KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2955 Re: Haluan vastauksia

28.12.2011 11:22

#2948: Leila Vuorenoja - Haluan vastauksia 

 Haluan myös vastauksia, missä ne  kissat olivat, kun KKY jätti ne heitteille, siis aivan fyysisesti ja yks kantaan.

En ole kertaakaan lukenut missä ja milloin ja kuinka monta kissaa on jätetty, KIITOS, asiallisesta vastauksesta

Vastaukset


Vieras

#2956 Re: Re: Haluan vastauksia

2011-12-28 11:32:14

#2955: - Re: Haluan vastauksia 

ULKONA!

Jos joka vuosi on talteenotettu VIIDETTÄSATAA kissaa, niin mihin ne tänä vuonna olisivat yhtäkkiä hävinneet? KKY on "PELASTANUT" kuluneen vuoden aikana MAX noin sata kissaa ja nekin ovat olleet pääsääntöisesti sosiaalitapauksia!

Alkuvuodesta kissojen määrä oli lähes sormin laskettavissa! TOIMINTA OLI TÄYSIN JÄÄSSÄ. PELKÄSTÄÄN JOULUKUUN 2010 - MAALISKUUN 2011 AIKANA OLISI NORMAALISTI OTETTU ULKOA TALTEEN YLI SATA KISSAA. MIHIN NE KISSAT JOUTUIVAT NYT? KUOLIVATKO NE 30 ASTEEN PAKKASIIN? SAIVAT AINAKIN PAHOJA JA KIVULIAITA PALELTUMAVAMMOJA! 

Sanna

#2958 Re: Re: Haluan vastauksia

2011-12-28 12:33:15

#2955: - Re: Haluan vastauksia 

 Jos osaa kysyä asiallisia kysymyksiä niin saa asiallisia vastauksia. Mutta jos kysyy tyhmiä niin millainen vastaus silloin kuuluisi/pitäisi antaa??

Kai sinäkin sen verran ymmärrät että ei täällä voi ruveta julkaisemaan niiden paikkojen nimitietoja, mistä kissoja on pelastettu? Ja ehkä vielä ymmärrät senkin, että iso osa näistä kissoista ei ollut edes syntynyt silloin kun KKY päätöksensä teki. Mitä sinä oikein kuvittelet että mistä näitä kissoja sitten on pelastettu? 

Mitähän asiallista mä voisin nyt vuorostani kysyä sulta...Meinaatko että ulkomailta on tuotu? Vai luuletko että esim fanisivuilla olevat pelastetut kissat ovat keksittyjä? Nämä kissat eivät TIETENKÄÄN ole lain puitteissa kenenkään yhdistyksen vastuulla. Kysehän on ollut koko ajan moraalisesta/eettisestä vastuusta. Jos KKY:n toiminta olisi jatkunut ennallaan niin KKY olisi pelastanut nämä kaikki kissat, jotka toinen yhdistys on nyt pelastanut (tämä toinen yhdistys oli MORAALISESTI/EETTISESTI pakotettu pelastamaan nämä kissat, kun toinen yhdistys niiden pelastamisen keskeytti ilman mitään MORAALISESTI/EETTISESTI/tai muutenkaan pätevää syytä. Ainoat syyt mitkä itse näen taustalla ovat vainoharhaisuus, vallanhimo ja halu päästä eroon "vastarannankiiskeistä")


Vieras

#2959 Re: Re: Haluan vastauksia

2011-12-28 12:52:07

#2955: - Re: Haluan vastauksia

Sinä ilmeisesti asut pullossa tai tynnyrissä, etkä poistu sieltä?

Jos ottaisit pääsi pois pensaasta niin olisit jo tietoinen kysymästäsi asiasta, eikä sinun tarvitsisi täällä kysellä.

Asia kuitenkin tuntuu kiinnostavan mutta motiivi ei taida kuitenkaan olla apua tarvitsevat kissat?!? Vaan adressissa mainitun yhdistyksen maineen säälittävä puolustusyritys?!

Et todennäköisesti ole perillä siitä missä niitä autettavia kissoja oikeasti on ja siitä miten vapaaehtoiset elänsuojelujärjestöt toimivat eläinpelastustyössä..? kuten esim. kky toimii (pitäisi TOIMIA periaatteittensa ja sääntöjensä mukaan!)

MAASTOSSA ovat ne kissat minne ne joutuvat ihmisten toiminnan seurauksena ja hylkääminä kesäkissat, muuten vaan hylätyt ja karanneet!!!

Sinulla on mitä ilmeisimmin nettiyhteydet käytössä kun tännekin osasit kirjoittaa niinpä voit myös viisastuttaa itseäsi (jos olet asiallisesti itse kyselemässä) googlaamalla sanoja, esim. eläinsuojelu etc. aiheeseen liittyvä niin tietoa alkaa löytyä laajemmin ja se ongelmakenttä (jossa lainsäädäntöönkin tarvitaan korjausta) jossa tässäkin on kyse!!!

Kyllähän tuo sinun kysymyksesi osoittaa vain "asiallisuuteen" verhottuna kyseenalasia motiiveja. Ja vastauksen kysymykseesi olisit saanut KKY,n pj,ltä siihen mitä he ennen tekivät ennen tuota päästöstä n. vuosi sitten ja jonka vuoksi tämä adressi perustettiin.

Voit myös ottaa yhteyttä entiseen KKY,n kissojen sijoittajaan Pirjo Peltoniemeen (jos asia sinua asiallisen oikeasti kiinnostaa), todelliseen käytännön uurastajaan kissojen pelastustyössä. Hän voi kertoa sinulle tarkalleen minne ne kissat jäi KKY,n päätöksen myötä. Nääs ne karuimmat tapaukset eivät ole kodista kotiin siirtyviä sosiaalitapauksia.

 

"En ole kertaakaan lukenut missä ja milloin ja kuinka monta kissaa on jätetty, KIITOS, asiallisesta vastauksesta"

Tähän et tule koskaan saamaan tarkkaa vastausta! Jo kysymys on täysin mahdoton ja maalaisjärjellä varustettu ja huonolla kaupunkilaisella järjelläkin varustettu jo ymmärtää sen.

Kuka (viranomainen?) on käynyt maastossa laskemassa siellä irrallaan olevat kodittomat kissat!?!? Ei sinulle kukaan niitä lukuja voi antaa ja siksikin kysymyksesi oli vain joko typeryyttä tai nälvimistä! Niitä lasketaan sitä mukaa kun niitä sieltä maastosta löydetään ja otetaan hoitoon!!

Mutta jos haluat vain ummistaa silmäsi ja uskotella asioiden olevat loistavasti, niin sillehän ei kukaan mahda mitään eikä mitkään kirjoitukset saa sinua avaamaan silmiäsi totuudelle.