KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Onnistunut lehti kerrankin

#2158 Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

30.07.2011 19:08

#2125: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Taitaa ollakin aika hyvä lehti, uusi Katti-Matti, kun niin saa nauramaan! Niinhän joku menneinä aikoina mainitsi: Hyvä ruoka parempi mieli. Tosin laskuja perättiin jälkikäteen, vaikka tarjottavat luvattiinkin omasta pussista.

Puheenjohtaja voi tarjota kuivaa känttyä. Laskua hän ei ole vaatinut muilta jälkikäteen, niinkuin eräs teki.

Ihmettelempä tuota kovaa kahvinjuontia? Tokko edes KKY:n hallitus on siihen osallistunut, tämän syyttävää sormeaan osoittavan kera? Missä sitten liekään kuivat pullansa syönyt? Tietääkö edes itsekkään?

Vastaukset


Vieras

#2160 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-07-31 12:15:17

#2158: Onnistunut lehti kerrankin - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Tämä sinun kommenttisi se vasta NAURATTAAKIN ja sen lapsellisuus! MITEN JAKSATTEKIN VÄÄRISTELLÄ KAIKKEA? Mistä oikein ammennatte kaiken skeidanne? 


Vieras

#2162 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-07-31 21:18:52

#2158: Onnistunut lehti kerrankin - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Eiköhän tämä tarjoiluasia, johon viittaat kommentissasi, ole puhuttu jo selväksi toista tuhatta viestiä sitten tällä palstalla  ja todettu tilanteen olleen myös aivan asiallinen! Turha vääristellä mitään! Vai oletko vain ilkeämielinen pas...anjauhaja, joka haluaa lietsoa pahaa mieltä?

Aika naiivi kommentti, joka kertoo kirjoittajan persoonasta ja ÄÖ:stä kaiken oleellisen. Ettekö pysty kommentoimaan mistään todellista ja olennaisista asioista, joista teiltä on kyselty ja pyydetty selvityksiä?

 

Valehtelijoiden klubi
Vieras

#2166 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-08-01 20:11:41

#2158: Onnistunut lehti kerrankin - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 Lillukanvarsiin tarttuminen on usein se viimeinen keino suunnata huomio varsinaisesta ongelmasta johonkin "kuiviin pulliin ja kahvitteluun". Älyä ja tarmoa, sekä HYVÄÄ TAHTOA todellakin vaaditaan näiden hädänalaisten kissojen auttamiseen. Se on hyvä, että joku kulkee hymyssä suin ja vielä viisastelee, kun kissat odottavat auttajiaan. KKY:n toiminta muistuttaa lähinnä henkisesti sairaan ihmisen mielenmaailmaa; sairaudentunto puuttuu, syitä/selityksiä ongelmiin etsitään aina muista ihmisistä.