KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna

#2958 Re: Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 12:33

#2955: - Re: Haluan vastauksia 

 Jos osaa kysyä asiallisia kysymyksiä niin saa asiallisia vastauksia. Mutta jos kysyy tyhmiä niin millainen vastaus silloin kuuluisi/pitäisi antaa??

Kai sinäkin sen verran ymmärrät että ei täällä voi ruveta julkaisemaan niiden paikkojen nimitietoja, mistä kissoja on pelastettu? Ja ehkä vielä ymmärrät senkin, että iso osa näistä kissoista ei ollut edes syntynyt silloin kun KKY päätöksensä teki. Mitä sinä oikein kuvittelet että mistä näitä kissoja sitten on pelastettu? 

Mitähän asiallista mä voisin nyt vuorostani kysyä sulta...Meinaatko että ulkomailta on tuotu? Vai luuletko että esim fanisivuilla olevat pelastetut kissat ovat keksittyjä? Nämä kissat eivät TIETENKÄÄN ole lain puitteissa kenenkään yhdistyksen vastuulla. Kysehän on ollut koko ajan moraalisesta/eettisestä vastuusta. Jos KKY:n toiminta olisi jatkunut ennallaan niin KKY olisi pelastanut nämä kaikki kissat, jotka toinen yhdistys on nyt pelastanut (tämä toinen yhdistys oli MORAALISESTI/EETTISESTI pakotettu pelastamaan nämä kissat, kun toinen yhdistys niiden pelastamisen keskeytti ilman mitään MORAALISESTI/EETTISESTI/tai muutenkaan pätevää syytä. Ainoat syyt mitkä itse näen taustalla ovat vainoharhaisuus, vallanhimo ja halu päästä eroon "vastarannankiiskeistä")

Vastaukset


Vieras

#2966 Re: Re: Re: Haluan vastauksia

2011-12-28 18:06:02

#2958: Sanna - Re: Re: Haluan vastauksia 

 Kiitos Sanna, tämä selvittikin jo kaiken, että sillätavoin....