KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ensikoti

#2151 Pakko myös kommentoida

28.07.2011 16:01

#2148: Ari Sandberg -  

 On häpeällistä väittää ettei KKY:n hallitus erota ketään jos sanoo sanottavansa. Nimenomaan koko valtava kiista lähti siitä että joku sanoi  sanottavansa hallituksen jäsenille. PISTE

Kuvaa ei vain haluta antaa vaan se on myös totta. toinen PISTE

Erottamisille ei ole ollut mitään pätevää syytä, kaikki on keksittyä ja valheellista. Tai sitten pärstäkertoimella valittuja.

 Tiedän KKY:n asioista paljonkin, ei siellä mikään kovin paljoa ole muuttunut puolessa vuodessa. Kissoja vain otetaan vähemmän. Paljon pitäisi tapahtua että kky saisi hyvän maineen kaiken pottuilunsa ja häpeällisen käyttäytymisensä jälkeen.

Vaikka tämä kirjoittelu ei olekaan mitenkään rakentavaa, niin koska KKY:ssä on haluttu mitään rakentavaa? Ainoastaan muutaman henkilön mielipiteet olivat olleet rakentavia ja heidätkin potkittiin pois toiminnasta. PISTE

Vastaukset

vanha jäsen

#2163 Re: Pakko myös kommentoida

2011-08-01 10:58:08

#2151: Ensikoti - Pakko myös kommentoida  

 Jaahas, nyt sitten on otettu uusi "raadeltava", onko T.Kanervo jo kaluttu loppuun, vai paukut vähentyneet.

Heitellään kummallissia kommentteja ilmaan, "tiedän KKY: asioista kaiken", vaikka henkilö on ollut  yhdistyksessä vain vähänaikaa, no sitä luullaan niin paljon, kun ei ole tietoa. Kaiken takanahan on vain provosointi ja halu olla ilkeitä, sekä halu hajottaa KKY:tä, tämmöiseen toimintaan sortuvat vain tietynlaiset ihmiset.