KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #2968 Re:

28.12.2011 19:45

#2960: -

Tämä on väärä foorumi hakea/kysellä tietoa toisen yhdistyksen toiminnasta. Ota yhteyttä kyseisen yhdistyksen virallisten nettisivujen kautta ko. vastuuhenkilöihin (hallituksen pj ja/tai hallituksen jäseniin) saadaksesi vastauksia.

Kissojen asema vielä nyky-yhteiskunnassa on todella surkea ja kaikille varmasti riittää sarkaa kissojen aseman parantamiseksi. Valistuksella ja yhteistyöllä tähän tilanteeseen saadaan parannuksia.

Eihän vapaana juoksevia varsinaisia kulkukoiriakaan enää ole. Kissojen kohdalla pitää pyrkiä samaan.

Asialliset keskustelut ovat enemmän kuin tarpeen asioiden pohtimiseksi ja ratkaisujen löytymiseksi MUTTA ilkeily kissojen auttajille   ei edistä mitään, edes ilkeilijän itsetunto ei siitä nouse pitemmällä aikavälillä vaikka hetkellisen tyydytyksen siitä saisikin.

Käsittääkseni tämä toinen täällä mainittu uusi yhdistys on lähtenyt rivakasti liikkeelle auttaaksen hädänalaisia kissoja.

Eiköhän pitäisi ennemminkin yrittää kehittää yhteistyötä eri tahojen kanssa ja poistamaan kannot kaskesta?! Kyllä kaikille työsarkaa riittää!! Jos jollain on rahaa muttei työvoimaa, niin tukekoon varallisuudellaan niitä joilla on työvoimaa muttei varoja!? Kissojen parhaaksi se kuitenkin koituu!!

Kaikki kuitenkin tunnustautuvat hädänalaisten kissojen auttajiksi, yhdistyksien säännöissäkin lukee niin, KKY,nkin!!