KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#2976 Re: Sairautta kissoista

29.12.2011 14:36

#2972: - Sairautta kissoista 

 Hän, ja ne ihmiset jotka pelkäävät tätä yli kaiken niin pysyköön kissoista sitten kaukana! Kuulkaahan, jos tälle neuroottiselle tielle lähdetään niin sillehän ei sitten loppua näykään, vaan loppuviimein ihmisetkin sitten pitää hävittää kun meissäkin on paljon tarttuvia tauteja ;)

Ja "taudeista" pahimpia ovat ahneus, fundamentalismi ja yksisilmäisyys. Ne ovat tuhonneet elämää maapallolla enemmän kuin mikään muu!

Ota selvää ja ihmettele

#2977 Pelastaja?

29.12.2011 15:16

Hyvä #2970: -  Mukavaa että olet pelastanut kissoja. Mutta ne jotka tekevät tätä työtä vuosia ja vuosikymmeniä. ovat saaneet julkisuutta ja siksi heille soitetaan löyneistä kissoista, ei tavallisille ihmisille tulekaan soittoja.Jos liittyisit sellaiseen yhdistykseen joka todella auttaa niitä ulos jääneitä, saisit varmasti soittoja ja voisit auttaa enemmänkin kun niitä kolmea kissaa. Vuosittain löytyy pelkästään Pirkanmaan alueelta noin 500-800 kissaa jotka tarvitsevat ihmisten apua. Tätä eivät monetkaan usko, mutta koska yhdistyksiä on ainakin kolme, jotka ottavat hoitoonsa laumoittain löytökissoja vuoden aikana ja sitten vielä kky joka ei ota enää kun muutaman kissan vuodessa.

 

Tautiin löytyy lääkettä

#2978 Re: Sairautta kissoista

29.12.2011 15:23

Toksoplasmoosi on kuitenkin melko harvinainen ja sen saa vain jos hengittelee kissojen hiekkaa tai maistaa sitä. Sitähän ei kukaan kuitenkaan tavallisesti tee. Ja, samainen tauti on vain hieman flunssan kaltainen terveelle ihmiselle. Ei lainkaan vaarallinen.

Auton alle jääminen on suurempi todennäköisyys, sekä sairastuminen syöpään tai  johonkin vakavaan tautiin. Jos pelkää varjoaan niin mielisairauskin on todennäköisempi.

Älkää nyt ihmiset alkako hiuksia halkomaan. Kyllä maailmassa tauteja löytyy jokaiselle.

Totta vai tarua

#2979 Re: Sairautta kissoista

29.12.2011 16:41

#2972: - Sairautta kissoista

"Kissoja vaivaava toksoplasma tarttuu myös ihmisiin. Se voi aiheuttaa aivoihin pysyviä muutoksia. Tiedoksi vain!"

Tyypillinen kommentti KKYläiseltä. Hyvä, että sielläkin on huomattu tämä sairaus, joka on perusasiana ollut tuttu varmaan jo  kaikille kissojen pelastustyötä tekevälle. Siis ainakin meille nuoremmille ja aikaamme seuraaville ja asioista selvää ottaneille.

Tautia on myös erinomaisen helppo välttää. Sitä kirjoittaja ei ilmeisesti ole vielä saanut tietää. Hyvä, että tuossa juuri aiemmin joku kertoi siitä myös KKY:n tyypille. Että sen verran tuon KKY:n kannattajan kommentissa oli uutisarvoa: tietämättömyys taudin välttämisestä paljastui.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.12.2011 19:15



Vieras

#2981 Re: Re: Sairautta kissoista

29.12.2011 23:06

#2980: Sairasta - Re: Sairautta kissoista

Mistä adressin kirjoittelu on saastunut? Toksoplasmoosista? Ja että se toksoplasmoosi leviää tämän kirjoittelun kautta täältä ympäristöön?? Nythän varsin höpöjä ja vainoharhaisia juttelet!!

Älähän nyt liioittele!! Tämä adressi on ja pysyy täällä netissä ja kissan kakat, mistä se tarttuu, pysyy hiekkalaatikossa ja/tai maastossa! Ei tämä täältä mihinkään leviä, eikä saastuta. "ei se saastuta mikä menee suusta sisään vaan se mikä tulee suusta ulos" toisin sanoen se ihminen, joka täällä päästelee saastatekstiä tänne sivuille saastuu itse, siis toisin sanoen levittää jo olemassa olevaa mielensä ja asenteidensa saastetta.

JA totuus ei saastuta, tämän adressin aihen on totuutta! Se miten jotkut sitä kommentoivat on heidän asiansa..totuus ei siitä muutu miksikään!

Eli se totuus: KKY hylkäsi kaikkein hädänalaisimmat kissat ilman hyväksyttävästi perusteltua syytä, ilman jäsenistönsä suostumusta.

ulkopuolinen

#2982 Ajatuksia vain....

30.12.2011 01:17

Näin kauempaa seuratessani ja KKY:n sekä Kisun toimintaa ja väkeä tuntiessani olen miettinyt seuraavaa:

Ensinnäkin KKY:n toiminnan kritisointia en ihmettele lainkaan.
Olkoonkin niin, että ylilyöntejä ja riman alituksia erilaisissa kommenteissa on ollut havaittavissa, missä KKY:tä arvostellaan, niin jostakin nämä juontaa. Erimielisyydet ja älytön kinastelu on syönyt erittäin paljon rivejä ja aidosti kissojen oikeuksista ja hyvinvoinnista välittäviä toimijoita on vuosien varrella –suoraan sanottuna- ilkeilty pihalle.
Nämä perustuvat omiin kokemuksiini ja mielipiteeseeni, joten ei tästä sen enempää.

Mitä tulee erilaisten sairauksien ja arkojen (puolivillien) kissojen hoitamiseen, olisi parantamisen varaa ollut vuosien varrella paljonkin. Sairaudet ei lopu siihen, että kissoja lakataan ottamasta talteen. Vastoinkäymisiä kohdatessaan KKY:n johto on näiden kirjoitusten mukaan peräytynyt, ei toiminut asioitten parantamiseksi. (esim. Oriveden kissatilat)
Siinä mielessä on varmasti hyväkin, että KKY ei aktiivisesti ota enää kissoja talteen, koska jos tarvittavaa tietoa ja taitoa ei piisaa, niin on parempi ohjata kissat virallisille tahoille ja asiantunteville yhdistyksille.

Mitä tulee Kisu -yhdistykseen, mikä täälläkin on mainittu, niin olen iloinen, että aidosti kissojen eteen töitä tekevät ihmiset ovat saaneet perustettua tiiviin ja hyvähenkisen ryhmän.
Tämä lisäksi siksi, että myöskin KKY:ssä on toivottu uuden yhdistyksen perustamista. Käsittääkseni sielläkin on kissoista huolissaan olevia ihmisiä, jotka ovat toivoneet jotakin tahoa, mikä voisi jatkaa arvokasta työtä kissojen hyväksi. Monet ovat onneksi tämän uuden yhdistyksen löytäneetkin ja näin KKY voi paneutua uusiin tuuliin ja kissojen aktiiviseen leikkauttamiseen.
Pitkässä juoksussa tämä helpottaa myös kentällä toimivan Kisun työtä.

Toivotan hyvää jatkoa kaikille kissojen ystäville ja todellisia voimia Kisulle, teette arvokasta työtä.
KKY:n kohdalla toivon, että annatte arvoa kaikille, jotka tekevät töitä kissojen hyväksi.
Ne eivät ole teidän kilpailijoita.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2011 09:47



Vieras

#2984

30.12.2011 10:41

Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa. Jes. 43:18-19, Jes. 43:1, Jes. 54:10
Catilus

#2985 Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 16:47

#2982: ulkopuolinen - Ajatuksia vain.... 

 Ulkopuolinen, kirjoituksesi osoittaa, että et suinkaan ole ulkopuolinen, vaan hyvin vahvasti Kisulainen, se hyvä, sittenhän asiat tulevat hoidettuakin kunnolla, mutta se, että yrittää nostaa omaa arvoaan sillä, että mollaa ja moitti toista, niin ei kyllä osoita fiksuutta, näinhän se  on hajoita ja hallitse menttaliteetti. Eikö nyt olisi jo aika keskittyä siihen todella arvokkaaseen työhön eli kissojen auttamiseen.Käyn  joskus vilkaisemassa näitä sivustoja, mutta ei mitään rakentavaa, vaan aina kirjoittelut menevät ala-arvoisempaan tyyliin, mutta eihän se mitään mitä kirjoitellaan, kunhan asiat tulevat hoidettua, sekä Kisussa, että Kky.ssäkin, kumpikin yhdistys toimii omalla tavallaan ja on kummankin kunnioitettava toistensa työtä ja toimintoja.Toivon molemmille yhdistyksille rauhaisaa ja sopuisaa Uutta Vuotta

 

Ulkopuolinen

#2986 Re: Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 18:27

#2985: Catilus - Re: Ajatuksia vain....

Ei, olen minä ulkopuolinen ja se on ihan tietoinen valinta.

Sain jo aikanaan yhdistystoiminnasta tarpeekseni. Nyt en vaikuta minkään kissayhdistyksen riveissä. Seurailen kuitenkin, missä mennään ja luon mielipiteeni niin kokemani, lukemani ja kuulemani perusteella. Kummankaan yhdistyksen toimintaan en vaikuta millään tavoin tämän enempää.

Se on totta, että toiminta on tärkeämpää, kuin nämä kirjoitukset täällä.

Lisää sivustaseuraajia

#2987 Re: Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 20:18

#2985: Catilus - Re: Ajatuksia vain....

Tuntuu olevan vaikea sinun sisäistää,  että Kisu ei ole  mikään osapuoli tässä keskustelussa. Sen on tuo kisulaisten puheenjohtaja tuonut esille kahteen kertaan. Yleensä yhdistys tuo mielipiteensä juuri näin ilmi. Se mitä kukin ihminen sitten tekee ei liity yhdistykseen.

Yksittäiset ihmiset eri tahoilta ovat yrittäneet haastaa kkyn virallisen puolen vastaamaan kysymyksiin, jotka huolestuttavat heitä. KKY ei vastaa vaan välttelee ja osoittelee muita sormillaan. Kirjoituksestasi ei nyt oikein saa tolkkua, että kuka hajottaa ja hallitsee mitä?

 

Seuraan ihan samalla tavalla kuin sinäkin tätä palstaa, mutta mielipiteeni on erilainen. Minusta yksi auttamismuoto on nostaa katti pöydälle tästä kkyn älyttömästä ja jäseniä sortavasta päätätäntätavastaan. Sen kun muutaa, niin voisi kky auttaa kissojakin taas, eikä kerätä rahaa tileille makaamaan. Vai mihin käyttöön luulet lahjoittajien roponsa antaneen.

 

Lopuksi haluan kertoa mielipiteenäni, että KKY:ssä on varmasti hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka haluavat auttaa kissoja. Sellaiseksi lasken itsenikin vuosijäsen maksulla lahjoitajana. Meillä on nyt vain tällähetkellä sellainen hallitus, jolle valta ja sen säilyttäminen ajaa kaiken ohitse. Hallituksen ympäriltä löytyy sitten vielä pieni lauma pahantahtoisia kannattajia. Tälläisiin törmäsin kuluvan vuoden vuosikokouksessa. Yksi herra siellä avoimesti jopa ilkkui ihmisille, jotka tahtoivat auttaa kissoja. Oli kokouksen ajan innostuksesta punainen. Missähän tämän henkilön moraali on.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2011 20:42


Catilus

#2989 Re: Re: Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 21:42

#2987: Lisää sivustaseuraajia - Re: Re: Ajatuksia vain.... 

 Tuntuu sinunkin olevan vaikea sisäistää sitä, että eihän KKY:n yhdityksenä ole vastaillut eikä ottanut kantaa, vaan erilliset ihmiset, sitähän ei voi tietää ovatko jäseniä tai ei, mutta minä olen ollut alusta asti KKY:n jäsen, tosin olen ollut monta vuotta ulkona hallituksen asioista, silloin kun olin "remmissä" mukana, tehtiin todellakin töitä kissojen auttamiseksi ja se tehtiin omalla kustannuksella ja omalla ajalla, sillä jokaisellahan meistä oli ansiotyömmekin.On ikävää, että kaksi hyvää tekevää yhdistystä eivät tule keskenään toimeen, mikä on tulehduttanut tilanteen näin pahaksi. On vaike uskoa, että Terttu Kanervo on yksin syyllinen kaikkeen siihen mistä häntä parjataan, mutta aion ottaa asiasta selkoa, että saataisiin asioille joku tolkku.

Faktansa selvittänyt

#2990 Re: Re: Re: Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 23:22

#2989: Catilus - Re: Re: Re: Ajatuksia vain....

Siinähän tämä koko homman juoni onkin! KKY ei halua vastata näihin kysymyksiin. Ei yhdistyksenä, ei hallituksena, ei hallituksen jäsenenä. Ei millään tavalla. Ainoastaan KKYn sisällä olevat osa jäsenistä ihmettelee ja kyselee myös näitten asioiden perään. Sinäkin!

Miksi KKY ei halua auttaa kissoja pois pakkasesta, vaikka ennen niin teki ja resursseja löytyy?

Et tosiaan ole mukana "kuvioissa". Ei pahalla.  Yritä ymmärtää. Nämä kaksi yhdistystä eivät ole toisiaan vastaan! Ne ovat samalla puolella auttamassa kissoja. Ihan virallisestikin. Kisu on jopa auttanut kkytä kissojen kanssa. Tämä on siis ainakin Kisun suunnalla ajatus. KKYn johto ilmeisesti ajattelee toisin tai antaa sellaista kuvaa.

Samat teesit pätevät vieläkin oikeiden vapaaehtoisten kesken. Vapaaehtoistyötä tehdään vapaaehtoisesti omalla kustannuksella omalla ajalla. Tosin KKY:n taloudenhoitaja saa sen 16000 vapaaehtoisten keräämää kissojen rahaa vuodessa. Ilmainenkin pätevä olisi ollut tarjolla. Tässä ei kukaan todella ole rahoja itselleen hamuamassa. Kissoille ne halutaan käyttöön.

Ilmenipä tuossa, että KKYssä on eräitä ihmisiä, jotka puhuvat juuri tätä, että Kisu olisi tehty syrjäyttään KKY pahoilla puheilla. Se on käsittämätöntä soopaa. Syrjäyttään mistä? Kissojen auttamisesta? EIköhän niitä kissoja riitä kaikille. Kun otat Tertun kuvioista selvää, niin ei välttämättä kannata kuunnella pelkästään Tertun versioita asioista. Syy on juuri tuo edellä mainittu, minkä levittämisestä on vastuussa kkyn hallituksen osa.  Loistavaa silti, että olet asiasta kiinnostunut. Otapa selvää asioiden oikeasta tolasta, niin olet mukana remmissä taas. 

Hyvää uutta vuotta sinulle.


Vieras

#2991 16000€

30.12.2011 23:38

Tulipa mieleen tuossa noiden yhdistysten sivuja läpi käydessä, että jos nuo KKY:n hylkäämät aktiivit olisivat voineet käyttää tuon taloudenhoitajan palkkion kissojen auttamiseen, kuten he ehdottivat.. Todennäköisesti Pirkanmaalla olisi pystytty ihmeeseen, kun he ovat auttaneet nyt n. 7000€:lla noin monta kissaa.

Siihen suhteutettuna taloudenhoitajan palkkio on ryöstö päivänvalossa! Kissoilta.
KKY:en jäsen

#2992 KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 11:26

Kyllä jäsenistö on täysin eri mieltä hallituksen linjasta. Jäsenistö ei hyväksy sitä, että hallitus hylkäsi katastrofikissat. Hyvä kuitenkin, että KKY järjestää leikkaustempauksia. Toivottavasti ne kohdistuvat ongelmatalouksiin , eikä kovalla työllä kerättyjä rahoja käytetä sellaisten ihmisten kissojen leikkauksiin, jotka muutenkin leikkaisivat kissansa ja joilla olisi itselläänkin varaa . Yleensähän ilmaispalveluja käytetään väärin.

Taloudenhoitajan palkkaa myös ihmetellään.Ilmainen taloudenhoitaja olisi ensisijainen ratkaisu.

Uusi puheenjohtaja ehdottomasti tarvitaan. Terttu oli aikoinaan hyvä puheenjohtaja, mutta viimeiset vuodet ovat osoittaneet, että Tertun aika on ohi, vanhuus ei tule yksinään.(vrt. Kekkosen aika)
trolli

#2993 Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 12:16

#2992: KKY:en jäsen - KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

Viime vuosi kokouksessa jäsenistön enemmistö oli hallituksen linjauksen puolella. Kuten myös Tertun puolella. Samoin taloudenhoitajan palkkion puolesta. Eli pulinat pois, kansa on puhunut.


Vieras

#2994 Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 13:43

#2993: trolli - Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

Tuo "enemmistö" saatiin paikalle niin härskein keinoin, että oksetti. Lisäksi tilanne olisi ollut kovasti toisenlainen ilman hallituksen toteuttamaa takapuolensasuojausoperaatiota. Tämän tunnustaa tänä päivänä suurin osa hallituksestakin tosin ei julkisesti. Rivien välistä saattaa tämän havaita ulkopuolinenkin. 

Muuten olisi täälläkin hallitus  kertonut suoraselkäisesti toiminnastaan. Itseään hienona ihmisenä pitävä Sandbergään ei ikinä vastannut olennaisimpiin kysymyksiin. Ei luulisi olevan peiteltävää, jos on puhtaat jauhot pussissa.  Vai mitä itse ajattelisit?

sukankutoja

#2995 Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 13:49

#2993: trolli - Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea 

Niin kun tämä paikalla ollut hallituksen kannattajajoukko oli ensin manipuloitu oppositiota vastaan herjaavin ja VALHEELLISIN tiedottein ja 40 uutta jäsentä ei hyväksytty kokouksessa jäseniksi! JOS HALLITUS OLISI TOIMINUT REHELLISESTI JA MORAALISIA ARVOJA KUNNIOITTAEN, OLISI KKY:SSÄ NYT UUSI HALLITUS JA TOIMINTA PALAUTETTU JUURILLEEN SEKÄ AIVAN UUDET JA AJANTASAISET MENETELMÄT HÄDÄNALAISTEN KISSOJEN HYVÄKSI.

 

KKY:n jäsen minäkin

#2996 Re: Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 13:58

#2994: - Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea 

Niin, luulisi ettei A.S. olisi niin tyhmä, ettei nyt jo viimeistään näkisi Tertun ja kumppaneiden motiivien taakse. Ei voi tietysti toisen päähän ja ajatuksiin mennä, mutta näin ajattelisin ihan maalaisjärjellä.

Onko miehellä sitten selkärankaa tunnustaa näitä asioita, on aivan toinen juttu. Näin ei nähtävästi ole, koska täälläkään hän ei ole pystynyt kommentoimaan edes henkilökohtaisella tasolla häneltä kysyttyjä kysymyksiä KKY:n toimintaan liittyen.


Vieras

#2997 Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 14:01

#2992: KKY:en jäsen - KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

MIKSI ihmeessä tämä jäsenistön enemmistö ei sitten mene vaikuttamaan vuosikokoukseen ja sanomaan sitä mitä mieltä ovat!!Se on se vaikuttamisen ja muutoksen paikka! Siellä sanellaan miten yhdistys jatkaa toimintaansa. Kai nyt reilusta 700 jäsenestä saatte reilun sata jäsentä äänestämään kumoon sen "Tertun huutosakin" ja nykyhallituksen touhut ja suunnitelmat (ennenkuin luonnollisen poistuman seurauksena valtaan tulee ammattilaiset rahabisnesmiehet jotka jo ovat ja vaikuttavat yhdistyksessä sisäisesti) ..tai toinen vaihtoehto on erota koko yhdistyksestä mielipiteen ilmauksen kera.

Hyvänen aika kun se mielipiteen ilmaus ei auta täällä vaan se tuotava esiin vuosikokouksessa. Nyt on vaan niiden aktivoiduttava jotka ovat huolissaan kky,n hallituksen toilailuista.

oman kelkan kääntänyt

#2998 Re: Re: Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 14:25

#2996: KKY:n jäsen minäkin - Re: Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

Kyseessä taitaa olla se vanha juttu joka maailmaakin pyörittää....raha puhuu ja vaikuttaa ei siinä ihmisen ja vielä vähemmän kissojen hätä vaikuta!! Ei 400-tonnia ole mikään pikkujuttu enää kun puhutaan "kissayhdistyksestä"! AS motiiveja en tiedä enkä käy arvuuttelemaan mutta kovasti ihmetyttää ja on kummallinen tämä hänen valintansa hanakkuutensa menemään hallitukseen, oli vuosikokouksessa vieläpä vaimonsa valtakirjalla, eikä ollut hankkinut omaa jäsenyyttä!

Hänen kuulumisensa kky,n hallitukseen tuntuu ihan samalta kun hajuvesi lihapullilla, jokin ei täsmää mutta kyllä se selviää aikanaan......

Jokainen voi miettiä tahollaan mitä merkitsee nämä kolme yhdistyksen toiminnassa; palkallinen taloudenhoitaja, kampaamoalan yrittäjä ja kokenut lakimies. Mihinkähän suuntaan toimintaa aiotaan viedä noilla kissojen auttamiseen lahjoitetuilla 400-tonnilla?

Nyt olisi jäsenistön viimeinkin aika herätä katsoa mihin suuntaan yhdistyksen toimintaa ajetaan ja eikä se näytä siltä, että toimintaa kehitettäisiin kissojen auttamiseen, nyt taitaa olla kyse enää rahasta ei kissoista!? Ja siitä mihin se raha survotaan pois kissojen ulottuvilta. Tämä muutos alkoi jo vuosi sitten havaittavasti, ja samaa on tapahtunut jo aiemminkin kun on ollut "llian" aktiivisia kissojen auttajia toiminnassa mukana.

Sanna

#2999 Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 15:47

#2997: - Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea 

 Suurin osa KKY:n jäsenistä ovat kannattajajäseniä eli eivät he ikinä tule vuosikokoukseen, eivätkä muutenkaan ole kiinnostuneita toiminnasta muuta kuin sen verran että haluavat tukea hyväksi uskomaansa toimintaa. Näinhän se  menee muillakin vastaavilla yhdistyksillä.

Jäsenistön enemmistö vuosikokouksessa oli Kanervon kannalla ja tämä siitä syystä että Kanervo pystyi lähestymään koko jäsenistöä omalla näkemyksellään asioista ja vuosien varrella jäsenistöön on tullut varmasti useita kymmeniä Kanervon tuttuja ja ystäviä jotka hän sai lähtemään vuosikokoukseen oman "vaalityönsä" ansiosta. Nämäkin henkilöt ovat aiemmin olleet näitä kannattajajäseniä, jotka nyt tulivat vuosikokoukseen vain ja ainoastaan yhdestä syystä, suurin osa varmasti ensi kertaa (tai toista kertaa koska osa näistä ihmisistä oli varmasti mukana 2006 äänestyksessä). Heitä ei kiinnostanut kuka tekisi mitä kissojen hyväksi, he tulivat vain antamaan äänensä Kanervolle.

Tuosta yllämainitusta syystä ja myös sen takia että jäsenet valkataan nykyään tarkkaan, ei vuosikokouksessa uskoakseni tule jatkossakaan tapahtumaan mitään Kanervon tahdon vastaista.

Täällä puhutaankin hieman väärin jäsenistön enemmistön mielipiteestä. Kyse on/oli aktiivijäsenten enemmistöstä. He haluavat muutosta. Tai halusivat...Näillä asioilla ei kuitenkaan ole merkitystä jäsenistön enemmistölle niin väärältä kuin se tuntuukin.

KKY:en jäsen, joka ei ole Tertun puolella

#3000 Sanna 2999 on oikeassa

02.01.2012 09:35

Vuosikokouksissa käy vain pieni osa jäsenistöstä, viime vuosikokous oli poikkeus, koska Terttu oli soittanut yhdistyksen(?) laskuun tutuilleen ja pyytänyt tulemaan kokoukseen. (Toivottavasti soitti omaan laskuun, ettei siitä tarvitse tehdä tutkintapyyntöä poliisille vuosikokouksen jälkeen vai poistuuko puhelinlasku tilinpidosta tämän kirjoituksen jälkeen....) Terttu on hyvä aivopesemään ihmisiä...kokemuksesta tiedän.
Osa on todella vain kannattajajäseniä, joista moni asuu jopa toisella paikkakunnalla.
Viime vuosikokous ei ollut normaali vuosikokous, oliko edes lainmukainen...????