KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Valehtelijoiden klubi

#2526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.11.2011 21:18

#2520: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kuulopuheidenko perusteella toteutat eläinsuojelutyötä? Toivottavasti olet sen verran kartalla tajutaksesi, että jonkun täytyy ne pakkasessa olevat kissat löytää ja korjata pois. Tuskin ne hädänalaiset kissat koputtavat eläinsuojeluyhdistysten oville ja vaativat pelastamista. Tarvitsetko kuvia tai muita havannointia helpottavia todisteita näistä pakkaseen ja heitteille jääneistä kissoista? Ota korvatulpat ja silmälaput pois ja herää tähän todellisuuteen!

sukankutoja

#2527 Re: Re: Re:

05.11.2011 06:03

#2512: - Re: Re:  

 Siinäpä se olikin, että KKY hallituksen lähettämäs 'tiedote' oli täyttä valheellista probakandaa vailla totuuden hiventä. Te menitte sen tiedon perässä kuin pässit narussa, ettekä osanneet ajatella yhtään omilla aivoillanne.  Me oppositiossa halusimme vaan saada ne hädänalaiset kissat takaisin toiminnan piiriin, jotka hallitus jäsenistöä kuulematta hylkäsi. Taistelimme näiden kissojen puolesta.

No, vahingonilo on varmaan paras ilosi!? Miten koet sitten niiden hädänalaisten kissojen kokeneen tämän tapahtuman? Montako sataa kissaa viime talvena kuoli niihin 30 asteen pakkasiin tai sai vakavia paleltumavammoja , kun niitä ei kukaan käynyt sieltä ulkoa pelastamassa????? Oletko miettinyt sitä ilossasi??? Onko tämä sinusta todellista eläinsuojelutyötä? Onko  mielesi nyt hyvä?Vastaahan nyt näihin kysymyksiini jos kykenet, kiitos!


Vieras

#2528 Re: Re: Re: Re:

05.11.2011 17:26

#2527: sukankutoja - Re: Re: Re:

Se keltainen tiedote oli hyvä esimerkki vainoharhaiselta vaikuttavasta ajattelusta, joka on hyvin tyypillistä joillakin ihmisillä kun he ikääntyvät ja alkavat taantumaan. Arviointikyky pettää, eikä ole enää kykyä erottaa pelkoja ja totuutta toisistaan. Sen vuoksi ihmisellä on eläkeikä jolloin vastuulliset ja vaativat tehtävät siirtyvät nuoremmalle polvelle..mikä on luonnollista, tämä on totuus ja arkirealismia jonka kaikki tietävät.

Säälittävää ja anteeksiantamatonta oli se ettei kukaan estänyt näitä ikääntyneitä ihmisiä nolaamasta itseään. Jokainen maalaisjärjellä varustettu, joka tuon julistuksen luki selvisi kirjoittajien vaikuttimet, ei kukaan terveellä järjellä ja harkitakyvyllä varustettu ihminen mene julkaisemaan mitään tuollaista mustamaalausta nimeten ihmisiä nolaamatta itseään.

Vanhukset, jotka eivät enää tiedä mitä tekevät tarvitsevat lempeää ohjausta, peräänkatsomista ja suojelua sillä he eivät enää ymmärrä omaa parastaan.


Vieras

#2529

05.11.2011 17:40

Tämä adressi löytyy ennen KKY:n nettisivuja googlen haulla "kky". Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Hah.
Valehtelijoiden klubi

#2530 Re: Re: Re:

05.11.2011 18:40

#2512: - Re:

Joskus on rikottava jotain, että saadaan uutta ja toimivampaa tilalle. Ikävä kyllä se ei onnistunut KKY:n vuosikokouksessa; sama "suunnitelmatalous" ja pysähtyneisyyden aika jatkuu KKY:ssä. Sanoitkin itse sen oleellisen:"oppositio on vallan pyrkijöitä", tarkoitit varmaan valtaan pyrkijöitä -  eli vallasta ja rahasta tässä olikin vain kyse, ei kissoista. KKY:n todelliset vaikuttimet paljastuvat näissä kannanotoissa.

Joopa joo

#2531 Mä poistuin aikanaan takavasemmalle

05.11.2011 19:40

Olin aikanaan KKY:n jäsen, mutta erosin, koska toiminta kissoja kohtaan oli OK aktiivisesti toimivien jäsenten osalta, mutta aktiivisesti toimivien jäsenten kohtelu ”ylemmältä taholta” oli todella töykeää. Nyt kun olen seurannut, niin ilmeisesti jäsenten aliarviointi, vähättely ja asioitten vääristely jatkuu edelleen.

On aivan sama, käydäänkö asioita oikeudessa myöten toteamassa oikeaksi tai vääräksi, niin se ei poista sitä, kuinka ”omia kohtaan” on aina yhdistyksessä käyty.

Tiedän kokemuksesta näitä tälläkin palstalla olleita puheita, että osaa KKY:n väestä viedään kuin pässiä narussa. Sitä se todella olikin, jos antoi vaan viedä. Kun kyseenalaisti jotakin, niin sai sen kyllä tuntea jonkinlaisena veemäisenä kohteluna ja toivotuksen lähetä riveistä pois, jos ei miellyttänyt puheenjohtajaa.

Onneksi nyt on perustettu uusi Kisu – yhdistys, joka näköjään toimii oikeilla periaatteilla ilman tarvittavaa pokkurointia.
Ja ei, EN ole Kisun jäsen (vielä), joten sen yhdistyksen kimppuun nyt ei tarvitse käydä.

(täällä KKY:n asioita puolustelevat kommentit on juurikin samanlaisia, miksi aikanaan ymmärsin jäädä KKY:n toiminnasta pois. Ei muutu siinä porukassa mikään, ei.)
KKY:en jäsen

#2532 KKY ei toimi eettisesti !

06.11.2011 13:13

Meitä kissoista välittäviä on paljon, mutta miten saisimme äänemme kuuluviin KKY:ssä, ettei meitäkin eroteta yhdistyksestä? Emme siis hyväksy sitä, että kissoille kerättyjä varoja ei käytetä kissojen hyväksi. Osaako joku neuvoa, mitä kannattaa tehdä?
Olen itsekin ajatellut eroamista yhdistyksestä, mutta eihän se niin voi olla, että pj ja muutama muu tekee virhepäätöksen ja muiden on siihen tyydyttävä tai erottava. Ei pj yksin ole varoja kerännyt.
Timo P.

#2533 Re: KKY ei toimi eettisesti !

06.11.2011 18:45

#2532: KKY:en jäsen - KKY ei toimi eettisesti !

Kysyitte, että

"Meitä kissoista välittäviä on paljon, mutta miten saisimme äänemme kuuluviin KKY:ssä, ettei meitäkin eroteta yhdistyksestä?"

TOISTAISEKSI en usko, että on mitään tehtävissä. Ette pysty ottamaan kaikkiin hallituksen jäseniin yhteyttä, sillä heidän kaikkien yhteystietoja ei ole julkaistu. Muutama tärkeä henkilö jäänee teiltä tavoittamatta.

Ja vaikka tavoittaisittekin, en suuria toiveita heihin laittaisi. He tukevat täysin entisen hallituksen linjaa. Sen sain itsekin kokea, kun nykyinen hallitus päätti jatkaa entisen hallituksen linjalla ollen valmis kanssani oikeudenkäyntiin.

(Hehän olisivat voineet sanoutua irti edellisen hallituksen toimista minua kohtaan, mutta eivät halunneet. Nyt asiani on hovioikeudessa.)

EHDOTAN, että menette seuraavaan vuosikokoukseen ihan vain arvioidaksenne tilannetta. Olkaa sitä ennen kovasti yhteydessä tärkeisiin/tärkeään henkilöön/henkilöihin ja ottakaa kantaa KKY:n linjan puolesta. Tehkää tätä työtä viikoittain. Kun sitten olette saavuttanut luottamuksen, niin ilmoittakaa halukkuutenne hallitukseen. Teillä on madollisuus päästä läpi. Siten pääsette ns. ytimeen. Teidän olisi saatava myös joku toinen itsenne kanssa samoin ajatteleva hallitukseen. Muuten toiminnallanne ei taida olla tulevaisuutta. Ei KKY:n kaltaisessa yhdistyksessä.

JOS olette jo ollut yhteydessä KKY:n johtoon, ja esittäneet uusia linjauksia, niin teillä on vain yksi mahdollisuus: kerätä jäsenten valtakirjoja.

Se on puolestaan erittäin vaikea juttu seuraavista syistä: ette pääse rauhassa lukemaan KKY:n jäsenluetteloa, vaikka teillä on siihen laillinen oikeus. Hallituksen ulkopuoliselle(!) jäsenrekisterin pitäjälle puheenjohtaja on ohjeistanut, että jäsenluetteloa ei saa näyttää kenellekään(?!) Seuraava vaihtoehto on taloudenhoitaja ja puheenjohtaja, sillä yhdistyksen henkilörekisteriselosteen mukaan heillä on jäsenluettelo myös hallussaan. Onnea yrityksellenne!

Jos saatte tietää jäsenten nimiä, se on jo puoli voittoa. Lisäksi kannattaa yrittää saada ystäviänne liittymään KKY:een. Jäsenet, jotka eivät tule itse kokoukseen voivat antaa valtakirjan kelle tahansa henkilölle. Siksi kannattaa kerätä AVOIMIA valtakirjoja niiltä, jotka eivät tule kokoukseen. Ja antaa niitä sitten ystävillenne.

Olen myös itse valmis vastaanottamaan KAIKKI AVOIMET valtakirjat. Älkää siis kirjoittako valtuuttamanne henkilön nimeä siihen. Valtuutatte vain henkilön nimeltä "TYHJÄ VIIVA" edustamaan minua KKY:n vuosikokouksessa 2012. Nimi alle, päivämäärä ja paikka sekä kaksi todistajaa.

Valtakirjoja voi lähettää osoitteella Timo Peltoniemi, Lyytikkäläntie 54, 35300  Orivesi

Kissojen parhaaksi! ("Villeysasteesta", sukupuolesta, väristä, koosta, syntyperästä, karvojen pituudesta tms. keinotekoisesta rajauksesta riippumatta!)


Vieras

#2534

06.11.2011 20:40

"(Ja samalla hyvässä yhteistyössä muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Joihin KKY:llä on nykyisin "suhteet" poikki.)"

Eipä taida haitata heitä, ovathan he nyt varsin itseriittoisia koska ovat varsin varakas yhdistys, noita varoja ei tuhlata mihinkään yhteistyöhön kissojen vuoksi, joten eipä tartte mielistellä ketään ja sitäpaitsi...toisen yhdistyksen ihmiset mahdollisesti koittaisivat vieläpä kiemurrella kky,n kärkkymään rahoja...

Vieras

#2535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

07.11.2011 17:26

#2526: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kuva olisi hyvä saada puheitten vahvistukseksi. Tuskimpa niitä on mutta jos löytyy laita näkyviin. Mitä tulee sanomaasi kuulopuheista, vääristelet asiaa tarkoituksella.

Justiina

#2536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.11.2011 07:25

#2535: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ottaisit varmasti kuvan kylmissään olevasta kissasta, joku tunteita omaava ottaisi kissan sisälle lämpöiseen.


Vieras

#2537 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.11.2011 10:32

#2536: Justiina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kysyttiin tarvitaanko kuvaa ja vastasin kyllä. No, nyt sitä sitten ei ole. Ei siis ole mitään dokumenttia tms puheittenne takeeksi. Olettamuksia ja valheita täällä on pilvin pimein.

Sanna

#2538 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.11.2011 11:55

#2537: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Oot sää hassu täti :) Et ymmärtänyt EDES tuota sarkastisuutta kun kysyttiin että kuviako haluat nähdä. Mä voin lähettää sulle kuvan eräästä kissasta jolla viime talvena katkesi korvat? Se oli näitä viimeisiä puolivillejä kissoja jotka KKY:lle tuotiin ja jota KKY ei sitten edes halunnut pitää. No se on yhäti mulla. Laitappa osotetta niin saat kuvan? Ja näitä kissojen kuvia on pilvin pimein erään yhdistyksen kodittomat kissat-sivulla. Ne tulisivat ilman tätä yhdistystä jäämään talven jalkoihin. Käypä siellä katselemassa kuvia. Miten joku voi olla noin yksinkertainen kirjoituksineen. Ei vaan mene jakeluun. Mitä muuta todistetta kaipaat että nämä asiat ovat totta?

Tekisi mieli laittaa muutama kunnon totuudenmukainen haukkumasana.. jos se vaikka kirvoittaisi sut paljastamaan henkilöllisyytesi. Olisi kiva tietää kuka olet. Olen harvemmin törmännyt täällä ihan näin tyhmiin kommentteihin.

Myyrä

#2539 Päätöksenteosta

08.11.2011 12:46

On tämä kissa-asia elämää suurempi asia. Yleensä ymmärretään erota yhdistyksestä, ei tarvitse erottaa. Varsinkin kun kysymyksessä on vapaaehtoistoiminta. Jos etiikka ja mielipiteen sekä toiminta ei kelpaa, niin hyvä tehdä itse päätöksiä.

Vieras

#2540 Re:

08.11.2011 13:54

#2529: -

Laitoin haun kky ja tuli yhdistyksen sivu ennen adressivuja, Että sillain. Hah.

 


Vieras

#2541 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.11.2011 13:58

#2538: Sanna - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tyhmyyttä on niin monenlaista. Miksi minun henkilöllisyyteni kiinnostaa, ei siinä ole mitään ihmeellistä. Se keltainen kirje oli tosi hyvä. Siinä oli opposition omat kirjelmät ja pöytäkirjat. Aivan pöyristyttävää. Vielä ihmetellään kuka teki ja mitä. Ettäs kehtaattekin.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.11.2011 14:19


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.11.2011 14:27


SAnna

#2544

08.11.2011 14:33

Olkoon.. Mäkin alan kieltämättä tuntemaan oloni hieman typeräksi kun vastailen typeryksien kommentteihin. Poistun takavasemmalle.

Vieras

#2545 Re: Re: KKY ei toimi eettisesti !

08.11.2011 16:10

#2533: Timo Peltoniemi - Re: KKY ei toimi eettisesti !

Törkeää verrata meitä tavallisia jäseniä seniilikis johon kirjoittaja viittää, vaikkei suoraan sitä sano. Tämä on todella aliarvoista kirjoittelua ja osoittaa yhä vahvemmin, että oikeus on voittanut. Kyllä KKY:ssä on meitä nuoria ja aktiivisia ihmisä paljon. Ei yhdistyksesen säännöissä ole edes ikämääritettä, sukupuoli- tai aviosäännöstä. Peltoniemi kirjoituksellaan osoittaa huonoa makua ja tietämättömyyttä.Hän haluaa vaan provosoida yhdistystä johon ei edes kuulu. Itseäni tämä loukkaa todella paljon enkä edes tule koskaan tämän jälkeen harkitsemaan liittymistä esim Kisuun. Varmasti menen seuraavaan kokoukseen katson kyllä tarkkaan muiden kun jäsenten vireystilaa ja mielentilaa. Millä mielellä ovat tulleet kokoukseen? Ovatko asialinjalla vai räksyttävän koiran nominaisuudessa.

Valehtelijoiden klubi

#2546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.11.2011 19:54

#2535: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jos asia kiinnostaa, niin ole hyvä ja käy Kisun kotia etsivien kissojen sivuilla - siinä sinulle dokumenttia. Eikä siinäkään vielä kaikki, monet hädänalaiset kissat ovat saaneet jo uuden kodin.

 Kuvat eivät anna todellista kuvaa kissojen lähtötilanteesta; kuvausvaiheessa kissat ovat jo hoidettu ja paremmassa kunnossa. Luulempa ettei mitkään maailman todisteet ja kissakuvat saa sinun mielikuviasi ja totuuttasi muuttumaan, mutta toivossa on hyvä elää.

Valehtelijoiden klubi

#2547 Re: Päätöksenteosta

08.11.2011 20:04

#2539: Myyrä - Päätöksenteosta 

Voiko eläinsuojeluyhdistyksellä olla muitakin tavoitteita ja päämääriä kuin eläinten pelastaminen ja niiden olosuhteiden parantaminen? Olkoon se sitten "elämää suurempi asia". Elämästä ja kuolemastahan siinä on juuri kyse - nimittäin kissojen. Jos tähän tehtävään suhtautuu noin halveksuen kuten tämä kommentoija, niin tälläiseen yhdistykseen ei ole järkeä liittyä. Paitsi jos motiivit ovat muut...

Valehtelijoiden klubi

#2548 Re: Päätöksenteosta

08.11.2011 21:26

#2539: Myyrä - Päätöksenteosta 

 Mitäpä siihen etiikkaan tulee, luulen ettei KKY:n hallitus edes tiedä mitä se tarkoittaa.  Etiikan tarkoituksena on lähinnä helpottaa ihmisiä toimimaan oikeudenmukaisesti ja tekemään oikeita ratkaisuja(siis erottamaan hyvä pahasta), KKY:n toiminta sotii kaikkia eettisiä periaatteita vastaan. Vähintä olisi se, että edes toiminta vastaisi yhdistyksen kantamaa nimeä -  jos ihmisiä siellä potkitaankin päähän, niin kissat eivät sitä ole ansainneet.


Vieras

#2549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.11.2011 23:13

#2537: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pystynet todistamaan väittämäsi pilvin pimein olevat olettamukset ja valheet?!? Anna tulla ja perustele esittämällä todisteet. Vai muutenko vain poskiasi paukuttelet?


Vieras

#2550 Re: Re:

08.11.2011 23:17

#2540: - Re:

Siis VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS!! Autuaita ovat yksinkertaiset....