KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2960

28.12.2011 14:14

Kuinkas monta kissaa tarkalleen se toinen, kisu ry, yhristys on ottanu talteen. Mikä on tarkka luku. Ei mun silmiin oo tullu yhtään kissaa joka olis ollu vapaalla ja surkee. Asun itse lähellä maaseutua.

Vastaukset


Vieras

#2961 Re:

2011-12-28 14:32:40

#2960: -  

 facebookin fanisivuilla näyttää olevan 126 kodin saanutta kissaa ja kotisivuilla kodittomissa kissoissa on useita kymmeniä. ja näissä luvuissa ei varmaankaan ole niitä jotka on päästetty autaammille metsästysmaille (joita myös siis autettu omalla tavallaan)

Sanna

#2962 Re:

2011-12-28 14:35:00

#2960: -  

 Ilmottauduhan Kisun kotisivuilla vaikkapa ensikodiksi niin lupaan että tuomme sinulle kotihoitoon muutaman nälkiintyneen, huonosti hoidetun kissan suoraan maaseudulta? Tässä samalla kun saisit kouriintuntuvaa todistetta niin tekisit hyvän työn muutamalle kissalle.


Vieras

#2964 Re:

2011-12-28 16:29:54

#2960: -

Eihän sitä mittään näekään kun ei halua nährä ja kaikki ikävät asiat katoaa kun kieltää niiden olemassa olon! Pohojanmaalla ne tairetahan ne vapaana kulukevat kissat hävittää jo ennenkun niistä kukkaan ehtii mittään tietääkään?!?! VAI!?

Katsoo muttei näe, kuuntelee muttei kuule.

 

"peikkometsä"

#2965 Re:

2011-12-28 16:46:00

#2960: -

Kunhan nyt niitä kky,n vastaavia tietoja edes saisi täällä lukea, koska aihekin on juuri sitä tämän adressin ydintä.....tämän toisen yhristyksen tiarot (jotka ei taas mitenkään kuulu tämän adressin aihepiiriin!!) saat kun otat yhteyttä tämän yhristyksen pj,n ja hänen kommenttiskin löytyy tästä numerosta tätä adressia, jossa hän toivoo huolestuneita ottamaan häneen yhteyttä....jos oot ihan oikiasti kiinnostunut kissojen pelastamisesta (veikkaan ettet ole)

Jussi Vaahtikari

#2904 Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

22.12.2011 14:47

...silvuplee menee ja lukee jos oikiasti halua tietää jotain eikä vain kelejuilla!

ps. tämän yhristyksen pj varmasti vastaa!! mutta tämän adressin kohteen yhristyksen pj taas ei taida vastata?

Taas yritetähän hämätä ja ohojata tätä keskustelua pois raiteiltaan

ELI SIITÄ ETTÄ KKY HYLKÄSI KAIKKEIN HÄDÄNALAISIMMAT KISSAT ILMAN HYVÄKSYTTÄVÄÄ SYYTÄ TAI JÄSENISTÖNSÄ HYVÄKSYNTÄÄ!!!

Ei koskaan nähnyt kuullut sitä enemmän

#2967 Kissat silmissä??

2011-12-28 19:43:16

Huh huh ,Vieras #2960: - Missä sinä olet silloin kun kissat pyytävät apua ihmisten ovien takana? Kotona lämpimässä tietenkin. Jos kissa ei tule ovellesi apua pyytämään ja soita ovikelloa, et tietenkään näe sen hätää, etkä kuule surkeata naukunaa.  Me Kisussa olemme saaneet kesästä lähtien vastuuntuntoisilta ihmisiltä puheluita, joissa he kertovat kissojen hädästä. Eihän niitä KUKAAN näe jos ei etsien katsele. Kissat piilottavat hätänsä, paitsi kotikissat jotka osaavat apua hakea.Soittoja ONNEKSI tulee paljon ja kaikkiin olemme vastanneet KYLLÄ-HAEMME kissan pois.

KKY ei sitä enää tee, mutta meille saa aina soittaa, autamme tavalla tai toisella. Kisu on auttanut hädässä olevia kissoja nyt jo yli kaksisataa, vaikka yhdistys on vasta nuori ja varaton. mutta hyvällä tahdolla ja innokkailla ihmisillä saamme paljon aikaan. Tarkan luvun saamme vasta vuodenvaihteessa. Vaikka ei se luku niinkään ole tärkeää vaan se että KAIKKI ilmoitetut ovat saaneet apua. Olemmekin pyytäneet että ihmiset soittaisivat HETI kun joku kissa näyttää siltä ettei sitä kukaan huolehdi eikä ruoki. Myös pihoissa eläviä populaatioita olemme pyrkineet vähentämään ja auttamaan sinne jäävien leikkauttamisessa.

Koskaanhan tämä kissoihin kohdistuva välinpitämättömyys ei lopu, jos eivät naapurit, ohikulkijat, ja muut ihmiset tunne vastuuta kaikista ulkona olevista kissoista, me yksin emme pysty mahdottomaan.Kaikkia yhdistyksiä tarvitaan kertomaan ihmisille kissojen hädästä ja niistä tarpeista joita monet omistajat eivät ymmärrä niille antaa. Maaseudulla varsinkin on paljon väkeä jotka kuvittelevat että kissa tulee toimeen ilman ihmistä. Se vaan ei pidä paikkaansa. Kissa ei ole tarkoitettu villieläimeksi Suomen olosuhteissa. Se ei kestä pakkasia ilman ruokaa , eikä löydä ruokaa kun maa on jäässä ja lunta paljon.

Sitten kun jokainen kissanomistaja ymmärtää vastuunsa ja sen että jokainen ulkoileva kissa ON LEIKATTAVA ettei niitä ei-toivottuja pentuja synny, on pieni mahdollisuus että näiden yhdistysten työ vähenee. Koskaan se ei varmasti lopu. Koskaan ei ihminen opi olemaan inhimillinen. Kissa on yhtä arvokas kun kuka tahansa elävä olento ja tarpeet sillä on kun ihmisellä, lämpöä ja rakkautta.

 


Vieras

#2968 Re:

2011-12-28 19:45:26

#2960: -

Tämä on väärä foorumi hakea/kysellä tietoa toisen yhdistyksen toiminnasta. Ota yhteyttä kyseisen yhdistyksen virallisten nettisivujen kautta ko. vastuuhenkilöihin (hallituksen pj ja/tai hallituksen jäseniin) saadaksesi vastauksia.

Kissojen asema vielä nyky-yhteiskunnassa on todella surkea ja kaikille varmasti riittää sarkaa kissojen aseman parantamiseksi. Valistuksella ja yhteistyöllä tähän tilanteeseen saadaan parannuksia.

Eihän vapaana juoksevia varsinaisia kulkukoiriakaan enää ole. Kissojen kohdalla pitää pyrkiä samaan.

Asialliset keskustelut ovat enemmän kuin tarpeen asioiden pohtimiseksi ja ratkaisujen löytymiseksi MUTTA ilkeily kissojen auttajille   ei edistä mitään, edes ilkeilijän itsetunto ei siitä nouse pitemmällä aikavälillä vaikka hetkellisen tyydytyksen siitä saisikin.

Käsittääkseni tämä toinen täällä mainittu uusi yhdistys on lähtenyt rivakasti liikkeelle auttaaksen hädänalaisia kissoja.

Eiköhän pitäisi ennemminkin yrittää kehittää yhteistyötä eri tahojen kanssa ja poistamaan kannot kaskesta?! Kyllä kaikille työsarkaa riittää!! Jos jollain on rahaa muttei työvoimaa, niin tukekoon varallisuudellaan niitä joilla on työvoimaa muttei varoja!? Kissojen parhaaksi se kuitenkin koituu!!

Kaikki kuitenkin tunnustautuvat hädänalaisten kissojen auttajiksi, yhdistyksien säännöissäkin lukee niin, KKY,nkin!!