KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3973 Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

09.04.2012 10:50

#3971: -

KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä. Samasta kunnasta löytyy lisäksi kunnallinen kissojen talteenottopaikka.

Vastaukset


Vieras

#3975 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

2012-04-09 12:46:01

#3973: - Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

Mikähän tämä vapaaehtoinen kissatila mahtaa olla! Jonkun koti? Vai erillinen siihen tarkoitukseen järjestetty tila/rakennus?

Onko joku linkki olemassa minkä kautta tähän kissatilaan voi käydä tutustumassa ensin netin kautta? Ajatukseni on ollut järjestää itselleni mielekästä tekemistä vappaehtoisena työntekijänä eläköitymisen nyt lähestyessä, esim. kissatilassa koska tykkään kissoista.

 

Timo P.

#3976 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

2012-04-10 01:07:14

#3973: - Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

Tuo asia on kyllä ihan uusi ainakin minulle. Perheessäni asuu kyseisen yhdistyksen varapuheenjohtaja, eikä hän ainakaan tiedä kirjoittajan väittämästä kissapaikasta mitään.

Onkohan tässä nyt  mennyt kirjoittajalta todellisuus ja uni vaihteeksi sekaisin?


Vieras

#3977 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

2012-04-10 10:45:22

#3973: - Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

Voisitko kertoa mistä tämä tieto löytyy tai mistä olet sen saanut? Yhdistyksen virallisilta sivuilta ei löydy mitään tähän viittaavaa. Täällä nimenomaan myös yhtenä tärkeänä keskustelun aiheena on Pirkanmaalle tarvittava ensilasku-/karanteenitila ja sen vuoksi kannattaisi vältää virheellisen tiedon antamista, josta on pelkästään haittaa asian eteenpäin viemiselle.

Ensikoti Orivedellä

#3981 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

2012-04-11 18:33:54

Mitähän mahdat tarkoittaa kissapaikalla? nim.m 3973. Kissapaikka, kissakoti, kissojen hoitola ,löytöeläinkoti, ensikoti. Kaikki erilaisia paikkoja. Tietääkseni Orivedellä on vain yksityinen löytöeläinkoti jota pyörittää Jari ja Anu Pellas. Muut paikat ovat todennäköisesti ensikoteja, joissa kissat ovat vain sen aikaa kunnes uusi koti löytyy. Niihin tulevat kissat ovat lähes kaikki otettu talteen ihmisten piha-alueelta , omistajan luvalla ja ovat omistuskissoja, mutta puolivillejä tai pentuja. löytöeläinkodit ottavat vain löytö-eläimiä. siis niitä jotka on hylätty tai karannut kotoaan. Ne ovat yleensä kesykissoja. Hoitolat vain hoitavat omistajien tuomia omistuskissoja.  Kissapaikka ja Kissakoti ehkä ovat samalla asialla mutta en tiedä mitä ne tekevät ja millä mandaatilla. Kisu ry:llä ei kuitenkaan ole kissapaikkaa vain ensikoteja. Jos tarkoitit vain hyvää viestilläsi ,toivon että korjaan virheesi tällä vastauksella. Jos taas teit sen ajatellen kielteisesti ,toivon sinun itse korjaavan virheesi.