KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Hannele

#2951

27.12.2011 18:15

Vuosikokouksessa nähdään ;) Odotan kun KKY lyö faktat tiskiin. Paljonko pelastui kissoja vuonna 2011.

Vieras

#2952 Re:

27.12.2011 21:39

#2951: Hannele -

...niillä mitään faktoja ole.....vuosikokouskin tulee olemaan pelkkä läpihuutojuttu (huutosakki paikalla) ja kysymyksiä turha kuvitella pääsevänsä esittämään siellä, nuija paukkuu siihen tahtiin....

Eläinystävä

#2953 Re: Re: Itse EN anna anteeksi

27.12.2011 22:33

#2935: - Re: Itse EN anna anteeksi

Sillälailla. Joka itsensä ylentää, hänet alennetaan.


Vieras

#2954

28.12.2011 00:18

Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu

Vieras

#2955 Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 11:22

#2948: Leila Vuorenoja - Haluan vastauksia 

 Haluan myös vastauksia, missä ne  kissat olivat, kun KKY jätti ne heitteille, siis aivan fyysisesti ja yks kantaan.

En ole kertaakaan lukenut missä ja milloin ja kuinka monta kissaa on jätetty, KIITOS, asiallisesta vastauksesta


Vieras

#2956 Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 11:32

#2955: - Re: Haluan vastauksia 

ULKONA!

Jos joka vuosi on talteenotettu VIIDETTÄSATAA kissaa, niin mihin ne tänä vuonna olisivat yhtäkkiä hävinneet? KKY on "PELASTANUT" kuluneen vuoden aikana MAX noin sata kissaa ja nekin ovat olleet pääsääntöisesti sosiaalitapauksia!

Alkuvuodesta kissojen määrä oli lähes sormin laskettavissa! TOIMINTA OLI TÄYSIN JÄÄSSÄ. PELKÄSTÄÄN JOULUKUUN 2010 - MAALISKUUN 2011 AIKANA OLISI NORMAALISTI OTETTU ULKOA TALTEEN YLI SATA KISSAA. MIHIN NE KISSAT JOUTUIVAT NYT? KUOLIVATKO NE 30 ASTEEN PAKKASIIN? SAIVAT AINAKIN PAHOJA JA KIVULIAITA PALELTUMAVAMMOJA! 

Rivijäsen

#2957 Re: Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 11:54

#2956: - Re: Re: Haluan vastauksia 

Uusi yhdistys on ottanut talteen alun kolmatta sataa kissaa viimeisen puolen vuoden aikana. Jos sitä ei olisi perustettu paikkaamaan KKY:n toimia, ne kissat olisivat nyt ulkona palelemassa!

Hallituksen linjaus puolivillien kissojen talteenottokiellosta olisi ollut siten myös kuin tappava kuolinisku näille kissoille.

Leikkauskampanjat ovat toki hyvää ennalta ehkäisevää toimintaa mutta ne eivät auta jo olemassa olevia kissoja! 

Herätkää nyt ihmeessä päivään siellä hallituksessa ja katsokaa totuutta silmiin!

Sanna

#2958 Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 12:33

#2955: - Re: Haluan vastauksia 

 Jos osaa kysyä asiallisia kysymyksiä niin saa asiallisia vastauksia. Mutta jos kysyy tyhmiä niin millainen vastaus silloin kuuluisi/pitäisi antaa??

Kai sinäkin sen verran ymmärrät että ei täällä voi ruveta julkaisemaan niiden paikkojen nimitietoja, mistä kissoja on pelastettu? Ja ehkä vielä ymmärrät senkin, että iso osa näistä kissoista ei ollut edes syntynyt silloin kun KKY päätöksensä teki. Mitä sinä oikein kuvittelet että mistä näitä kissoja sitten on pelastettu? 

Mitähän asiallista mä voisin nyt vuorostani kysyä sulta...Meinaatko että ulkomailta on tuotu? Vai luuletko että esim fanisivuilla olevat pelastetut kissat ovat keksittyjä? Nämä kissat eivät TIETENKÄÄN ole lain puitteissa kenenkään yhdistyksen vastuulla. Kysehän on ollut koko ajan moraalisesta/eettisestä vastuusta. Jos KKY:n toiminta olisi jatkunut ennallaan niin KKY olisi pelastanut nämä kaikki kissat, jotka toinen yhdistys on nyt pelastanut (tämä toinen yhdistys oli MORAALISESTI/EETTISESTI pakotettu pelastamaan nämä kissat, kun toinen yhdistys niiden pelastamisen keskeytti ilman mitään MORAALISESTI/EETTISESTI/tai muutenkaan pätevää syytä. Ainoat syyt mitkä itse näen taustalla ovat vainoharhaisuus, vallanhimo ja halu päästä eroon "vastarannankiiskeistä")


Vieras

#2959 Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 12:52

#2955: - Re: Haluan vastauksia

Sinä ilmeisesti asut pullossa tai tynnyrissä, etkä poistu sieltä?

Jos ottaisit pääsi pois pensaasta niin olisit jo tietoinen kysymästäsi asiasta, eikä sinun tarvitsisi täällä kysellä.

Asia kuitenkin tuntuu kiinnostavan mutta motiivi ei taida kuitenkaan olla apua tarvitsevat kissat?!? Vaan adressissa mainitun yhdistyksen maineen säälittävä puolustusyritys?!

Et todennäköisesti ole perillä siitä missä niitä autettavia kissoja oikeasti on ja siitä miten vapaaehtoiset elänsuojelujärjestöt toimivat eläinpelastustyössä..? kuten esim. kky toimii (pitäisi TOIMIA periaatteittensa ja sääntöjensä mukaan!)

MAASTOSSA ovat ne kissat minne ne joutuvat ihmisten toiminnan seurauksena ja hylkääminä kesäkissat, muuten vaan hylätyt ja karanneet!!!

Sinulla on mitä ilmeisimmin nettiyhteydet käytössä kun tännekin osasit kirjoittaa niinpä voit myös viisastuttaa itseäsi (jos olet asiallisesti itse kyselemässä) googlaamalla sanoja, esim. eläinsuojelu etc. aiheeseen liittyvä niin tietoa alkaa löytyä laajemmin ja se ongelmakenttä (jossa lainsäädäntöönkin tarvitaan korjausta) jossa tässäkin on kyse!!!

Kyllähän tuo sinun kysymyksesi osoittaa vain "asiallisuuteen" verhottuna kyseenalasia motiiveja. Ja vastauksen kysymykseesi olisit saanut KKY,n pj,ltä siihen mitä he ennen tekivät ennen tuota päästöstä n. vuosi sitten ja jonka vuoksi tämä adressi perustettiin.

Voit myös ottaa yhteyttä entiseen KKY,n kissojen sijoittajaan Pirjo Peltoniemeen (jos asia sinua asiallisen oikeasti kiinnostaa), todelliseen käytännön uurastajaan kissojen pelastustyössä. Hän voi kertoa sinulle tarkalleen minne ne kissat jäi KKY,n päätöksen myötä. Nääs ne karuimmat tapaukset eivät ole kodista kotiin siirtyviä sosiaalitapauksia.

 

"En ole kertaakaan lukenut missä ja milloin ja kuinka monta kissaa on jätetty, KIITOS, asiallisesta vastauksesta"

Tähän et tule koskaan saamaan tarkkaa vastausta! Jo kysymys on täysin mahdoton ja maalaisjärjellä varustettu ja huonolla kaupunkilaisella järjelläkin varustettu jo ymmärtää sen.

Kuka (viranomainen?) on käynyt maastossa laskemassa siellä irrallaan olevat kodittomat kissat!?!? Ei sinulle kukaan niitä lukuja voi antaa ja siksikin kysymyksesi oli vain joko typeryyttä tai nälvimistä! Niitä lasketaan sitä mukaa kun niitä sieltä maastosta löydetään ja otetaan hoitoon!!

Mutta jos haluat vain ummistaa silmäsi ja uskotella asioiden olevat loistavasti, niin sillehän ei kukaan mahda mitään eikä mitkään kirjoitukset saa sinua avaamaan silmiäsi totuudelle.


Vieras

#2960

28.12.2011 14:14

Kuinkas monta kissaa tarkalleen se toinen, kisu ry, yhristys on ottanu talteen. Mikä on tarkka luku. Ei mun silmiin oo tullu yhtään kissaa joka olis ollu vapaalla ja surkee. Asun itse lähellä maaseutua.


Vieras

#2961 Re:

28.12.2011 14:32

#2960: -  

 facebookin fanisivuilla näyttää olevan 126 kodin saanutta kissaa ja kotisivuilla kodittomissa kissoissa on useita kymmeniä. ja näissä luvuissa ei varmaankaan ole niitä jotka on päästetty autaammille metsästysmaille (joita myös siis autettu omalla tavallaan)

Sanna

#2962 Re:

28.12.2011 14:35

#2960: -  

 Ilmottauduhan Kisun kotisivuilla vaikkapa ensikodiksi niin lupaan että tuomme sinulle kotihoitoon muutaman nälkiintyneen, huonosti hoidetun kissan suoraan maaseudulta? Tässä samalla kun saisit kouriintuntuvaa todistetta niin tekisit hyvän työn muutamalle kissalle.


Vieras

#2963 Re: Re:

28.12.2011 16:23

#2962: Sanna - Re:

Hyvä Sanna! Tämä olisi erittäin hyvä "täsmälääke" näille viisastelijoille mutta kun taitavat olla juurikin sitä porukkaa jotka ovat ensimmäisenä arvostelemassa ja keljuilemassa mutta eivät halua liata käsiään auttaakseen kissoja. Elämän tehtävänä vain olla ilkeä ja piikitellä.


Vieras

#2964 Re:

28.12.2011 16:29

#2960: -

Eihän sitä mittään näekään kun ei halua nährä ja kaikki ikävät asiat katoaa kun kieltää niiden olemassa olon! Pohojanmaalla ne tairetahan ne vapaana kulukevat kissat hävittää jo ennenkun niistä kukkaan ehtii mittään tietääkään?!?! VAI!?

Katsoo muttei näe, kuuntelee muttei kuule.

 

"peikkometsä"

#2965 Re:

28.12.2011 16:46

#2960: -

Kunhan nyt niitä kky,n vastaavia tietoja edes saisi täällä lukea, koska aihekin on juuri sitä tämän adressin ydintä.....tämän toisen yhristyksen tiarot (jotka ei taas mitenkään kuulu tämän adressin aihepiiriin!!) saat kun otat yhteyttä tämän yhristyksen pj,n ja hänen kommenttiskin löytyy tästä numerosta tätä adressia, jossa hän toivoo huolestuneita ottamaan häneen yhteyttä....jos oot ihan oikiasti kiinnostunut kissojen pelastamisesta (veikkaan ettet ole)

Jussi Vaahtikari

#2904 Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

22.12.2011 14:47

...silvuplee menee ja lukee jos oikiasti halua tietää jotain eikä vain kelejuilla!

ps. tämän yhristyksen pj varmasti vastaa!! mutta tämän adressin kohteen yhristyksen pj taas ei taida vastata?

Taas yritetähän hämätä ja ohojata tätä keskustelua pois raiteiltaan

ELI SIITÄ ETTÄ KKY HYLKÄSI KAIKKEIN HÄDÄNALAISIMMAT KISSAT ILMAN HYVÄKSYTTÄVÄÄ SYYTÄ TAI JÄSENISTÖNSÄ HYVÄKSYNTÄÄ!!!


Vieras

#2966 Re: Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 18:06

#2958: Sanna - Re: Re: Haluan vastauksia 

 Kiitos Sanna, tämä selvittikin jo kaiken, että sillätavoin....

Ei koskaan nähnyt kuullut sitä enemmän

#2967 Kissat silmissä??

28.12.2011 19:43

Huh huh ,Vieras #2960: - Missä sinä olet silloin kun kissat pyytävät apua ihmisten ovien takana? Kotona lämpimässä tietenkin. Jos kissa ei tule ovellesi apua pyytämään ja soita ovikelloa, et tietenkään näe sen hätää, etkä kuule surkeata naukunaa.  Me Kisussa olemme saaneet kesästä lähtien vastuuntuntoisilta ihmisiltä puheluita, joissa he kertovat kissojen hädästä. Eihän niitä KUKAAN näe jos ei etsien katsele. Kissat piilottavat hätänsä, paitsi kotikissat jotka osaavat apua hakea.Soittoja ONNEKSI tulee paljon ja kaikkiin olemme vastanneet KYLLÄ-HAEMME kissan pois.

KKY ei sitä enää tee, mutta meille saa aina soittaa, autamme tavalla tai toisella. Kisu on auttanut hädässä olevia kissoja nyt jo yli kaksisataa, vaikka yhdistys on vasta nuori ja varaton. mutta hyvällä tahdolla ja innokkailla ihmisillä saamme paljon aikaan. Tarkan luvun saamme vasta vuodenvaihteessa. Vaikka ei se luku niinkään ole tärkeää vaan se että KAIKKI ilmoitetut ovat saaneet apua. Olemmekin pyytäneet että ihmiset soittaisivat HETI kun joku kissa näyttää siltä ettei sitä kukaan huolehdi eikä ruoki. Myös pihoissa eläviä populaatioita olemme pyrkineet vähentämään ja auttamaan sinne jäävien leikkauttamisessa.

Koskaanhan tämä kissoihin kohdistuva välinpitämättömyys ei lopu, jos eivät naapurit, ohikulkijat, ja muut ihmiset tunne vastuuta kaikista ulkona olevista kissoista, me yksin emme pysty mahdottomaan.Kaikkia yhdistyksiä tarvitaan kertomaan ihmisille kissojen hädästä ja niistä tarpeista joita monet omistajat eivät ymmärrä niille antaa. Maaseudulla varsinkin on paljon väkeä jotka kuvittelevat että kissa tulee toimeen ilman ihmistä. Se vaan ei pidä paikkaansa. Kissa ei ole tarkoitettu villieläimeksi Suomen olosuhteissa. Se ei kestä pakkasia ilman ruokaa , eikä löydä ruokaa kun maa on jäässä ja lunta paljon.

Sitten kun jokainen kissanomistaja ymmärtää vastuunsa ja sen että jokainen ulkoileva kissa ON LEIKATTAVA ettei niitä ei-toivottuja pentuja synny, on pieni mahdollisuus että näiden yhdistysten työ vähenee. Koskaan se ei varmasti lopu. Koskaan ei ihminen opi olemaan inhimillinen. Kissa on yhtä arvokas kun kuka tahansa elävä olento ja tarpeet sillä on kun ihmisellä, lämpöä ja rakkautta.

 


Vieras

#2968 Re:

28.12.2011 19:45

#2960: -

Tämä on väärä foorumi hakea/kysellä tietoa toisen yhdistyksen toiminnasta. Ota yhteyttä kyseisen yhdistyksen virallisten nettisivujen kautta ko. vastuuhenkilöihin (hallituksen pj ja/tai hallituksen jäseniin) saadaksesi vastauksia.

Kissojen asema vielä nyky-yhteiskunnassa on todella surkea ja kaikille varmasti riittää sarkaa kissojen aseman parantamiseksi. Valistuksella ja yhteistyöllä tähän tilanteeseen saadaan parannuksia.

Eihän vapaana juoksevia varsinaisia kulkukoiriakaan enää ole. Kissojen kohdalla pitää pyrkiä samaan.

Asialliset keskustelut ovat enemmän kuin tarpeen asioiden pohtimiseksi ja ratkaisujen löytymiseksi MUTTA ilkeily kissojen auttajille   ei edistä mitään, edes ilkeilijän itsetunto ei siitä nouse pitemmällä aikavälillä vaikka hetkellisen tyydytyksen siitä saisikin.

Käsittääkseni tämä toinen täällä mainittu uusi yhdistys on lähtenyt rivakasti liikkeelle auttaaksen hädänalaisia kissoja.

Eiköhän pitäisi ennemminkin yrittää kehittää yhteistyötä eri tahojen kanssa ja poistamaan kannot kaskesta?! Kyllä kaikille työsarkaa riittää!! Jos jollain on rahaa muttei työvoimaa, niin tukekoon varallisuudellaan niitä joilla on työvoimaa muttei varoja!? Kissojen parhaaksi se kuitenkin koituu!!

Kaikki kuitenkin tunnustautuvat hädänalaisten kissojen auttajiksi, yhdistyksien säännöissäkin lukee niin, KKY,nkin!!


Vieras

#2969 Re: Re: Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 19:47


Vieras

#2970

28.12.2011 19:49

Kyllä mää oon kissoja pelastanu. Itselle otin kaksi kissaa ja yhden annoin pois uuteen kotiin. Kyllä mää kissoja oon pelastanu. Ei mulle oo kukaan koskaan soittanut ja pyytäny hakeen kissoja.
Yksi mukavasta joukosta

#2971 Re: Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

28.12.2011 20:10

 Voi Liinukka parka 2933: Liinukka - Etkö tiedä etteivät lahjoitusvarat mene koskaan millekään "joukolle" on epämääräinen tai ei. Mikään joukko ei voikaan olla muuta kun epämääräinen, koska hitlerimäinen ihmisten eriöittäminen on epäinhimillistä. Kaikki olemme erilaisia, mutta Meillä Kisulaisilla on kuitenkin puhtaat periaatteet: kissojen auttaminen: Meillä on hyvin painavat syyt moittia KKY:tä. Jos olisit seurannut tarkemmin mitä luet, olisit huomannut että moitteemme koskee nimenomaan sitä asiaa ettei KKY enää ota hoitoonsa lainkaan hädänalaisempia kissoja .Vastapuoli taas yrittää vääntää asioista ihan omaa luokkaansa olevaa kökköä. Ei ihme että useammankin ihmisen pinna katkeaa. Tämä sinunkin määrittelemäsi "epämääräinen joukko" kuvaa juuri tuota tapaa millä vastapuoli käsittelee asioita. Ei ole mielestäni lainkaan korrektia.

Kaikki Kisulle tulevat lahjoitukset siis menevät VAIN kissoille ja nehän sitä tarvitsisivat, vaan KKY:llä sitä on mutta he eivät kissoja auta. Navassanikaan ei näyttänyt olevan vikaa.!


Vieras

#2972 Sairautta kissoista

29.12.2011 10:39

Kissoja vaivaava toksoplasma tarttuu myös ihmisiin. Se voi aiheuttaa aivoihin pysyviä muutoksia. Tiedoksi vain!
Matti Toivonen

#2973 Onkohan KKY:llä Suomen ennätys?

29.12.2011 10:50

Kohta taas haetaan kunnilta toiminta-avustuksia eläinsuojelutyöhön. Avustusta saavat vain yleishyödylliset yhdistykset. Tälläkin keskustelupalstalla ovat perin pohjin kirjoittajat selvittäneet, mitä tuo sana yleishyödyllisyys tarkoittaa. Yksi merkitys on se, että yleishyödyllisen yhdistyksen jäseneksi pääseminen EI saa koskea vain "rajoitettua henkilöpiiriä".

KKY:n hallitus onkin jättänyt tämän vuoden aikana yli 40:n uuden jäsenmaksunsa maksaneen henkilön osalta jäsenyysoikeuden KOKONAAN KÄSITTELEMÄTTÄ. Henkilöt eivät siis ole päässeet jäseniksi maksusta huolimatta. Raha on kyllä kelvannut ja jäänyt sille tielleen. Varmaankin Suomen ennätys: mikä muu yhdistys on pystynyt vastaavaan v. 2011?

Muutenkin KKy:n jäseneksi pääsee vain "rajoitettu piiri" jäseniä. Sellaisia, jotka vastaavat ns. "oikein" KKY:n sivustolla olevaan rasti ruutuun tehtävään.

Onko tämä siis yleishyödyllisyyttä? Ei! Onko KKY:llä oikeus kuntien avustuksiin? Ei! Valvokaa siis muut yhdistykset KKY:n toimia ja valistakaa kuntia asiasta!




Vieras

#2974 Re: Sairautta kissoista

29.12.2011 11:17

#2972: - Sairautta kissoista 

 Ja kaikki kissat on tämän vuoksi hävitettävä ja tämänkö vuoksi kissoja ei pidä auttaa, vaan annetaan niiden villiintyä luonnossa ja lisääntyä siellä laumoiksi....NIINKÖ!! Sittenpä niitä sairauksia vasta onkin!! Eipä taida kuitenkaan olla kovinkaan yleinen tämä mutta joihinkin se on näköjään jo ehkä jättänyt jälkensä (enkä nyt vältämättä tarkoita kommentin 2972 kirjoittajaa)...?

KKY: en jäsen vielä

#2975 Hyvää Uutta Vuotta Kisulaisille!

29.12.2011 13:43

Hyvää Uutta Vuotta Kisulaisille ja niille KKY:en jäsenille , jotka välittävät kissoista !

Risukimppu KKY:en hallitukselle kissojen hylkäämisestä !