KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Sanna

#2926 Re: Hyvä Kisu !

23.12.2011 09:03

#2920: Katti Kulkevainen - Hyvä Kisu ! 

 Näin Katti ollaan tehtykin :) tämä adressi tosiaan on vain esim mulle pikkuinen turhautumisen purkupaikka ei sen enempää. Tuli mieleen että miettiiköhän KKY:n väki ikinään sitä että tietty ahkera porukka olisi ollut valmis tekemään KKY:ssä kaiken sen mitä nyt on tehnyt toisen yhdistyksen nimissä? KKY:stä olisi hyvin saattanut tulla iso toimija eläinsuojelusaralla (esim jotain sellaista mitä sen "emoyhdistys" on pääkaupunkiseudulla. Siinä olisi ollut kunniakas päätös nykyiselle puheenjohtajalle aktiivitoiminnassa. KKY:llä olisi ollut siihen kaikki edellytykset (ja monella yhdistyksellä ei ole eikä ikinä tule olemaankaan)

Lisäksi mietityttää se että kun tiedän kuinka tosi vaikeeta on löytää sellaisia intohimoisia kissaihmisiä kuin esim Heli ja Pirjo, niin kenelle valtikka luovutetaan ja ennen kaikkea kuinka tämä henkilö tulee hoitamaan hommansa nyt ja esim 5 vuoden päästä tulevaisuudessa (KKY:ssä tuskin halutaan mennä jatkossakaan siihen että puheenjohtaja olisi lyhytaikainen)? Moni ongelma tietysti ratkeaa sillä jos KKY säätiöitetään

Aria seurannut

#2927 Re:

23.12.2011 10:03

#2921: Ari Sandberg -  

 

Koitapas nyt päättää mitä teet. Ensin heität vihjailevan kommentin ja sitten yrität pakoillla, ettet sitä olisi koskaan sanonut. Koita välillä keskittyä asiakysymyksiin, kun kerran kommentoit ihan aktiivisesti kaikkea muuta. Kukaan ei ole kiinnostunut sinusta ja sun jutuista muussa muodossa kuin KKY ry:n hallituksen jäsenenä. Koska kommenteissasi ei ole sisältöä! Pelkkää sen toistoa, ettet halua vastata mihinkään edustamasi yhdistyksen asioihin. SE on jo kuultu! Kerropas nyt kuka näihin kysymyksiin vastaa ilman pakoilua? Pitääkö mennä kysymään toisilta yhdistyksiltä? Syyt miksi Pesu ja Kisu perustettiin...

Vieras

#2928 Re: Re: Hyvä Kisu !

23.12.2011 10:05

#2926: Sanna - Re: Hyvä Kisu ! 

 Vaan ei ratkea säätiöittämisellä kissojen ongelmat!! Sinne ne jää maastoon KKY,ltä edelleenkin ja rahat säätiön kassaan jolla rikastutetaan vain ja ainoastaan säätiön hallituksen jäsenten rahapussia muhkeilla kokouspalkkipalkkioilla joita luonnollisesti on usein sillä onhan nyt säätiön asioiden hoito tärkeämpää kuin kissojen auttaminen! Tätä siellä haetaan ja tähän siellä pyritään!!! Siksi tämä sulkeutunut salamyhkäisyys ja vaikeneminen kissoista ja niihin liittyvistä asioista, ei siellä enää ole kiinnostusta yhdistyksen perustoimintaan ja siihen miksi se perustettiin a!ikoinaan! Kissat olivat ja ovat hyvä välikappale säätiön kassan kartuttamiseen ja toimintaa pidetään yllä sen verran että kriteerit täyttyy, siis siinä rajamailla että hyvällä tahdolla voi vielä puhua jonkinlaisesta kissojen auttamisesta!!

Tuomaala

#2929 Re:

23.12.2011 10:16

#2921: Ari Sandberg -  

 

Joopa joo! Sandberg vetäisi nyt esiin Terttu kortin... Ensin vihjaillaan ympäri kyliä pahaa toisista ja kun vastuuta pitäisi ottaa niin.... Menee tietämätön kiusattu ja herkkä mummo ilme päälle. Ole nyt mies ja myönnä edes itsellesi mitä tuli sanottua. Tätä terttuilua kyllä KKYssä osataan taloudenhoitajaa myöten! Pelästyitkö pitkäaikaisjäsenen kommenttia? Syytäkin!
Sanna

#2930 Re: Re: Re: Hyvä Kisu !

23.12.2011 10:37

#2928: - Re: Re: Hyvä Kisu ! 

 Joo tarkoitin lähinnä sitä että KKY saadaan toimimaan vuosikausia pienellä käytännön työllä jos säätiöittäminen toteutetaan. Eli samaan tahtiin kuin vuosi 2011. Muutama kissa pelastetaan, muutama leikkauskampanja toteutetaan ja ehkä vähän lahjoitetaan rahaa muille toimijoille. Itseä vaan harmittaa kun olisi ollut mahdollisuus niin paljon enempäänkin. Muulla lailla ei KKY todennököisesti tule enää toimimaan koska nykyinen PJ ei varmaankaan uskalla jättää yhdistystä kenenkään "käsiin".

Kissa

#2931 Hyvää Joulua !

23.12.2011 14:54

Hyvää Joulua Kisulaisille ja KKY:en kissoista välittäville jäsenille !

Risuja KKY:en hallitukselle kissojen hylkäämisestä !
Timo P.

#2932 Itse EN anna anteeksi

23.12.2011 23:52

"Herra, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät."

Mutta hehän sanovat tietävänsä...     ?

Liinukka

#2933 Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

25.12.2011 23:01

#2923: trolli - Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

Eikös jokaien yhdistys toimi omilla rahoillaan?

Pitäskö jotain epämäärästä joukkoo vielä avustaa kissojen suhteen? Kisulle en antas missään tapauksessa senttiäkään. Outoo sakkia koko porukka. Parjaa suu vaahdossa toisia, huomaamatta kottoo lainkaan omaan napaansa.

Kerttu Pitkänen

#2934 Re: Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

26.12.2011 00:45

#2933: Liinukka - Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksest 

Liinukka, montako HÄDÄNALAISTA kissaa KKY on pelastanut tämän vuoden aikana ulkoa kuljeksimasta pois? Entä miten paljon KISU on pelastanut näitä kissoja sitten toukokuun lopun perustamisensa jälkeen?

KKY hylkäsi JULMASTI nämä eniten apua tarvitsevat kissat luontoon KUOLEMAAN, joten mikä yhteisö täällä on oikeasti epämääräistä ja outoa sakkia kysyn minä? 


Vieras

#2935 Re: Itse EN anna anteeksi

26.12.2011 10:32

#2932: Timo Peltoniemi - Itse EN anna anteeksi 

 Jaahas, sitten Peltonimesta on jo tullut Jeesus....

Tassutin

#2936 Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 11:53

Eikös se uskonnolliseksi heittäytyminen anna enemmän valtuuksia parjata KKY:tä ja puhua palturia, että kyllähän tämä Jeesuksemme osaa!
Olen jo sitä mieltä, että kyllä tämä adressi on jo tiensä päässä ja se on jo sitä lukevien silmissä ja mielissä kääntynyt itseään vastaan, joten keskittykää jo niiden kissojen metsästykseen ettei ne kulje nurkissa ja palellu. Koettakaa loukuttaa niinpaljon ettei KKY:lle jää mitään! Kiusa se on pienikin kiusa. Joo ja leikkauttakaa ne kanssa, niin homma on perfekt.
sukankutoja

#2937 Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 14:55

#2936: Tassutin - Peltoniemestäkö Jeesus? 

Siis mitä? Eihän KKY ota enää näitä puolivillejä maalaispopulaatiokissoja tai muitakaan arkoja kodittomia kissoja vastaan! Uusi yhdistys keskittyy pääasiassa niihin yksilöihin.

Itse KKY:n hallitus ja muutamat heidän kannattajansa inttivät, että perustakaa oma yhdistys, joten lopettakaa valitus sen toimintaan liittyen. Tämä sivusto koskee vain KKy:n sisäisiä ristiriitoja, joten keskitytetäänpäs nyt niihin. 

EIKÖHÄN NIITÄ KISSOJA RIITÄ KAIKILLE, SILLÄ IKÄVÄ KYLLÄ, IHMISET JÄTTÄVÄT NIITÄ EDELLEENKIN SURUTTA OMAN ONNENSA NOJAAN HOIDOTTA! Sitä paitsi KKY:n hallitusta ei näy nämä kissat kiinnostavan MILLÄÄN TAVALLA  heidän päätöksistään päätellen!

 

Irma

#2938 Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 14:59

#2936: Tassutin - Peltoniemestäkö Jeesus? 

Kerrohan nyt, mitä palturia tämä "Jeesus" on muka tarkallaan ottaen KKY:stä sinun mielestäsi puhunut? Minua kiinnostaisi niin kovasti tietää?

KKY:en jäsen toistaiseksi

#2939 KKY:en hallitus hylkäsi katastrofikissat

26.12.2011 15:24

KKY:en hallitus hylkäsi katastrofikissat ja siksi jäsenistö purnaa täällä. Nimellä ei voi purnata, koska silloin erotetaan yhdistyksestä.
KKY:ssä pitää olla samaa mieltä hallituksen kanssa.
Miksi enemmistön pitäisi erota vähemmistön(=hallitus) takia?
voi pyhä yksinkertaisuus!

#2940 Re: Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

26.12.2011 15:34

#2933: Liinukka - Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

Jospa nyt osoittaisit missä on tätä KISU,n harjoittamaa parjausta!!!!!! Että on taas niiiiiin nuija kommentti ettei mitään rajaa, kertoo ajatuksen varsin yksinkeraisesta kulusta!


Vieras

#2941 Re: Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

26.12.2011 15:35

#2933: Liinukka - Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

Katso vaan omaan varsin outoon napaasi!! ota malka pois omasta silmästäsi!


Vieras

#2942 Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 15:48

#2936: Tassutin - Peltoniemestäkö Jeesus?

Tassutin se onkin yhden sortin "uskovainen"!! Uskoo ilkeyden voimaan joka kääntyy kylläkin häntä itseään vastaan!!

Ja ketkähän ne täällä OIKEASTI parjaa ja pilkkaa!! Nämä umpimieliset totuutta ja kissoja vieroksuvat kuten tämä tassutin ja kumppaninsa. Varsinaisia eläinsuojelijoita!! Toivottavasti pysytte eläimistä ja varsinkin hädänalaista eläimistä kaukana, mieluummiin jaatte tätä mielienne vääristymiä täällä että kaikki täällä käyvät voivat nähdä kuinka raadollisia ja pahantahtoisia olette!

Ja tämä Tassuttimen kommentti ja sen kaltaiset vahvistavat vain sen, että tämä adressi on edelleen erittäin tarpeellinen foorumi!!! Kommenteistanne paljastuu se mädännäisyys ilkeys ja pimeys mikä ihmisen mielessä voi pesiä, eläinsuojeliankin!! Pahinta on että se kohdistuu loppuviimein suojattomaan eläimeen ja tässä tapauksessa apua tarvitseviin kissoihin. Jos Tassutin kuuluu KKY,n niin puistattaa....

"niin hyvä lämmin hellä on mieli jokaisen" että hyvää joulua vain


Vieras

#2943 Re: Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

26.12.2011 16:12

#2933: Liinukka - Re: Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

Kuule! Näin on! Jos luulet, että toisen yhdistyksen rahoilla voi toimia niin sulla on isoja aukkoja tiedoissa!! Kenen suussa olet nähnyt vaahtoa?!?! Vooi että koita nyt keksiä jo jotian uutta nää sun kommentit alkaa olla toisonsa takia erittäin tylsiää luettavaa täällä. Tai jätä mieliimmin kommentoimata.

Timo P.

#2944 Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 21:34

#2936: Tassutin - Peltoniemestäkö Jeesus?

"Eikös se uskonnolliseksi heittäytyminen anna enemmän valtuuksia parjata KKY:tä ja puhua palturia,..."

Heh, heh! Sanoinko jotain KKY:stä? En. Millä perusteella luulet minun tarkoittaneen KKY:tä, kun siteerasin Raamattua?  Juuri tällä tavalla ovat tietyt KKY:n vanhatpii... anteeksi, siis toimijat, reagoineet johtajansa tavoin erinäisiin kirjoituksiin. Miten tällaisten herkkänahkojen kanssa oikein toimitaan? Neuvokaa nyt hyvät ihmiset!

Ja mitä palturia olen puhunut? Odotan vastauksia. Voimme sitten taas vaihteeksi kerrata KKY:n tapahtumia. Ne kun tuppaavat näköjään aina unohtumaan viimeistään siinä vaiheessa, kun uusi sivu täällä adressissa kääntyy. Mutta toisaalta ymmärrän, että se liittyy tiettyihin inhimillisiin prosesseihin... Mutta EN silti anna anteeksi. Huomaatte sen heti ensi vuoden alkupäivinä.

Jospas kuitenkin annetaan nyt Jumalan pilkan olla, eikös vaan? Onhan KKY:llä ollut omakin Messias jo kauan. Palvokaa häntä vaan rauhassa. Niin kauan kuin voitte.

Kirjoitin tämän Tapaninpäivänä klo 21:n jälkeen. Kaikki tiedossani olleet kissahommat olen jo hoitanut. Ettei KKY:n kantavien voimien tarvitse sitten mussuttaa minullekaan, että olisin voinut käyttää kissojen pelastamiseen tämänkin aikani. Siirsin iltasuihkuani sen verran.


Vieras

#2945 Re: Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 22:23

#2944: Timo Peltoniemi - Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

:DDD...kuule Timo, se on nähty että vaikka sanois täällä hyvää päivää kirvesvartta niin vastaus on aina tuo sama..se on parjausta, ja ohje käyttää parjaus aika kissojen pelastamiseen..ne oikein täällä vahtii/kyttää (liekö erään yhdistyksen hallituksen kätyreitä)kuka. Ei näitten kanssa suju järkevä keskustelu, kun sitä järkeä ei taida enää olla vastapuolella mihin vedota...

Yhteenvetona voi vain todeta, kun tätä adressia on lukenut alusta asti, että kautta linjan KKY,n puolustajat (yhdistyksen ytimessä toimivia/pj,n kavereita?) tarttuvat hanakasti pelkästään epäolennaisiin seikkoihin, joilla ei ole mitään merkitystä tai hyötyä kissojen auttamisessa ja kommentit sävyltään pelkkää ivaa ja pilkkaa (kateutta). Kertonee myös jotain siitä todellisuudesta mikä jo vallitsee toiminnassaan. Tyhjänpuhujia.


Vieras

#2946 Re: Re: Itse EN anna anteeksi

26.12.2011 22:36

#2935: - Re: Itse EN anna anteeksi

ÄLÄ! Missä se niin sano???? Ei kai raamattua siteeraamalla tule "jeesukseksi"! Mut nythän mie vasta hokasin!  sinähän julistit hänet eikä kukaan muu?!? Sie olet sitten ensimmäinen "opetuslapsi"!!!

MITÄ JOS NYT JÄTETTÄISIIN VIIMEINKIN KAIKKI NE TAHOT POIS TÄSTÄ JOTKA EI MITENKÄÄN LIITY TÄHÄN ADRESSIN AIHEESEEN!!!

Käsittäkseni nämä ÄLYTTÖMYYDET ovat vain yritys hämätä ja kääntää huomio pois itse aiheesta eli siitä ETTÄ

KKY,n HALLITUS HYLKÄSI APUA TARVITSEVAT KISSAT OMAVALTAISESTI ILMAN YHTÄÄN HYVÄKSYTTÄVÄÄ SYYTÄ JA JÄSENISTÖÄÄN KUULEMATTA!!

MUTTA tämä totuus ei unohdu!


Vieras

#2947 Re: Peltoniemestäkö Jeesus?

26.12.2011 22:48

#2936: Tassutin - Peltoniemestäkö Jeesus?

Kuule, erehdyt todella pahasti siinä että tämä adressi olisi tullut tiensä päähän! Ei sinnepäinkään niin kauan kun KKY jatkaa katastrofikissojen hylkäyslinjaansa ei päätä ole näkyvissä!!

Muuten kerrohan kuinkas monta kissa itse ollut loukuttamassa ja pelastamassa viime aikoina?!? Tuon kommenttisi kirjoittamiseen käyttämäsi aika olisi ollut hyödyllisempää ja jalompaa käyttää kissojen auttamiseen!! Et voi vaatia muita tekemään sitä mitä et itse tee!

Leila Vuorenoja
Vieras

#2948 Haluan vastauksia

27.12.2011 00:26

Miksi kukaan KKY:n hallituksen jäsen tai edes heidän kannattajansa eivät voi vastata minulle siihen, että mitä he luulevat näille hädänalaisille kissoille tapahtuvan nyt talven tullen, kun ne hylättiin julmasti toiminnan ulkopuolelle? (Siis jos uusi yhdistys ei ottaisi niitä lainkaan talteen.) Kuten on jo edellä todettu moneenkin kertaan, ei viranomaisilla ole resursseja niiden pelastamiseksi. Voiko kukaan hallituslinjan kannattaja vasta tähän kysymykseeni? Onko teillä mitään käsitystä hallituksen tekojen todellisista seurauksista? Epäilen, että jokainen teistä, jolla on hitunenkin käsityskykyä, ymmärtää tilanteen, mutta ette voi ylpeyttänne myöntää asiaa TAI EHKÄ VAIN PELKÄÄTTE HALLITUKSEN "RANGAISTUSTA" JOS AUKAISETTE SANAISEN ARKKUNNE JA USKALLATTE OLLA ERI MIELTÄ!

Kisuli

#2949 Onnea

27.12.2011 17:00

Jeesukselle myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut 25.12. johdosta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.12.2011 18:14