KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Jaana Vuorenpää
Vieras

/ #1791 On tästä jotain hyvääkin seurannut

01.04.2011 10:33

Koko tämä tilanne yhdistyksessä on ollut aivan käsittämätön ja hallituksen taholta varsinaista teatteria! Voin vain kuvitella, miltä tämä on näyttänyt ulkopuolisten ihmisten silmissä! Uskon kuitenkin, että kaikella on aina jokin tarkoituksensa ja oikeus voittaa lopulta! Se jää vain nyt nähtäväksi!
Minut on kotona opetettu kunnioittamaan kaikkia kanssaihmisiä, mutta on todella vaikeaa kunnioittaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät pysty siihen itse ja polkevat heikompiaan. Ei pitäisi olla myöskään sellaista asiaa, etteikö sitä voisi selvittää lopulta puhumalla... Siihenhän olemme yrittäneet oppositiossakin pyrkiä antamalla hallitukselle useita mahdollisuuksia rakentavaan keskusteluun, mutta he eivät ole siihen vain pystyneet.

Hyvää tästä ristiriidasta on seurannut siten, että nyt ihmisiä on saatu tietoisemmaksi eläinsuojelutyöstä ja KKY:nkin olisi tulossa rutkasti uusia jäseniä, jos heidät vain hyväksytään. Tämä tilanne on ravistellut ja puhuttanut paljon ihmisiä. Toinen hyvä tekijä on se, että taistelu on hionut meidät oppositiossa hyvin yhteen! Meistä on tullut ystäviä toistemme kanssa! Mitä saammekaan aikaiseksi, kun alamme suunnata energiaamme kokonaisvaltaisesti eläinsuojelutyöhön. Toki näiden kuukausienkin aikana olemme hoitaneet kissoja, joita meille on vain tullut, mutta talteenottokiellon myötä se on ollut hyvin minimaalista.

Olisi toivottavaa, ettei täällä adressissa mentäisi ns. henkilökohtaisuuksiin kenenkään osapuolen osalta vaan pysyttäisiin täysin yhdistyksen toimintaan liittyvissä tosiasioissa!