KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

vanha jäsen

#2163 Re: Pakko myös kommentoida

01.08.2011 10:58

#2151: Ensikoti - Pakko myös kommentoida  

 Jaahas, nyt sitten on otettu uusi "raadeltava", onko T.Kanervo jo kaluttu loppuun, vai paukut vähentyneet.

Heitellään kummallissia kommentteja ilmaan, "tiedän KKY: asioista kaiken", vaikka henkilö on ollut  yhdistyksessä vain vähänaikaa, no sitä luullaan niin paljon, kun ei ole tietoa. Kaiken takanahan on vain provosointi ja halu olla ilkeitä, sekä halu hajottaa KKY:tä, tämmöiseen toimintaan sortuvat vain tietynlaiset ihmiset.

 

Vastaukset

Kyselyikä

#2164 Re: Re: Pakko myös kommentoida

2011-08-01 12:32:56

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida  

 Eikö se olisi parempi että te joilla ei ole mitään asiallista kommenttia sanottavanaan (kummaltakin puolelta), lakkaisitte vaikka lukemasta kokonaan tätä adressia? Voisiko ratkaisu olla näin yksinkertainen...

Itse odottelen yhä omiin kysymyksiini vastauksia, ei niitä taida tulla?

Valehtelijoiden klubi

#2165 Re: Re: Pakko myös kommentoida

2011-08-01 17:38:16

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida  

 KKY:stä tiedetään jo vähän liikaakin, ongelmana onkin saada ao. itse tajuamaan omien toimintatapojensa törkeyden. Toinen haaste on saada myös heidät ymmärtämään kuinka vastuutonta on väittää, että kissojen asiat ovat viranomaisten  hoidossa. Hädänalaisia kissoja on autettava edelleen monella eri osa-alueella ja siihen tarvitaan myös varoja. KKY:n hallitus tuntuu koostuvan täysin paatuneista henkilöistä, rahaa (=siis ihmisten lahjoittamaa rahaa) olisi monialaiseen auttamistyöhön. Ongelmana onkin, että mistä saataisi halu auttaa(=omatunto) näille rahakirstun päällä istuville, itsekkäille ihmisille. 

Kattimatiton

#2167 Re: Re: Pakko myös kommentoida

2011-08-01 22:40:02

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida

Jospa nyt jätettäisiin nälviminen ja puhuttaisiin asiaa.

Asiallinen kysymys; M I T Ä KKY,n on suunnitellut tehdä nyt kesällä hyvän, lämpimän sään aikana auttaakseen niitä kissoja jotka ovat tällä hetkellä ulkona, etteivät ne joudu ensitalvena värjöttelemään vailla suojaa ja ruokaa? Rahaa teillä on, jota olette keränneet kissojen auttamista varten mutta vetoatte kuitenkin viranomaisiin ja heidän velvollisuuteensa toimia asiassa. Vaikka tiedätte varsin hyvin, ettei heillä ei ole resursseja. Tuetteko niillä varoilla viranomaisten toimintaa, että ne kissat saadaan sieltä pois?

 


Vieras

#2168 Re: Re: Pakko myös kommentoida

2011-08-02 00:05:47

#2163: vanha jäsen - Re: Pakko myös kommentoida  

Ainoa taho, joka täällä on ollut ilkeä ja provosoiva sekä panetellut valheellisesti kanssatoimijoitaan, on ollut KKY:n hallitusryhmä kannattajineen. Jos muuta väitätte, ette näe metsää puilta.

Parikymmentä aktiivitoimijaa potkittiin pois KKY:n toiminnasta, kun heidät oli ensin mustamaalattu julkisesti. Nyt ette pysty ottamaan edes kesykissoja vastaan kuin nimellisiä määriä, kun teillä ei ole ensikoteja eikä varmaan edes halua siihen. Kissat, jotka tarvitsisivat eniten apua, olette jättäneet täysin oman onnensa varaan. 

ETTÄ KEHTAATTE HAUKKUA JA SYYTTÄÄ KIEROILUSTA OPPOSIOTA, JOKA ON PYRKINYT TUOMAAN VAIN TOTUUDEN ESIIN JA TOIMIMAAN KISSOJEN ETUJEN MUKAISESTI!