KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Matti Toivonen

/ #2973 Onkohan KKY:llä Suomen ennätys?

29.12.2011 10:50

Kohta taas haetaan kunnilta toiminta-avustuksia eläinsuojelutyöhön. Avustusta saavat vain yleishyödylliset yhdistykset. Tälläkin keskustelupalstalla ovat perin pohjin kirjoittajat selvittäneet, mitä tuo sana yleishyödyllisyys tarkoittaa. Yksi merkitys on se, että yleishyödyllisen yhdistyksen jäseneksi pääseminen EI saa koskea vain "rajoitettua henkilöpiiriä".

KKY:n hallitus onkin jättänyt tämän vuoden aikana yli 40:n uuden jäsenmaksunsa maksaneen henkilön osalta jäsenyysoikeuden KOKONAAN KÄSITTELEMÄTTÄ. Henkilöt eivät siis ole päässeet jäseniksi maksusta huolimatta. Raha on kyllä kelvannut ja jäänyt sille tielleen. Varmaankin Suomen ennätys: mikä muu yhdistys on pystynyt vastaavaan v. 2011?

Muutenkin KKy:n jäseneksi pääsee vain "rajoitettu piiri" jäseniä. Sellaisia, jotka vastaavat ns. "oikein" KKY:n sivustolla olevaan rasti ruutuun tehtävään.

Onko tämä siis yleishyödyllisyyttä? Ei! Onko KKY:llä oikeus kuntien avustuksiin? Ei! Valvokaa siis muut yhdistykset KKY:n toimia ja valistakaa kuntia asiasta!