KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#2176 Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

05.08.2011 19:17

#2160: - Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Tässähän ei montaakaan kirjoitusta tarvitse lukea, kun jo tietää mitä ammentaa ja mistä?

Oppositio ei taida oikein kulkea ajan tasalla? Kannattaisi miettiä miten on toiminut, tehän olette mailman napoja. Ette tee mitään väärää. Kaikessa olette oikeassa - kuten itse luulette. Ihmettelempä missä tuollaista roskaa muualla saa kirjoitella kuin sivuillanne?

Kovasti olette töitä puskeneet, hyvin siinä sivussa ehditte parjaan toisia. Ette vain hyväksy itseenne kohdistuvaa arvostelua.

En ole ennen tavannut kaltaisianne suunsoittajia.

 

Valehtelijoiden klubi
Vieras

#2177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

05.08.2011 22:09

#2176: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Kirjoituksessasi ei ollut ensimmäistäkään esimerkkiä saati perustelua, väittämiä sitäkin enemmän. Kuulostaa ihan KKY:n toiminnalta. Kun jotain asiaa ei hyväksy tai ei ymmärrä, on se helpompi mitätöidä roskaksi/suunsoitoksi. On mukava kuulla, että olemme"puskeneet töitä", näin asia todellakin on. Olen varma, että työtämme ja toimintaamme tullaan vielä arvostamaan laajemminkin - porukka on mitä parhain. Mieti asioita uudemman kerran ja katso itseäsi peiliin, jos katkeruudeltasi pystyt. Katkeran kirjoituksesi syytä en kylläkään voi ymmärtää; KKY:ssä pitäisi olla nyt rikkumaton rauha ja harmonia, vai onko?


Vieras

#2178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

05.08.2011 23:30

#2176: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Pilkka, ivailu ja nälviminen se näyttää olevan tämänkin kommentin sanoma. Tällaisiako ovat KKY,n aktiivit edelleen ja tämäkö on sítä KKY,n uutta "parempaa" toimintaa?!

"En ole ennen tavannut kaltaisianne suunsoittajia."

Ihan täytyy tähän vastata, että enpä ole minäkään kyllä törmännyt vastaavanlaiseen suunsoittoon!! Olen kuullut, että tällaista on olemassa mutta nyt ihan omin silmin näen!!

 


Vieras

#2179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

06.08.2011 16:58

#2177: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 Eipä saanut ystäväni Kisulta apua, vaikka sinne soittikin, se siitä erinomaisuudesta.


Vieras

#2180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

06.08.2011 19:18

#2179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Mihinkähän asiaan ystäväsi tarvitsi apua? Soittiko ystäväsi KKY,n? tai myös johonkin muuhun tahoon saadakseen apua?

entinen Tertun kannattaja

#2181 Oppositio avasi silmäni

06.08.2011 19:24

Lueskelin lomallani vanhoja Katti-Matteja ja täytyy sanoa, että nykyistä linjaa en ymmärrä. Vanhoista Katti-Mateista sai sen vaikutuksen, että kissoista todella välitetään, mutta viimeiset lehdet ovat aivan toisenlaisia, suoranaista valehtelua. Puhutaan, että töitä tehdään vapaaehtoisesti palkatta ja kuitenkin taloudenhoitajalle maksetaan palkkaa jne.
Numerossa 2/2009 vielä kehuttiin Pirjo Peltoniemeä(kuten pitikin) ja nyt sitten Terttu ei voi sietää häntä. Miksi?

Vieras

#2182 Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

07.08.2011 08:16

#2162: - Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Millä perustelet kirjoituksen vääristellyksi?  Totuushan oli juuri tämä.: Ensin ilmoitettiin eräs nimeltä mainittu henkilö lupasi itse maksaa tarjottavat. Myöhemmin vaati maksua. Ilmoitti: Ne jotka eivät vielä ole maksaneet tarjoiluaan voisivat sen tehdä.

Aika outoa käytöstä KISUILTA.

Te parjaatte todella paljon KKY:n toimintaa. Epäilempä ettei heillä ollut todella pätevää syytä eroittaa teidät riveistää.

Eikös teidän parjauksillenne olisi laittaa piste jo? Eläissäni en ole kaltaisianne tavannut. Kuvittelette olevanne fiksujakin.Sanoisin ettei kukaan todella viisas henkilö parjaa muita yleisillä keskustelusivuilla. Näistä näkee minkälainen ÄO teillä on? Kehtaattekin solvata kaikkea eteenne tulevaa, ette vain näe omaa nenäänne pidemmälle.

 

Valehtelijoiden klubi

#2183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

07.08.2011 08:52

#2179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 On todella naivia kuvitella, että vasta toimintansa alkutaipaleella olevalla yhdistyksellä on resursseja vastata jokaiseen hätäkutsuun. Ei oota on KKY:llä tarjottu jo pitkään,vaikka yhdistys on olevinaan se "suurin ja kaunein". Paine Kisuun ja kunnallisiin löytöeläinkoteihin johtuu osittain KKY:n toimintojen alasajosta. Jos kirjoittaja ymmärtäisi asioiden yhteyden, hän ei heittelisi tuollaisia kommentteja - paitsi tietysti mustamaalaamistarkoituksessa, senhän KKY osaa..


Vieras

#2184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

07.08.2011 11:16

#2182: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Nytpäs haukut väärää puuta, KISUA ei tuolloin ollut edes olemassa!!Tarkenna tietosi äläkä lauo julkisuuteen ihan mitä sattuu, eihän sua kukaan usko!

Ja muutenkin tuo kommenttisi on varsin sekava, eikä siitä saa tolkkua. Kuitenkin se käy ilmi että sinua kaivelee edelleen, joku vanha kahvikestitys, siis tärkein asia on sittenkin se kahvi ja pulla! Tilaisuudella ei ole väliä mikä se on kunhan saa ilmaisen kahvin ja pullan.

"Eikös teidän parjauksillenne olisi laittaa piste jo? Eläissäni en ole kaltaisianne tavannut. Kuvittelette olevanne fiksujakin.Sanoisin ettei kukaan todella viisas henkilö parjaa muita yleisillä keskustelusivuilla. Näistä näkee minkälainen ÄO teillä on? Kehtaattekin solvata kaikkea eteenne tulevaa, ette vain näe omaa nenäänne pidemmälle."

No et se ole kyllä ihan fiksu ja viisas sinäkään tämän lausumasi perusteella.

"Te parjaatte todella paljon KKY:n toimintaa. Epäilempä ettei heillä ollut todella pätevää syytä eroittaa teidät riveistää."

Tässä puhut asiaa, ettei heillä todellakaan ollut pätevää syytä erottaa ketään riveistää.

 


Vieras

#2185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

07.08.2011 13:22

#2182: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 Puhut todellakin itsesi pussiin, mahdatko ymmärtää mitä oikein kirjoitat? Aamulääkkeet kannattaa ottaa ennen kun ryhtyy kirjoitushommiin. Kovasti sinun mielenrauhaasi Kisu näyttää nyt järkyttävän, onko totuus noin kova pala? Mitä siihen julkiseen parjaamiseen tulee, mitä itse luulet tekeväsi? Yrität mustamaalata Kisua kaikin keinoin, turvaudut jopa valehteluun. Kannattaisi sinunkin jonkinlaisen kriisin läpikäyneenä siirtyä jo uudelleenorientoitumisen vaiheeseen, olisi itselläsi helpompaa.

entinen Tertun kannattaja

#2186 Katti-Matti 4/2002 s.4

07.08.2011 17:09

...Myös yhdistyksellä , niin kuin kaikilla elämässään, on ollut vastoinkäymisiä vuosien mittaan;milloin rahavaikeuksia, milloin kissojen sairauksia jne., mutta aina niistä on selvitty. Olen vakuuttunut , että toimintamme jatkuu vakaana tästä eteenpäinkin. Siitä lankeaa kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet työtämme tavalla tai toisella, mutta ennen kaikkea vapaaehtoisväellemme:suurkiitos tästä kuluneesta vuodesta, kuten kaikista edellisistäkin. Te olette voima tässä yhdistyksessä kukin omalla panoksellanne.

Näin kirjoittaa puheenjohtaja silloin, kun yhdistys toimi oikein eli vapaaehtoispohjalla auttaen hädänalaisia kissoja. Sairauksia on aina ollut ja tulee olemaan, mutta ennen viime vuotta sairauksiin suhtauduttiin asiallisesti ilman hysteriaa.

Katti-Matti 2/2009 s. 2"Hyvin on sijoittajamme, Pirjo Peltoniemi kuitenkin saanut asiat rullaamaan ja ihme kyllä olemme selvinneet kunnialla erilaisista kiperistäkin tilanteista hyvien ensikotiemme avulla." (Katkelma puheenjohtajan palstalta.)

Vuonna 2010 ääni kellossa muuttui, mutta rivijäsenenä en hyväksy sitä, että suksien ristiinmeneminen Pirjo Peltoniemen ja Terttu Kanervon välillä LAMAANNUTTI yhdistyksen toiminnan! Pirjo Peltoniemeä ja hyviä ensikoteja ei olisi saanut erottaa ! Yhdistys tarvitsee uuden puheenjohtajan , jotta toiminta saataisiin elvytettyä!

Terttu teki aikoinaan ison työn kissojen hyväksi, kiitos siitä, mutta viime vuodesta lähtien Tertusta on ollut yhdistykselle ja yleensä eläinsuojelun maineelle vain haittaa. Ympäripyöreät puheet eivät auta jo syntyneitä kissoja, vaan tarvitaan loukuttajia ottamaan ne kiinni luonnosta. Pirjo Peltoniemi ja kumppanit takaisin yhdistykseen!



Vieras

#2187 Re: Katti-Matti 4/2002 s.4

07.08.2011 20:12

#2186: entinen Tertun kannattaja - Katti-Matti 4/2002 s.4

Niin kauniisti ei taida aurinko enää paistaa tai T.Kanervo kumppaneineen puhua ja/tai asenteet ja toiminta muuttua, että mainitsemasi henkilöt palaisivat koskaan takaisin KKY;n?!?

Matti Toivonen

#2188 Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt?

07.08.2011 20:25

Miksi jotkut ihmiset, jotka puolustelevat KKY:n toimintaa, parjaavat myös Kisu-yhdistyksen ihmisiä??

Eivätkö KKY:n linjan kannattajat olekaan nyt tyytyväisiä? Mikä hätänä? Eikö kaikki ole vieläkään hyvin? Tuskin syy siihen voi olla jonkin toisen yhdistyksen toimijoissa!

Jotenkin tuntuu siltä, että joillakin ihmisillä on jatkuvasti paha olla. Sellaisten ongelmien hoitoon on yhteiskunnassa olemassa omat mekanisminsa.

Jaana Vuorenpää

#2189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

07.08.2011 22:50

#2182: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

Sikäli kun tässä tarjoiluasiassa tarkoitat minun järjestämääni ensimmäistä KKY:n keskustelutilaisuutta, joka pidettiin viime vuoden lokakuussa ristiriitatilanteen selvittämiseksi, ei tilanne ollut todellakaan kuten väität!

Totta, minä lupasin maksaa tarjoilun, kun KKY:n toimintapolitiikka ei siihen taipunut. Mielummin maksoin nimittäin tarjoilusta kuin vain paikan vuokrasta, sillä ruokaillessamme ei vuokraa tarvinnut maksaa. Paikan oli oltava neutraali ja samallahan saatoimme viettää siinä myös epävirallista pikkujoulua.

En ole koskaan vaatinut keneltäkään rahaa tarjoilusta, vaan osa osallistujista koki itse asiakseen maksaa oman ruokansa. Laitoin heille sitten meilitse tilinumeroni, kun sitä pyydettiin. Eli se oli täysin vapaaehtoista kaikillea Lasku oli toista sataa euroa, josta maksoin lopulta vain noin vajaa puolet loppusummasta!

Onko tämä asia nyt käsitelty loppuun, vai väitättekö minua valehteliaksikin?


Vieras

#2190 Re: Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt?

07.08.2011 23:24

#2188: Matti Toivonen - Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt?

Eipä siellä taida ne asiat ja henkilökemiat kuitenkaan sujua ihan niin hyvin  vaikka luulivat, että rauha ja harmonia palaa kun tietyt ihmiset karkoitetaan ja irtisanotaan KKY,stä. Karkoitetut tekivät niinkuin kehoittivat,  perustivat uuden yhdistyksen auttamaan niitä kissoja joille KKY käänsi selkänsä mutta siltikin narinaa ja valittamista riittää.

Kaivellaan vaikka tikulla vanhoja asioita ja vääristellään niitä..voi voi. Tällasta se on joillakin kun ei ole milloinkaan tyytyväinen.

 


Vieras

#2191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

08.08.2011 09:28

PJ/Kisu

#2192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

08.08.2011 13:33

#2179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Hei,

Sinun kannattaisi kertoa, missä tilanteessa ystäväsi ei saanut apua Kisulta. Tutkitaan tilanne, jotta voisimme ottaa opiksi.  Yhdistyksen periaatteisiin kuuluu auttaa kaikkia hädänalaisia kissoja ja niin tehdäänkin resurssien puitteissa. Vapaaehtoistyössä tulee vastaan hetkiä jolloin ei toimijalla ole mahdollisuutta auttaa juuri sillä hetkellä tai esimerkiksi hoitopaikkaa on mahdoton järjestää jostain käytännön syystä. Teemme kaikkemme auttaaksemme, mutta siltikään meillä ei ole viranomaisvelvoitetta. Yhdistyksen aktiivit ovat kaikki työelämässä tai sidottuna esimerkiksi toiseen tapaukseen. Tällöin avun antaminen voi kestää hetken aikaa.

Kerron esimerkin: Sain viime viikolla puhelun kesken työpäivän joka meni vastaajaan. Kuunnelin viestin noin 20 minuuttia myöhemmin. Siinä pyydettiin soittamaan takaisinpäin ja ihan lopussa naissoittaja totesi jollekin, että siellä on vastaaja päällä. Soitin samantien perään ja mieshenkilö vastasi minulle. Kerroin heidän tavoitelleen minua ja hän päätteli, että kyse on "siitä kissasta". Kysyin, kuinka voin auttaa johon hän sanoi että se on myöhäistä sillä kissa on lopetettu. Pahoittelin asiaa tietämättä sen enempää mitä oli tapahtunut sillä soittaja oli haluttoman kuuloinen selittämään mitään enempää. Asia oli käsitelty hänen osaltaan. Toivotin hänelle kaikesta huolimatta parempaa päivänjatkoa. Tuossa tilanteessa jäi apu antamatta. Ymmärtääkseni soittaja ei ollut soittanut muihin sivuillamme näkyvillä olleisiin numeroihin esimerkiksi kissojen sijoituksesta vastaaville. Jäljelle jäi ikävä tunne siitä, että soittaja oletti minun vastaavan samantein ja viipymättä. Hän harmistui ehkä tuosta. Käytämme omia puheliamme ja numeroitamme. Valitettavasti meillä ei ole päivystystä yhdistyksellä. Ehkä sitten joskus jos saamme lisää resursseja. Pyrimme kuintenkin oppimaan vastoinkäymisistä ja kritiikistä sekä iloitsemaan onnistumista. Vain sillä tavalla kehitymme eläinsuojelijoina ja ihmisinä.

 

Joihinkin tilanteisiin taas emme edes saa puuttua. Yhdistys ei voi esimerkiksi ottaa vastaan karanneita talteen otettuja kissoja. Ne kuuluvat löytöeläinkotiin ja ohjeistus on kaikkia yhdistyksiä sitova. Me emme saa astua toisten varpaille.

Jos konkreettista apua ei pystytä antamaan on meillä ollut tapana antaa neuvoja, vinkkejä sekä muuta apua. Välillä vain kuunnellaan huolia ja autetaan henkisesti. Moni soittaja tarvitsee sellaistakin tukea. Eteen ei ole minulle tullut toistaiseksi tullut tilannetta jossa emme olisi voineet auttaa edes jollain tapaa. Edellä mainitun karanneiden kissojen kohdalla olemme antaneet oikean löytöeläinkodin yhteystiedot tai jopa järjestäneet yhteydenoton soittajan puolesta. On tietysti ihmisryhmä, joka ei koe tuota auttamiseksi ja olen siitä pahoillani heidän puolestaan.

Yhdistyksemme on perustettu toukokuussa ja ei ole ollut tietenkään osallisena mihinkään asiaan liittyen KKY:n tapahtumiin ennen sitä. Osa talven tapahtumissa osapuolina olleista ovat jäseniämme ja osa ei. Nyt yhdistyksen jäsenistö on tämän päivän luvun mukaan päälle 110 ja heistä vain osa on entisiä kky läisiä. Uudet jäsenemme eivät ole ansainneet leimaamista. Pyytäisin, että kommentoija joka viittasi viime vuoden syksyllä olleeseen KKYn tapahtumaan ei sotke yhdistystämme asiaan tai käytä sanaa Kisulaiset tässä yhteydessä. Meitä ei ollut silloin edes olemassa. Lisäksi Jaana Vuorenpää tuon tilanteen on valaissut niinkuin se meni. Meillä ei ole mitään yhdistyksenä kkytä vastaan. Päinvastoin olemme auttaneet jopa muutamaa  KKY:n kissapörssissä ollutta kissaa löytämään kodin. Yksi oli allergiatapaus kissa, jolle tarjosimme ensikotipaikan ja sittemmin uuden kodin, koska KKY:llä ei juuri sillä hetkellä ollut paikkaa kissalle. Toinen tapaus oli kun KKY:stä erotettiin ensikoteja, jossa oli vielä KKY:n hoitokissoja. Pysyvän kodin etsiminen annettiinkin KKY:stä erotetun hommaksi. Nyt sitten yhdistyksemme etsii kotia näille ressukoille, koska nämä entiset ensikodit pyysivät meitä auttamaan.  Kaikin puolin välit on siis  asiallisessa kunnossa ja toivoisin, että niitä ei pilata tai provosoida perusteettomilla heitoilla. Ennemmin toivon, että voisimme tehdä laajempaakin yhteistyötä KKYn kanssa esimerkiksi ensikotitoiminnassa. Viime kädessä näistä toki päättää yhdistyksien jäsenet, joten voin vain tosiaan toivoa erilaisia asioita.

Täällä kommentoineet ihmiset ovat yksityishenkilöitä mielipiteineen ja heillä on siihen täysi oikeus. Osa kommentoijista olen tunnistanut jäseniksemme nimen perusteella, mutta valtaosa ei kuulu (ainakaan vielä :-D ) yhdistykseemme. He eivät tietenkään edusta virallista kantaamme vaan omaavat sananvapauden niinkuin me kaikki. Yhdistyksellä ei ole mitään oikeutta suitsia ihmisten mielipiteitä ja perusteltuja mielipiteitä saa esittää kenestä vain, jos kokee sen tarpeelliseksi. Sääntömme kieltävät ainoastaan eläintenkaltoin kohteluun liittyvän toiminnan. Kisun edustajina he eivät ole toimineet täällä kuin eivät ole toimineet KKY aikanakaan (se ei olisi ollut edes mahdollista). Yhdistyksen mielipiteen ilmaisemme tiedotusvälineiden kautta, sivuillamme, facebookissa tai yhdistyksen edustajan toimesta, jolloin nimen perässä on toimijan tehtävänimeke yhdistyksessä.

Me puolestamme yhdistyksenä ja sen toimijoina otamme myös kritiikkiä vastaan, jos ja kun sitä ilmenee. Koitamme tottakai kehittää toimintaamme. Palautetta voi lähettää osoitteeseen posti ät kissojensuojelu piste fi. Henkilökohtaista postia voi toki myös lähettää tai vaikka rimpauttaa/tekstata, jos se on helpompaa. Jos oikein kismittää, saa perustaa vaikka adressin. :-) Helpoin tapa vaikuttaa on tottakai liittyä jäseneksi ja tulemalla toimintaan mukaan! Pyydän vain, että jos haluaa antaa palautetta, niin kertoo asian koko taustan niinkuin omasta mielestään on käynyt. Muuten on tosi vaikeaa ottaa opiksi. Kritisoiminen ilman antamista mahdollisuutta oppimiseen menee hukkaan ja jää vain harmittamaan molempia osapuolia. Tälläin käy nyt sinun tapauksessasi, ellet auta meitä hieman lisää.

Tämä adressi ei ole perustettu Kisua koskevia ongelmia varten ja toivoisinkin ihmisiä ottamaan tämän huomioon. Kisusta saa toki keskustella vapaasti, mutta en usko adressin tekijän arvostavan, jos meitä koskevia viestejä tulee tähän ketjuun enemmän sotkemaan alkuperäistä asiaa. Aikuiset ajattelevat ihmiset varmasti ymmärtävät tämän.

 

Me emme yhdistyksenä pärjää yksin. Vaikka jäsenmäärämme kasvaa ja olemme saaneet hienoilta ihmisiltä ja yhteisöiltä tukea, työmäärä edessämme on valtava.  Siinä tarvitaan meidän kaikkien yhteistyötä. Voit auttaa meitä tulemalla toimintaamme mukaan tai lahjoittamalla esimerkiksi tarvikkeita. Kisun saamat avustukset menevät luonnollisesti lyhentämättöminä kissoille. Ensi kerralla voimme sitten ehkä auttaa ystävääsi. Mietitään keinoja, kuinka voit itse osallistua auttamistyöhön ja mahdollisesti neuvoa ystäviäsi vastaavassa tilanteessa. Erityisesti tarvitsisimme koteja, jotka voisivat ottaa hädänalaisen kissan tai kaksi silloin tällöin hoitoonsa. Saat lisätietoa sivuiltamme tai soittamalla vaikka minulle. Osoitteesta www.kissojensuojelu.fi löydät vinkkejä kissojen auttamisesta, vaikka et haluaisikaan liittyä mukaan.

Toivon, että voisimme tehdä Pirkanmaasta kissojen auttamisen menestystarinan pitkällä aikavälillä. Eihän Suomessa ole kulkukoiraongelmaa, joten miksi pitäisi olla hädänalaisia kissojakaan tällä tavalla? Apuna tarvitaan niin KKY:n massiivisia resursseja leikkauskampanjaansa, meidän hädänalaisten kissojen auttamista, kuin Pesun ja monen muun toimijan apua. Yhdessä meidän pitää herätellä viranomaisia ja valistaa ihmisiä kissojen pidosta. Ennen kaikkea tarvitaan yksityisten ihmisten apua ilmoittaa hädänalaisista kissoista sekä opastaa ystäviään.

 

Terveisin

Jussi Vaahtikari

PJ/Kisu

 

Kissojen suojelu -yhdistys eli Kisu on hädänalaisten kissojen oma yhdistys, joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan.

Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä.

Kisussa kissojen lisäksi panostetaan myös positiiviseen fiilikseen ja avoimeen toimintaan. Eläinsuojelutyö on välillä raskasta työtä, mutta toisiamme tukemalla jaksamme auttaa paremmin kissojakin.


Vieras

#2193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

08.08.2011 19:07

#2179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Luulenpa, että tämä on pelkkä trolli. Ei ole kyennyt laittamaan minkäälaista faktan poikastakaan tähän sanojensa tueksi. Tarkoitus vetää uusi yhdistys samaan kategoriaan mihin KKY on itsensä ajanut.

Kissojen ystävä

#2194 Kissoja ei ole pakko

09.08.2011 12:07

viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan, mutta sinne on ilmoitettava löytyneestä eläimestä !
Koska on monia löytöeläinhoitoloita, joissa kissat tapetaan heti 15vrk jälkeen, niin kehoitankin aina löytäjää hoitamaan itse löytökissan.
www.karkurit.fi-sivulle voi myös ilmoittaa karanneesta ja löytyneestä kissasta ilmaiseksi.
Myös kissojen ystävä

#2195 Re: Kissoja ei ole pakko

09.08.2011 12:33

#2194: Kissojen ystävä - Kissoja ei ole pakko 

 

Löytöeläintaloista voivat yhdistykset ottaa kissoja 15vrkn jälkeen, jos ne ovat lopetusuhan alla. Niin myös yksityiset. Tampereen seudulla on neuvoteltu hiljattain useamman tahon (kunnaneläinlääkäri, poliisi, yhdistykset, eläinsuojeluvalvojat jne.) kanssa yhteistyön kuviot niin, että karanneet kissat hoitaa kunnallinen löytöeläintalo. Näitä pelisääntöjä on yhdistysten noudatettava tai yhteistyöstä ei tule mitään. Näin menettelee myös KKY ja Kisu. Olisi hyvä että yksityiset pelaisivat näillä säännöillä myös. Silloin kissat löytävät parhaiten kodin, kun niitä ei tarvitse kysellä joka paikasta tai että ne eivät ole siellä sun täällä. Tampereella on hyvä löytöeläinkoti, joka on nimeltään Boondocs. Heidän kannaltaan on parempi, että kissat menevät suoraan sinne ja he hoitavat kodin etsinnän.
ei tamperelainen

#2196 Boondocks onkin poikkeus !

09.08.2011 13:35

Tampereella onkin hyvä löytöeläinhoitola, mutta niin ei valitettavasti ole joka paikkakunnalla.
Harvalla yksityisellä on varaa pelastaa kissoja ja maksaa 150 e kissasta ja antaa(myydä halvalla) ne sitten uuteen hyvään kotiin.Monet löytöeläinhoitolat veloittavat ko. summan olipa kissa leikattu tai ei.(Kunta maksaa yleensä 10 e/vrk + lopetuskulut eläimestä ja ei "tappohoitolat" tappiolla halua toimia.)
Tosiasia on, että liian paljon on vielä kuntia, joissa löytöeläimet AMMUTAAN heti 15 vrk jälkeen!
kisulainen

#2197 Hienoa Kisu

09.08.2011 18:52

Kyllä Kisun puheenjohtaja puhuu niin asiaa!!Upeaa!
Timo P.

#2198 Re: Boondocks onkin poikkeus !

10.08.2011 11:36

 

#2196: ei tamperelainen - Boondocks onkin poikkeus !

Kommenttini viestiinne:

 

ENSINNÄKIN Boondock's ei sijaitse Tampereella vaan Orivedellä, Siitaman kylässä.

 

TOISEKSEEN Boondock's hoitaa seuraavien kuntien löytöeläimet:

Tampere, Orivesi, Kangasala, Juupajoki, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti ja Mänttä-Vilppula. (Lähde: Boondock's kotisivut)

 

KOLMANNEKSI: Mihin perustuu käsityksenne siitä, että YKSITYISEN IHMISEN olisi otettava (vieras) kissa löytöeläinkodista 15 vrk:n jälkeen ja  maksettava siitä. (Myydäkseen sen sitten  edelleen)????????????

Miksi yhdistykset eivät saisi hakea niitä kissoja löytöeläinkodeista? Niin kuin nytkin yhdistykset, joihin kuulun, tekevät. Miksi yksityisten ihmisten pitäisi ottaa itselleen moista roolia? Se on täysin turhaa. Sitä vartenhan yhdistykset ovat. ("Löytöeläintaloista voivat yhdistykset ottaa kissoja 15vrkn jälkeen, jos ne ovat lopetusuhan alla", sanotaan viestissä 2195.)

 

NELJÄNNEKSI: Eihän kissoja niin vain lopeteta AMPUMALLA. Ampuma-aseen käytöstä tietyissä ympäristöissä on hyvin tarkat säädökset samoin kuin siitä, kuinka eläin on lopetettava. Useimmiten se tapahtuu ruiskeella.


Vieras

#2199 Re: Hienoa Kisu

10.08.2011 13:02

#2197: kisulainen - Hienoa Kisu 

Jussi ei ole mikään turha jätkä! Kerrassaan loistava valinta KISUn pj:ksi! HYVÄ JUSSI! Hyvä KISULAISET! :=D

Eläinsuojelija joka tekeekin

#2200 2198

10.08.2011 13:44

Pohjois-Suomessa ainakin on useita kuntia, joissa löytöeläimet ampuu joko kunnan työntekijä/poliisi/löytöeläinhoitolan pitäjän puoliso tai metsästystä harrastava löytöeläinhoitolan pitäjä itse.
Myös muualla Suomessa ammutaan. Ampuihan aikoinaan mm Jyväskylässäkin entinen SEY:en eläinsuojeluvalvoja. Nyt onneksi ei enää hoida Jyväskylän löytöeläimiä.

2195 kehoitti yksityisiä hakemaan kissoja.
Tosiasia on, että kaikilla paikkakunnilla eläinsuojeluyhdistykset eivät välitä kissoista eli eivät tarjoa sijaiskotia yli 15 vrk eläimille!
On helppo sanoa olevansa eläinsuojelija, mutta eläinsuojelun "tekeminen" onkin jo vaikeampaa.