KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Eka kerta kokouksessa
Vieras

#1587 Kiihkoilua

23.03.2011 16:54

Onnäköjään hallituksen vastustajat saatu puhuttua samalle kannalle. Olisi hyvä kuulla jotain muuta, yhdistyksen kehitykseen, kuuluvaa kommenttia. Pakkaset ovat menneet ja kesä tulee kevään jälkeen. Osaatteko perustella järkevästi kehitysajatuksianne yhdistyksessä. Olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua mediassa. Mitään selkeää ajatusta ei kukaan ole kertonut miten yhdistystä kehitetään, ei edes puheenjohtajaehdokas. Toivon asialinjaa sunnuntaina, ilman rivihuutoja.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1588 Re: Kiihkoilua

2011-03-23 17:38:24

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua 

 Käypä vierailemassa Pirjon vaalisivulla Facebookissa. Siellä on mm puheenjohtajan vaalipuhe, jossa hän kertoo kehitysajatuksistaan.

http://www.facebook.com/#!/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931?sk=notes

Samoin sivustolta KKY Kissoille löytyy ideat yhdelle sivulle kerättynä (taitaa olla viides sivu)

http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tietopl%C3%A4j%C3%A4ys.html

Itse olisin mielelläni rakentanut ihan taloudellisenkin budjetin näiden kehitysideoiden pohjalta, mutta en ole saanut mitään kättäpidempää työtäni varten niin en sitä ole pystynyt tekemään (esim aiempien vuosien tilinpäätökset).

Itse toivon samaa eli asialinjaa sunnuntaina.

Vieras
Vieras

#1589 Re: Kiihkoilua

2011-03-23 18:28:23

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua

Eikös sitä ole joka kirjoituksessa kerrottu, että avoimempaan suuntaan kehitetään, lopetetaan ihmisten kiusaus, jota yhdityksessä hallituksen toimesta nyt harjoitetaan.

Minua tyrmistyttää, että joku on enemmän huolissaan siitä osaako opposition kehittää toimintaa/pyörittää yhditystä, kuin siitä, että osa nykyistä hallitusta kiusaa ja mustamaalaa aktiivisia toimijoita, ei ole kiinnostunut kissoista vaan haluaa säästää niiden kustannuksella, jakaakseen rahaa suunnitellun säätiön myötä muille.

Kun vastapuoli kiihkoilee, on vaikea pysyä tyynenä, ettei jää oma kanta kuulematta. Siksi toivotaan, että tällä kertaa tietyt ihmiset osaisivat keskustella asiallisesti ilman huutokonserttia.

Jospa oltais ihan aikuisia ja unohdetaan tälläiset hiekkalaatikkotappelut.

Vieras
Vieras

#1591 Re: Kiihkoilua

2011-03-23 19:04:24

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua

Nyt olet ollut laput silmillä ja pitänyt itsesi pimennossa?

Et sitten myöskään tiedä sitä kuinka laajoista ja pitkään jatkuneista ongelmista yhdistyksessä on kyse, ne on setvittävä koska ne ongelmat ovat myöskin kehittämisen esteenä. Kyse ei ole mistään pikkujutuista.

Ensin tiedostetaan ongelma ennekuin voidaan nähdä kehitystarpeet kehittää, eikö niin?!?

Kun et ole ollut kokouksissa, niin etpä sitten tiedä ketkä siellä aiemmin ovat meuhkanneet. Tuon toiveesi ilman "rivihuutoja" voit mennä kertomaan nykyisen pj,n  porukalle.

Kirsi
Vieras

#1597 Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

2011-03-24 16:02:12

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua 

 Saattaa taas tulla monelle suomalaiselle yllätyuksenä, mutta talvipakkaset eivät ole edelleenkää ohitse, vaikka välillä päivällä lämpötila komeasti kohoaakin. Ja talvi tulee vielä ensi vuonnakin.... Joten kyllä tarpeeseen tulee niin kissojen laajempi pelastus kuin ennaltaehkäisykin.

Tarpeen on kehittää muutakin toimintaa, kuten valistusta mm. kouluissa, jota ei nyt tehdä ollenkaan. Nuoremmilla tälläiseen energiaa riittää. Uudet ja useammat tapahtumat (yhteistyössä muiden eläinyhdistysten kanssa) lisäävät tietoisuutta myös ja niiden avulla KKY pystyy saamaan lisää aktiiviisia jäseniä mukaan toimintaan sekä tietysti lisää rahaa KISSOILLE.

Kaikkien kissaihmisten tasa-arvoisuutta ja kunnioitusta yhdistys kaipaa myöskin lisää. Samoin reilua ja kivaa meininkiä, joka kannustaa mukaan toimintaan ja auttaa pysymään toiminnassa mukana.

Kehitettävää riittää kyllä ja innokkuuttakin löytyy. Ainakin opposition puolelta.

Oppositiolaiset haluavat kaikkien jäsenten kanssa kehittää yhdessä toimintaa kissojen parasta ajatellen. KKY on KISSOJEN yhdistys, jossa ihmiset tekevät työtä KISSOJEN eteen ja rakkaudesta kissoihin. Valitettvasti viimeisen 4 kk aikana Terttu kanervo on omilla toimillaan osoittanut, ettei hänellä ole kissat etusijalla....

TÄMÄN VIIKON SUNNUNTAINA 27.3 KLO 14.00 KKY:N VUOSIKOKOUKSESSA KALEVAN UIMAHALLILLA PÄÄTETÄÄN KISSOJEN TULEVAISUUDESTA. Tule antamaan äänesi kissoille!