KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Ensikoti

#2151 Pakko myös kommentoida

28.07.2011 16:01

#2148: Ari Sandberg -  

 On häpeällistä väittää ettei KKY:n hallitus erota ketään jos sanoo sanottavansa. Nimenomaan koko valtava kiista lähti siitä että joku sanoi  sanottavansa hallituksen jäsenille. PISTE

Kuvaa ei vain haluta antaa vaan se on myös totta. toinen PISTE

Erottamisille ei ole ollut mitään pätevää syytä, kaikki on keksittyä ja valheellista. Tai sitten pärstäkertoimella valittuja.

 Tiedän KKY:n asioista paljonkin, ei siellä mikään kovin paljoa ole muuttunut puolessa vuodessa. Kissoja vain otetaan vähemmän. Paljon pitäisi tapahtua että kky saisi hyvän maineen kaiken pottuilunsa ja häpeällisen käyttäytymisensä jälkeen.

Vaikka tämä kirjoittelu ei olekaan mitenkään rakentavaa, niin koska KKY:ssä on haluttu mitään rakentavaa? Ainoastaan muutaman henkilön mielipiteet olivat olleet rakentavia ja heidätkin potkittiin pois toiminnasta. PISTE

Valehtelijoiden klubi
Vieras

#2152 Re: Re:

28.07.2011 17:36

#2149: Kulissien takaa - Re:  

 Ensikotien/jäsenten erottaminen näyttäsisi olevan jonkin sortin paniikkireaktio; yhdistyksen varat piti  saada nopeasti opposition ulottumattomiin. KKY hallituksen toiminta muistuttaa firmaa, joka hoitaa huonosti henkilöstöpolitiikkaansa. Kaikki toisinajattelijat  ja potentiaaliset "uhat" potkitaan pellolle, kysymättä mitä heiillä olisi ollut annettavaa näille hädänalaisille kissoille. Laaja eläinsuojelutyökokemus, uudet hyvät ideat ja nuoret asiasta innostuneet ihmiset eivät merkinneet KKY:n hallitukselle mitään.  Nyt sitten ihmetellään käsi poskella mistä saataisi uusia, asiansa osaavia vapaaehtoisia. Kissojen auttamistyö tulee vasta kaukana KKY:n tärkeyslistalla - kuuliaisuus ennen kaikkea..

Valehtelijoiden klubi

#2153 Re: Re: Re:

28.07.2011 18:10

#2152: Valehtelijoiden klubi - Re: Re:  

 KKY:n nykyinen toiminta perustuu sen (entiseen) hyvään maineeseen  ja ihmisten mielikuviin sen toiminnasta. Monikin on tietävinään mitä KKY tekee, mutta harva tietää nykyään mitä se EI enää tee. Rahaa voidaan edelleen kerätä lahjoittajilta entiseen maineeseen/mielikuviin turvautuen. Tällä sabluunalla voi eläinrakkaita ihmisiä vedättää loputtomiin, eikä toimintaa tarvitse olla nimeksikään ja rahaa tulee..

Minulla on oikeus olla nimetön

#2154 Re:

28.07.2011 21:41

#2142: Ari Sandberg -  

Sandberg - sinun ei ole mikään pakko kommentoida täällä ollenkaan, eikä sinulla ole mitään valtuuksia määräillä täällä myöskään toisia kommentoijia!

Sinä et näköjään vieläkään ymmärrä, että opposition ja sen kannattajien kommentit ovat täällä täyttä totta!  SE EI OLE MILLÄÄN TAVALLA PANETTELUA! HALUAMME TUODA TOTUUDEN ESIIN, KOSKA OLEMME KYLLÄSTYNEITÄ NIIN KISSOJA KUIN IHMISIÄ POLKEVAAN TOIMINTAAN KKY:N HALLITUKSEN TAHOLTA!

ARI - Ota  siis pääsi vihdoinkin pois pensaasta ja ala katsomaan totuutta silmiin! Häpeän KKY:n touhuja, vaikka jäsen olenkin.


Vieras

#2155 Re:

28.07.2011 22:46

#2148: Ari Sandberg -

Nythän asia on niin, että sinä Ari et tiedä kaikkea sitä mitä ennen sinua on KKY,ssä on tapahtunut, olet perehtynyt vain siihen toiseen puoleen totuutta mikä sinulle on kerrottu ja hyvin on uponnut kommenttisi sävystä päätellen.

Ja kun nyt istut hallituksessa niin sen lauluja laulat kenen pöydässä istut. Mistä sinä ihan oikeasti tiedät siitä mitä täällä kommentoijat tietävät tai ovat kokeneet?!? Arvuutteluksi se taitaa mennä sinunkin kommenttisi muista kommentoijista. Totuus on totuus, ei siinä ole mitään kuvantamista. Asiat sanotaan niinkuin ne ovat.

Olet varsin uusi yhdistyksessä, luulet ja uskot asioiden olevan noin. Sinä luulet tietäväsi miten asiat olivat joissa et ole ollut mukana (erottamiset ym.)? Kaikki vuosikokouksessa olleet luulivat ja uskoivat kun sinut valittiin hallitukseen, että nyt tuli edes yksi järjen ja oikeudenmukaisuuden ääni yhdistykseen mutta niin ei tainnut käydäkään!? Viisas ihminen ymmärtää ettei tiedä kaikkea, eikä ole kaikista asioista perillä, eikä myöskään kävele tietämättömyydessään toisten yli.

Sinä peräänkuulutat rakentavaa keskustelua ja kannanottoja. Oletko Ari itse vaivautunut kuuntelemaan ja keskustelemaan rakentavassa hengessä "vastapuolen" kanssa, kuuntelemaan mitä sanottavaa heillä on? Heidän näkökantansa kohtaamiinsa epäkohtiin yhdistysessä toimiessaan? Oletko ihmetellyt sitä miksi KKY edelleen puhuttaa ja kuohuttaa ihmisten mieliä? Ei kaikki voi olla väärässä, jotka arvostelevat KKY,n toimintaa. KKY on julkinen ry ja tominta pitää olla läpinäkyvää jonka kritisoiminen on sallittua, jos sitä ei kestä voi luopua tehtävistään koska se on vapaaehtoista.

Ihan rakentavassa hengessä tämän kommenttini laitoin ja nimettömänä, siihenkin minulla on oikeus.


Vieras

#2156 Re: Re: Re: Re:

28.07.2011 22:57

#2153: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Re:

Ja tämä tällainen toiminta ei ole omiaan nostamaan yhdistyksen mainetta, eikä uskottavuutta.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.07.2011 23:23


Onnistunut lehti kerrankin

#2158 Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

30.07.2011 19:08

#2125: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Taitaa ollakin aika hyvä lehti, uusi Katti-Matti, kun niin saa nauramaan! Niinhän joku menneinä aikoina mainitsi: Hyvä ruoka parempi mieli. Tosin laskuja perättiin jälkikäteen, vaikka tarjottavat luvattiinkin omasta pussista.

Puheenjohtaja voi tarjota kuivaa känttyä. Laskua hän ei ole vaatinut muilta jälkikäteen, niinkuin eräs teki.

Ihmettelempä tuota kovaa kahvinjuontia? Tokko edes KKY:n hallitus on siihen osallistunut, tämän syyttävää sormeaan osoittavan kera? Missä sitten liekään kuivat pullansa syönyt? Tietääkö edes itsekkään?

Miettijä

#2159 Pelkoko vai ilkeys

30.07.2011 21:12

Olen pohtinut mistä mahtaa johtua että jotkut ihmiset eivät erota totuutta valheesta eivätkä oikeutta vääryydestä. Eivät myös pahuutta hyvyydestä eivätkä mielipiteenkertomista herjauksesta.
KKY:n muutamat henkilöt ovat ikuinen arvoitus ? miksi he käyttäytyivat niin törkeästi toisia toimijoita kohtaan? Pahinta varmaan oli jäsenlehdessä olleet herjaukset ja täälläkin olleet kirjoitukset jotka kiersivät totuuden hyvin kaukaa.Nyt kuitenkin tarvitaan aktiivisia henkilöitä, joita olisi ollut toiminnassa toistakymmentä, mutta heidät ajettiin perustamaan uutta yhdistystä.
Mikä on ollut tällaiseen järjettömään ulosajoon syynä? Pelko vai ilkeys? Tietämättömyys vai kateus? Vai onko syynä pelkkä vallanpidon halu? Toisille ei saa antaa pikkusormeaankaan, pelätään koko käden menetystä.
Huonosti kuitenkin kävi, KKY ei ole enää mitään ihmisten silmissä.

Vieras

#2160 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

31.07.2011 12:15

#2158: Onnistunut lehti kerrankin - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Tämä sinun kommenttisi se vasta NAURATTAAKIN ja sen lapsellisuus! MITEN JAKSATTEKIN VÄÄRISTELLÄ KAIKKEA? Mistä oikein ammennatte kaiken skeidanne? 


Vieras

#2161 Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

31.07.2011 14:10

#2160: - Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Ja KAIKKI, mitättömimmätkin asiat painetaan hampaankoloon, ja syvälle. Joita sitten tarpeen tullen vedetään esille pureksittavaksi ja vatvottavaksi ja jotka ovat  pelkkiä epäolennaisuuksia.

Yhtäkään asiallista kissojen hyvinvointiin ja auttamiseen liittyviä parannusehdotuksia ja toimintatapoja ei tuoda esille. Ja sentään KKY,n pitäisi olla hädänalaisia kissoja auttava yhdistys!!!!


Vieras

#2162 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

31.07.2011 21:18

#2158: Onnistunut lehti kerrankin - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Eiköhän tämä tarjoiluasia, johon viittaat kommentissasi, ole puhuttu jo selväksi toista tuhatta viestiä sitten tällä palstalla  ja todettu tilanteen olleen myös aivan asiallinen! Turha vääristellä mitään! Vai oletko vain ilkeämielinen pas...anjauhaja, joka haluaa lietsoa pahaa mieltä?

Aika naiivi kommentti, joka kertoo kirjoittajan persoonasta ja ÄÖ:stä kaiken oleellisen. Ettekö pysty kommentoimaan mistään todellista ja olennaisista asioista, joista teiltä on kyselty ja pyydetty selvityksiä?

 

vanha jäsen

#2163 Re: Pakko myös kommentoida

01.08.2011 10:58

#2151: Ensikoti - Pakko myös kommentoida  

 Jaahas, nyt sitten on otettu uusi "raadeltava", onko T.Kanervo jo kaluttu loppuun, vai paukut vähentyneet.

Heitellään kummallissia kommentteja ilmaan, "tiedän KKY: asioista kaiken", vaikka henkilö on ollut  yhdistyksessä vain vähänaikaa, no sitä luullaan niin paljon, kun ei ole tietoa. Kaiken takanahan on vain provosointi ja halu olla ilkeitä, sekä halu hajottaa KKY:tä, tämmöiseen toimintaan sortuvat vain tietynlaiset ihmiset.

 

Kyselyikä

#2164 Re: Re: Pakko myös kommentoida

01.08.2011 12:32

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida  

 Eikö se olisi parempi että te joilla ei ole mitään asiallista kommenttia sanottavanaan (kummaltakin puolelta), lakkaisitte vaikka lukemasta kokonaan tätä adressia? Voisiko ratkaisu olla näin yksinkertainen...

Itse odottelen yhä omiin kysymyksiini vastauksia, ei niitä taida tulla?

Valehtelijoiden klubi

#2165 Re: Re: Pakko myös kommentoida

01.08.2011 17:38

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida  

 KKY:stä tiedetään jo vähän liikaakin, ongelmana onkin saada ao. itse tajuamaan omien toimintatapojensa törkeyden. Toinen haaste on saada myös heidät ymmärtämään kuinka vastuutonta on väittää, että kissojen asiat ovat viranomaisten  hoidossa. Hädänalaisia kissoja on autettava edelleen monella eri osa-alueella ja siihen tarvitaan myös varoja. KKY:n hallitus tuntuu koostuvan täysin paatuneista henkilöistä, rahaa (=siis ihmisten lahjoittamaa rahaa) olisi monialaiseen auttamistyöhön. Ongelmana onkin, että mistä saataisi halu auttaa(=omatunto) näille rahakirstun päällä istuville, itsekkäille ihmisille. 

Valehtelijoiden klubi
Vieras

#2166 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

01.08.2011 20:11

#2158: Onnistunut lehti kerrankin - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 Lillukanvarsiin tarttuminen on usein se viimeinen keino suunnata huomio varsinaisesta ongelmasta johonkin "kuiviin pulliin ja kahvitteluun". Älyä ja tarmoa, sekä HYVÄÄ TAHTOA todellakin vaaditaan näiden hädänalaisten kissojen auttamiseen. Se on hyvä, että joku kulkee hymyssä suin ja vielä viisastelee, kun kissat odottavat auttajiaan. KKY:n toiminta muistuttaa lähinnä henkisesti sairaan ihmisen mielenmaailmaa; sairaudentunto puuttuu, syitä/selityksiä ongelmiin etsitään aina muista ihmisistä.

Kattimatiton

#2167 Re: Re: Pakko myös kommentoida

01.08.2011 22:40

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida

Jospa nyt jätettäisiin nälviminen ja puhuttaisiin asiaa.

Asiallinen kysymys; M I T Ä KKY,n on suunnitellut tehdä nyt kesällä hyvän, lämpimän sään aikana auttaakseen niitä kissoja jotka ovat tällä hetkellä ulkona, etteivät ne joudu ensitalvena värjöttelemään vailla suojaa ja ruokaa? Rahaa teillä on, jota olette keränneet kissojen auttamista varten mutta vetoatte kuitenkin viranomaisiin ja heidän velvollisuuteensa toimia asiassa. Vaikka tiedätte varsin hyvin, ettei heillä ei ole resursseja. Tuetteko niillä varoilla viranomaisten toimintaa, että ne kissat saadaan sieltä pois?

 


Vieras

#2168 Re: Re: Pakko myös kommentoida

02.08.2011 00:05

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida  

Ainoa taho, joka täällä on ollut ilkeä ja provosoiva sekä panetellut valheellisesti kanssatoimijoitaan, on ollut KKY:n hallitusryhmä kannattajineen. Jos muuta väitätte, ette näe metsää puilta.

Parikymmentä aktiivitoimijaa potkittiin pois KKY:n toiminnasta, kun heidät oli ensin mustamaalattu julkisesti. Nyt ette pysty ottamaan edes kesykissoja vastaan kuin nimellisiä määriä, kun teillä ei ole ensikoteja eikä varmaan edes halua siihen. Kissat, jotka tarvitsisivat eniten apua, olette jättäneet täysin oman onnensa varaan. 

ETTÄ KEHTAATTE HAUKKUA JA SYYTTÄÄ KIEROILUSTA OPPOSIOTA, JOKA ON PYRKINYT TUOMAAN VAIN TOTUUDEN ESIIN JA TOIMIMAAN KISSOJEN ETUJEN MUKAISESTI!


Vieras

#2169 Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida

02.08.2011 13:20

#2168: - Re: Re: Pakko myös kommentoida  

 No, nythän on näytönpaikka erinomaisuudestanne, miksi valitatte, ei muutakuin kaikki kissat vaan apua saamaan, onhan teitä niin suuri määräkin, jotka eivät ole KKY:n kannattajia. Tehkää sitten jotakin, älkää aina vain narisko ja syyttäkö  KKY:tä. Ei ne kissat apua saa syyttelyllä.

Sanna K

#2170 Re: Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida

02.08.2011 14:34

#2169: - Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida  

 Kuka ihmeen pölvästi siellä taas kommentoi????? Onko sulla mitään hajua mitä oppositiolaiset ovat tehneet tässä koko kesän?? Jos tietyt puitteet olisivat kunnossa, saisimme aikaan vielä paljon enemmän, pelkkä into kun ei tahdo nykymaailmassa riittää....


Vieras

#2171 Re: Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida

02.08.2011 15:55

#2169: - Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida  

Toivottavasti tunnet myös pakkoa auttaa katastrofitilnateessa olevia kissoja?!?. Ei kuule kyllä se KKY,llä se näytön paikka on nyt, isot varat=SUURI VASTUU auttamisesta!!! MITEN KKY auttaa nyt kissoja niin, ettei niitä jää talveksi tuonne maastoon, rahaa on mutta onko teillä enää tekijöitä?? Mitä yhteistyötä KKY tekee eri tahojen kanssa auttaakseen kodittomia kissoja SIIS oikeasti kodittomia kissoja, eikä vain kierrätä kotikissoja?!

Ei voi muuta sanoa kuin, että kylläpä kommenttisi oli tökerö ja törppö!

KISUN jäsen

#2172 Re: Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida

02.08.2011 17:12

#2169: - Re: Re: Re: Pakko myös kommentoida  

KISU on auttanut jo useita kymmeniä kissoja reilun pari kuukautisen olemassaolonsa aikana ja toiminta onkin lähtenyt hienosti käyntiin. Olen ylpeä tästä koko porukasta! Kiitos kuuluu myös uusille KISUn jäsenille ja lahjoittajille. Mitä vielä saammekaan aikaiseksi, vaikka meillä ei olekaan kasapäin varoja. Me emme kerää pelkästään rahoja tilille, vaan käytämme ne kissojen hyväksi!

Voit käydä katsomasssa www.kissojensuojelu.fi sivustolla toimintaamme. Tosin luulen, että olet jo käynyt siellä ja siksi itse nariset ja syyttelet meitä täällä kateuttasi.

Timo P.

#2173 Re: Pelkoko vai ilkeys

04.08.2011 14:35

#2159: Miettijä - Pelkoko vai ilkeys

Olen pohtinut samaa asiaa jo vähintään kuukausikausia.

Vastauksia saattaa löytyä ihan luonnollisista muutoksista ja ominaisuuksista, jotka ovat meille kaikille ihmisille tyypillisiä. Joillekin enemmän ja joillekin vähemmän.

Olen perehtynyt mm. sellaisiin lääketieteellisten termien merkitykseen kuten rekonsolidaatio ja kollektiivinen muisti.

Kannattaa hakea vaikkapa netistä.

Matti Toivonen

#2174 Rekonsolidaatio ja kollektiivinen muisti

04.08.2011 15:34

"Muistoja voidaan värittää

Viime vuosina on saatu selville, että joka kerta, kun muisto palautetaan mieleen pitkäaikaismuistista, se samalla poistetaan ja muistijälki rakentuu uudelleen. Aivot saavat siis ikään kuin mahdollisuuden työstää muistoa ja lisätä siihen tietoa. Niinpä muistot eivät myöhemmin enää välttämättä vastaa täysin alkuperäistä kokemusta.

Kun kerrotaan vaikkapa jokin nuoruusmuisto, tarinaa samalla ehkä hieman väritetään. Toistamisen takia pitkäaikaismuistiin tallentuukin alkuperäisen muiston värittynyt versio. Tätä muiston uudelleen kiinnittymistä säilömuistiin kutsutaan rekonsolidaatioksi.

Juuri rekonsolidaatioprosessi osoittautui merkitykselliseksi Phelpsin kokeessa. Muisto voi tallentua uudenlaisena säilömuistiin vain jonkin aikaa sen jälkeen, kun se on palautettu mieleen."

"Aivot luovat vääriä muistikuvia

Aina kun ihminen tekee jotain, hän turvautuu muistoihin aiemmista kokemuksista. Monissa viime­aikaisissa kokeissa on kuitenkin käynyt ilmi, että muistiin ei aina voi luottaa. Brittitutkimuksessa, jossa 1 600 opiskelijan piti muistella lapsuuttaan, 320 muisti tapahtumia, joita he todistettavasti eivät olleet kokeneet. Esimerkiksi yksi muisti nähneensä elävän dinosauruksen.

Australialainen psykologi Helen Paterson todisti, että oikeudessa silminnäkijäkertomuksissa voi olla ongelmia. Paterson esitti kahdelle ryhmälle hieman eri version rikos­filmistä. Ryhmät eivät saaneet tietää, että toinen ryhmä oli myös nähnyt filmin. Sitten henkilöiden piti keskustella toiseen ryhmään kuuluneen kanssa. Kun henkilöt kertoivat toisilleen yksityiskohtia, se, joka ei ollut nähnyt kyseistä yksityiskohtaa, otti sen osaksi omaa kokemustaan. Keskustelun jälkeen koehenkilöistä yksikään ei voinut enää tehdä eroa näkemänsä ja kuulemansa välillä. Tällaisia vääriä muistikuvia kutsutaan kollektiiviseksi muistiksi."


"Transaktiivinen eli kollektiivinen muisti

Transaktiivisella muistilla tarkoitetaan jonkin ryhmän tai yhteisön kesken vallitsevaa käsitystä siitä kuka tietää ja hallitsee mitäkin (Wegner, 1996). Tällaisen käsityksen varassa osaamisen ja tietämyksen koordinointi on mahdollista ryhmän kesken. Transaktiivista muistia voidaankin kutsua sosiaalisesti hajautuneeksi metakognitioksi ja se on osa yksilöiden välille rakentuvaa, yksilöllisen ulottuvuuden ylittävää tiedonkäsittelyjärjestelmää (Wegner, 1993)."


"MUISTITIETO JA HISTORIAN KIPUPISTEET

Elina Makkonen väitteli filosofian tohtoriksi Itä-Suomen yliopistosta 23.01.2010 mielenkiintoisesta aiheesta: Muistitiedon etnografiaa tuottamassa. Tukimuskohteina olivat Kaltimon paperitehtaan yhteisön muistitietohanke ja vastaava hanke Joensuun yliopistossa sekä Jakokosken kyläkirjahanke.

Aihe voi kuulostaa vähäpätöiseltä, mutta tutkimuksen johtopäätöksiä voidaan soveltaa yhtä lailla niin makro- kuin mikrohistorian tasolla, mikä tekee tutkimuksesta merkittävän tässä historiallisessa tilanteessa.

Makkonen tuo esille käsitteen “neuvoteltu muisti”, joka tarkoittaa yksinkertaisesti rajatun sosiaalisen yhteisön “muistia”, käsitystä menneisyydestä sekä em. asioita koskevien yksittäisten tapahtumien ja asioiden prioriteettijärjestystä. Makkonen puhuu ns. esiymmärryksestä, joka kaikilla yksilöillä on ennen neuvottelutilannetta. Tämä kuvastaa hyvin historian ja menneisyydentutkimuksen subjektiivista luonnetta.

Kollektiivisella muistilla tarkoitetaan Makkosen mukaan yhteiskunnan “muistia” laajemmalti. Kollektiivinen muisti syntyy myös neuvottelun tuloksena.

Kollektiivinen muisti voidaan kokea yhteiseksi, mutta sekin on syntynyt tiettyjen henkilöiden, tutkijoiden tai erilaisten lähteiden neuvottelun tuloksena. Suomalaisille on pitkään annettu kanonisoituja selityksiä siitä, miksi Karjalan palautus ei olisi kannattavaa tai Neuvostoliiton rikoksia valtioiden suvereniteettia tai ihmisyyttä vastaan ei tule nostaa esille.

Tässä tulee esiin tilanteen “neuvottelijoiden” (yhteiskunnan sosiaalis-poliittinen eliitti) prioriteettijärjestys: ensin oma valta ja sen turvaaminen, sitten vasta oikeuden toteuttaminen."



KKYn jäsen toistaiseksi

#2175 KKYn jäsenhakemus omituinen

05.08.2011 15:30

Olen mietiskellyt tässä, että onko KKYn nykyisessä jäsenhakemuksessa olevat rastituskohdat aivan laillisia? Ekassa kohdassa jäsenhakijalta kysytään, että hyväksyykö hän yhdityksen säännöt ja kolmivuotissuunnitelman, joka ehkä vielä menettelee hakemuksessa. MUTTA sitten kysytään, että kannattaako hakija hallituksen kantaa ajaa yhdistyksen toimintaa. Jos siihen ei laita ruksia, niin ei varmasti pääse jäseneksi. Se on mielestäni jo laitonta, koska jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Onko KKY enää kaikille avoin yhdistys nykyisten jäsenhakukriteereidensä vuoksi? Minusta näin ei ole! Hallitus on jäsenten valitsema ja jonka pitäisi valvoa jäsenten etua ja pitää toiminta kuosissa! Tämän mukaan hallitus on kuitenkin kuin diktaattori, joka määrää jäsenistä viis.... Omituista yhdistystoimintaa sanon minä!