämä nykyiset jäsenet ovat valmiita hyväksymään varmasti kaiken -  ovathan he "huolella valittuja". Riskihenkilöt ja kissaystävät on potkittu pois.  Nykyinen jäsenistö palvelee hallituksen ja pj:n tarpeita ja tavoitteita täydellisesti. Katti-Matin liikuttavat kissakertomukset saavat eläinystävien lompakot aukeamaan ja pahaa-aavistamattomat  lahjoittamaan varojaan.  Asioista perillä olevat leimataan "anarkisteiksi" tai muuten "vihaa täynnä oleviksi". Tilanne muistuttaa pahinta painajaista! Lomaosakkeisiin löytyy kyllä rahaa muttei kissojen karanteenitilaan -  on osattu tehdä kissojen varjolla ihmisten elämä mukavaksi!

Kyllä nämä edelliset kommentit sitä vihaa ei ainakaan vähennä.  Vuosikokouksesta tulee varmasti mielenkiintoinen. Vastauksia tullaan vaatimaan, nyt on hyvät selitykset tarpeen!

Tarkoitus pyhittää keinot

#3891 Re: Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei?

26.03.2012 18:27

#3881: Ollako jäsen vai eikö olla - Jatkaako KKY:n jäsenyyttä vai ei? 

 Kaikki vähääkään kunnan löytöeläinpolitiikkaa ja resursseja tunteva varmasti tietää, että löytölät ovat jokseenkin ylibuukattuja. Monesti soittajille vastataan, ettei ole resursseja tulla loukuttamaan (ei ole loukkuja/loukuttajia) tai löytölään ei kerta kaikkiaan mahdu. Jäljelle jää vain kaksi vaihtoehtoa; jättää kissa oman onnensa nojaan tai soittaa eläinsuojeluyhdistykseen. Jos yhdistyksetkin lopettavat kissojen kriisityön, ei kissoille jää enää kuin yksi vaihtoehto.

On vastuutonta ja hurskastelua kuvitella, että kunta huolehtii näistä eläimistä -  olisi toki miellyttävää tuudittautua tähän kuvitelmaan.  On silkkaa harhaanjohtamista väittää ja levittää ko. kuvitelmaa totuutena, paitsi jos yhdistyksellä on muita päämääriä..

Ei voi olla totta

#3892 Re: Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 18:44

#3889: Totta vai tarua - Re: Re: Paljonko on vapaita varoja 

 Voiko yhdistys kieltäytyä kertomasta jäsenilleen näin oleellista tietoa?


Vieras

#3893 erityistilintarkastus

26.03.2012 19:24

JOS jäseniä arveluttaa ja epäilyttää yhdistyksen talouasiat, eikä niitä selvitetä riittävästi jäsenille (kuten mistä koostuu mm. palkatun työntekijän palkka siis mitä tekee palkkansa eteen) NIIN HEILLÄ ON OIKEUS VAATIA ERTYISTILINTARKASTUSTA missä pitäsi kaikki "kuprut" kyllä tulla esille. JA jos ei ole mitään salattavaa, niin tähän suostutaan!! Maksakoon sitten mitä maksaa MUTTA jos on varaa kalliiseen taloudenhoitajaan ja lomaosakkeisiin (kuten kky,llä) niin kyllä hitossa pitää rahaa löytyä myös tähän millä voidaan jäsenille ja LAHJOITTAJILLE luotettavuus todentaa.

tilinpesua?

#3894 Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 19:39

#3886: Totta vai tarua - Paljonko on vapaita varoja

Tuollaista toimintaa harrastavan yhdistyksen luottohenkilöt (hallitus) on kylmäverisiä ahneita roistoja ja loisia! Myös tilintarkastaja on tainnut saada erityiskorvauksen tilintarkastuksen "sorvauksesta" siinä tapauksessa, että tuollaiset laittomuudet on "pesty"!

Mikä yhdistys sitten lieneekään kyseessä.


Vieras

#3895 Re: Paljonko on vapaita varoja

27.03.2012 01:08

#3886: Totta vai tarua - Paljonko on vapaita varoja

Kai sulla on selvää dokumenttia kirjoituksesi toteennättämiseksi. Muutenhan toi menee jo aika törkeeks parjaukseks puoleltasi.

Poliisikin voi jo puuttua syytöksiisi. Kaivappa todisteet esiin. Meikäläinenkin haluaa nähdä mistä päin puhaltaa.

Rikossyytteet on aina aika raskauttavia.

Kummaa porukkaa

#3896 Re: Paljonko on vapaita varoja

27.03.2012 01:14

#3886: Totta vai tarua - Paljonko on vapaita varoja

Kyllähän noista asioista aina selvän saa. Kuinka luotettavalta taholta tietosi on? Jos ne on tuulesta temmattuja ssat virkavallan niskaasi. Taas jos yhdistys on varoja väärinkäyttänyt, onkin asia päinvastoin.

Mietimpä vain kenen lääkitykset on pielessä?

Totta vai tarua

#3897 Valikoivaa totuutta taas; kalikkako kalahti?

27.03.2012 09:34


Parille viimeiselle kommentoijalle:
Ette ehkä lukeneet loppuun asti kirjoittamaani. Tai sitten luitte, mutta unohditte sen näin nopeasti:

"Tässä vain esimerkkejä siitä, mitä eräissä yhdistyksissä on ollut salailun takana. Esimerkit eivät välttämättä tarkoita Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:tä.
Matti Toivonen

#3898 Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

27.03.2012 09:36

#3896: Kummaa porukkaa - Re: Paljonko on vapaita varoja

Kerroitte, että "kyllähän noista asioista aina selvän saa"

Odotan siis innolla selvitystä.


Vieras

#3899 tulihan se sieltä!

27.03.2012 10:51

Meinaan se älährys :) Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa!!

Vieras

#3900 Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

27.03.2012 11:00

#3896: Kummaa porukkaa - Re: Paljonko on vapaita varoja 

 Täällä ei ole keskustelun aiheena kenenkään lääkitys. Koitetaas pysyä asiassa. Tällaisia kommenttejako pj TK pitää asiallisina?