KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

minä vain

#2620 se ei pelaa joka pelkää

20.11.2011 02:38

KKy:n jäsenistön toisinajattelijat pelkäävät, että he joutuvat samanlaisen mustamaalauksen uhriksi kuin oppositio joutui ja monet kymmenet jäsenet sitä ennen, jotka uskalsivat olla eri mieltä hallituksen toimia vastaan. Siksi olisinkin sitä mieltä, että nämä KKy:ssä tapahtuneet moraalittomat väärinkäytökset jäseniä kuin kissoja kohtaan tulisi saada julkisuuteen laajemmin. Ehkä se saisi hallituksen järkiintymään teoissaan tai vetäytymään tehtävistään ja antamaan kyvykkäimmille henkilöille tilaa?

Vastaukset


Vieras

#2621 Re: se ei pelaa joka pelkää

2011-11-20 12:30:57

#2620: minä vain - se ei pelaa joka pelkää

Hallitukseen valittiin viime vuosikokouksessa, henkilö jonka uskottiin olevan järjen ääni hallituksessa...mutta mutta vielä ei ainakaan ole tapahtunut mitään muutosta parempaan suuntaan kissojen osalta..lieko hallituksen ainaisjäsenet laittaneet tämän henkilön ruotuun..?!? Tai sitten tämä henkilö on enemmän finanssipuolen puolestapuhuja ja silloin kissat jäävät enemmän statistin osaan, välinearvoon keinoksi kerätä rahaa. Niin ja onhan siellä palkattuna kallis lakimieskin jonka neuvoilla voi toiminnassa mennä väljän ja tulkinnanvaraisen yhdistyslain rajoja hipoen. Ei tässä taida tavallisen jäsenen/jäsenten sana ja tahto painaa, raha antaa valtaa, tekee mahtavaksi ja ylimieliseksi. Vuosien aikana on nähty mitä tapahtuu jos on erimieltä asioista, sama tulee toistumaan aina jos asenteissa/hekilöissä ei tapahdu muutosta. Viimekeväinen tulee toistumaan.

Viime kevään vuosikokous oli silkkaa farssia yliampuvine "varotoimineen"; palkatut poket ovella ja tuomari syynäämässä "kulkulupia" Näillä yliampuvilla ja varsin kalliilla (iso raha pois kissoilta) ja vainoharhaisilta tuntuvilla toimilla hallitus pyrki psykologisesti leimaamaan toisinajattelijat "vaarallisiksi" joita varten oli varauduttava kyseisten palkollisten voimin. Tämä todennäköisesti tulee toistumaan myös seuraavana vuosikokouksena. Onhan täällä tullut julki, että niitä toisinajattelijoita on edelleen jäsenistössä ja heitähän ei suvaita.

Mutta aika tekee tehtävänsä ja tällä adressin kommenttiosiolla on siinä tärkeä tehtävänsä avata jäsenistön silmiä, herättää miettimään mitä on tukemassa jäsenmaksullaan; säätiöittämista vai kissoja jotka tarvitsevat apua. Täällä on varsin selväksi tullut se millä asenteella kissoja kohtaan yhdistyksen kannattajat täällä kommentoivat ja myös toimivat, jos toimivat.