KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Realisti
Vieras

#1778 Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 22:57

#1777: - Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

suurin osa kissojen omistajista ovat vastuullisia ja hoitavat kissansa kotona. vastuuttomien omistajien kissat ehkä joutuvat mieron tielle tai kuolevat ennen aikojaan. Eihän vastuuttomien kissojen omistajia saada mitenkään vastuuseen heitteillejätöstään, siihen ei riitä että "mä oon melkein varma, että SEJASE heitti TONNÄKÖISEN kissan heitteille. En usko, että minkäänlainen partiointijärjestelmä voisi taata pelastuksen kaikille näille poloisille ulosheitetyille kissoille. Kissa sopeutuu sen minkä pystyy, saalistaa ja pyrkii selviytymään. Liikenne on melko varma tappaja, ennen nälkää ja pakkasta. Loukuttajien systemaattinen toiminta kissojen metsästämiseksi vaatisi liukuvan budjetin; mikä talous semmoista kestäisi? Sijoittaminen ja sairaanhoito toisen mokoman. Miettikää oppositio vakavissanne hypoteettisesti: jos rahat ensisijaisesti käytettäisiin kuluihinne ja kissojen kuluihin, niin jos rahat loppuisivat jossain vaiheessa ja olisivatko ne rahat tulleet `?käytetyiksi oikeaan asiaan?

Vastaukset


Vieras

#1779 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

2011-03-31 23:00:32

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Kuulostaa tämän illan vaalipuheelta.. Mielestäni tämän kaltaisen yhdistyksen päämääränä pitäisi olla tehdä itsensä tarpeettomaksi. Eihän yhdistystä ole järkeä pitää itsensä vuoksi pystyssä, kai sillä pitää olla jokin tavoite? Päämäärän saavuttamiseksi on työtä tehtävä tehokkaasti ja joka sektorilla!

 


Vieras

#1782 1§§Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

2011-03-31 23:23:39

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Kerrohan sitten mihinkä sinä laittaisit ne rahat? Kiväärinpatruunat tulisivat vieläkin halvemmaksi.. jäisi rahaa johonkin mukavampaan esim säätiöön..

Sanna Kaski
Vieras

#1784 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

2011-04-01 08:56:45

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Jos tämän sun tekstisi mukaan edettäisiin niin eipä niitä leikkauskampanjoitakaan kannattaisi sitten tehdä. Tai eläinsuojelua yleensä. Kyllä ne leikkauskampanjatkin tarvitsevat "liukuvan budjetin" Asioita ei saada ikinä muuttumaan täysin oikeudenmukaisiksi. Aina tulee uusia "väärintoimijoita" ja kaikkia vanhojakaan ei tavoiteta tai saada toimimaan eläinsuojelijoiden haluamalla tavalla.

Yhdistyksillä on kyllä tämä liukuva budjetti (jos ne ovat hyvin toimivia yhdistyksiä) -> tämän varmistaa jäsenmaksu, lahjoitukset, keräykset ja erilaiset tapahtumajärjestelyt ym.

Josko nämä asiat hieman valaisisivat realistin ajatusmaailmaa.......

realismia vai julmuutta??!!
Vieras

#1789 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

2011-04-01 10:12:32

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

"Miettikää oppositio vakavissanne hypoteettisesti: jos rahat ensisijaisesti käytettäisiin kuluihinne ja kissojen kuluihin, niin jos rahat loppuisivat jossain vaiheessa ja olisivatko ne rahat tulleet `?käytetyiksi oikeaan asiaan?"

Kissoille kerätyt varat eivät menekään oikeaan asiaan kun niillä autetaan kissoja!?!?!?

Mitä ja ketä varten yhdistys on keräänyt varoja?

Kissoja?

Säätiötä varten?

MITÄ VARTEN?!?!?!?

Onko lahjoittajia huijattu kun he ovat antaneet rahaa kissojen katastrofiyhdistykselle uskoen, että sillä autetaan hädässä olevia kissoja ja niillä aiheutetaankin katastrofi kissoille, koska niitä ei käytetäkään kissojen auttamiseen?!?!?!?

MIHIN HELEVETTIIN NIITÄ VAROJA SIELLÄ YHDISTYKSESSÄ KERÄTÄÄN JA LAITETAAN SITTEN JOS EI KISSOIHIN!!

AI NIIIN ONHAN SIELLÄ SE KALLISPALKKAINEN TALOUDENHOITAJA, JONKA PALKKIOON LAITETAAN 16,000 VUODESSA !! TUOLLA RAHALLA HOITAISI KOMEESTI MUUTAMAN KISSAN JOKA NYT ON JÄÄNYT TUONNE LUONTOON!!

Tämän kirjoituksen #1778 sisältö ei liity enää eläinsuojeluun, ei sinne päinkään. Tämä kirjoitus rohkaisee kevyin perustein kissan ottajia hylkäämään lemmikkinsä, koska "Kissa sopeutuu sen minkä pystyy, saalistaa ja pyrkii selviytymään. Liikenne on melko varma tappaja, ennen nälkää ja pakkasta." niin että tällaisia realistisia neuvoja joltain "eläinsuojelijalta".

MUUTTKAA YHDISTYKSEN NIMI KIIREEN VILKKAA! OTTAKAA SE KISSOIHIN VIITTAVA SANA PIKAISESTI POIS!

RAHAA LAHJOITTAVIEN TÄYTYY TIETÄÄ MIHIN JA KENEN AUTTAMISEKSI HEIDÄN LAHJOITUSTAAN KÄYTETÄÄN!


Vieras

#1794 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

2011-04-01 10:38:00


Vieras

#1796 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

2011-04-01 12:12:43

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Sinun kannanottoasi leimaa kyynisyys ja täydellinen välinpitämättömyys. Mielestäsi nämä kissat hoitaa liikenne, pedot, nälkä yms tekijät. Asummeko kehitysmaassa vai sivistysvaltiossa? Myönnän toki, että ennaltaehkäisy on järkevin ratkaisu kaikille osapuolille, mutta se ei tässä tilanteessa yksin riitä. Jo olemassa oleville kissapopulaatioille on tehtävä jotain ja jos luulet kuntien viranomaisten tekevän asialle jotain, olet todella tietämätön. Kannanotossasi huomaa ettet ole tehnyt kenttätyötä lainkaan. Voin sanoa omasta kokemuksestani, että valvontaviranomaiset ja virkaeläinlääkärit eivät ole saaneet mitään merkittävää aikaan näiden kissapopulaatioiden hoitamiseksi. Kaiken muun toiminnan lisäksi KKY:n tulisi toimia painostusryhmänä myös viranomaisiin päin. Jos KKY:n tarkoitus on panostaa tähän ennaltaehkäisevään työhön, niin miksi esim neuvontapuhelin lakkautettiin - ristiriitaisuuksia on todella liikaa. Yritysoppeja ei voi täysin soveltaa tämän kaltaiseen yhdistykseen. Liikevoitot  tehdään jossain muualla, täällä pelastetaan kissoja!

Tuntuu vahvasti siltä, että KKY:stä on tullut kaikenkarvaisten liikemiesten ja yrittäjien temmellyskenttä!