KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#1598 Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

24.03.2011 20:34

#1597: Kirsi - Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta 

 Mikä on yläikärajana "kivalle meiningille"?

Vastaukset

Huumoria tarvitaan
Vieras

#1599 Re: Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

2011-03-24 21:59:14

#1598: - Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta 

 Eipä mitään rajaa ole missään muussa tämäntyylisessä yhdistyksessä ollutkaan, paitsi KKY:ssä. Siellä ei nuorille anneta mitään arvoa, vain kauan toimineet ovat "jotain".

En usko opposition riveissä olevan ketään jolle olisi edes tullut mieleen rajata iän perusteella jäseniä tai toimijoita.  Kaikki ovat tervetulleita yhdistykseen, myös ei-oppositiolaiset. Mutta mukavampaa kaikilla on jos osaa ottaa asiat "kivalla meiningillä" eikä hampaat irvessä kuten entisessä mallissa.

 

Kirsi
Vieras

#1601 Kiihkoilua KISSOJEN puolesta huumoria unohtamatta

2011-03-25 00:08:49

#1598: - Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

Yläikärajaa KKY:ssä kivalle meiningille ei ole, eikä muutenkaan rajata porukkaa.

Saa tulla mukaan autolla, bussilla, pyörällä, kävellen, pyörätuolilla tai vaikka mopoautolla. =) Pääasia että on mukana!

KISSOJEN eteen tehdään porukalla hommia ja kaikki saa auttaa itselleen sopivimmalla tavalla. Tässä pitäisi olla lupa nauttiakkin tekemisistään, eikös vaan?

Tai tälläiseksi opposition haluaa kehittää KKY:tä. Kissojen pelastus on välillä rankkaa ja kovaa puuhaa, mutta kiva meiniki auttaa jaksamaan ja pysymään mukana porukassa. Kaikkia kohtaan pitää olla reilu ja kunnioittaa jokaisen mielipidettä iästä tai naamasta riippumatta. Käytöstavat pitäisi jokaisen aikuisen ihmisen omata, niillä pärjää pitkälle.


Äänestetään ensi sunnuntaina 27.3 klo 14 Tampereen Uintikeskuksella eli Kalevan Uimahallilla KKY:N vuosikokouksessa KKY:n johtoon sellainen porukka, joka tälläiseksi KKY:n haluaa kehittää!

PIRJO PELTONIEMI on opposition positiivinen, reilu, rehti ja avoin puheenjohtajaehdokas.