KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna

#2602 Re:

18.11.2011 09:21

#2593: Annika -  

 Henk koht. näkisin että tämä adressi alkaa siinä vaiheessa olemaan aikansa elänyt kun jotain tässä toivottua muutosta rupeaa KKY:ssä tapahtumaan. Esim alettaisiin tosissaan puuhaamaan sitä karanteenitilaa mistä on vuosia puhuttu ja mitä varten on rahaa kerätty.

Vastaukset

näin sen näkisin

#2603 Yhteistyö ainoa järkevä ratkaisu

2011-11-18 10:39:54

#2602: Sanna - Re:  

 Tässä kommentissa taidetaan olla tämän adressin funktion ytimessä! Joten kirjoittelu jatkuu ja on niin kauan tarpeellista kunnes tähän asiaan tulee korjaus KKY,n taholta. Kerätyt varat tulee käyttää niihin kohteisin mihin niitä on kerätty.

Kaikkein järkevin ratkaisu voisi olla karanteenitila, joka voi olla monen tahon yhteistoimin hankkima ja ylläpitämä mutta se vaatii hyvää ja arjessa toimivaa kollegiaalista yhteistyötä muiden vapaaehtoisten eläinsuojelu- sekä virallisen tahon kanssa. Näkisin ettei KKY voi vetäytä vastuustaan tässä kohdin, kerätyt varat velvoittaa toimimaan lahjoittajiin nähden katastrofikissojen hyväksi.

Vaikka äkkiseltään yhteiskunnallisesti asia tuntuu vähäpätöiseltä kun on suurempiakin ongelmia ratkottavana mutta tässäkin on laki, tosin väljä ja puuttellinen,  joka ohjaa eläinsuojelutoimintaa mutta viranomaisten voimavarat ovat rajalliset kuten on tiedossa. Moraalsesti ja eettisesti on toimittava puolustuskyvyttömien luontokappaleiden, eläinten ja tässä kohdin kissojen auttamiseksi. Myös tekemällä työtä lain tiukentamiseksi ja tarkentamiseksi, tässäkin yhteistyöllä saavutetaan parempi tulos.

Asia ja päämäärä on sama kaikilla, yhteistyöllä saadaan parempi tulos.