KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna Kaski
Vieras

/ #1786 Re: Hiekkalaatikolla...

01.04.2011 09:56

#1785: Entinen jäsen - Hiekkalaatikolla... 

 Joo ei varmasti siistimpi ollut mutta totuudessa pysyttiin kaikissa lehtikirjoituksissa ym. Ja myönnän kyllä että kun meitä alettiin parjaamaan keltaisen läpyskän avulla niin keitti itse kullakin yli. Eikä siinä aina auttanut vaikka kuinka olisi yrittänyt kertoa asiallisesti asioista niin välillä roiskui....

Tämä adressi on asia erikseen. Kyse on kannanotosta maatalokissapopulaatioiden heitteille jättämisestä KKY:n toimesta (tarkoitan heitteille jättämisellä sitä että ennen on otettu nämäkin kissat talteen mahdollisuuksien mukaan mutta nyt sitä ei yhtä-äkkiä tehdäkään). Täällä kuuluu kantaa ottaa, asiattomuudet toki saisi täältäkin jäädä pois, kuten haukkumasanat jne. Mutta nyt on tiettyjen henkilöiden tekemistä päätöksistä kyse ja kyllä heistä täytyy voida nimillä puhua.

Ja yhä vetoan siihen että tätä asianosaisten kesken asioiden hoitamista todellakin yritettiin. Jos toinen osapuoli ei siihen suostu niin mitä silloin voi tehdä? olla hiljaako? Onko sinut kasvatettu ottamaan kuraa niskaan syystä kuin syystä? Jos on niin mua taas ei. Mut on kasvatettu niin että oikeudentajuni on voimakas ja puolustan aina heikompiani.