KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #1597 Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

24.03.2011 16:02

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua 

 Saattaa taas tulla monelle suomalaiselle yllätyuksenä, mutta talvipakkaset eivät ole edelleenkää ohitse, vaikka välillä päivällä lämpötila komeasti kohoaakin. Ja talvi tulee vielä ensi vuonnakin.... Joten kyllä tarpeeseen tulee niin kissojen laajempi pelastus kuin ennaltaehkäisykin.

Tarpeen on kehittää muutakin toimintaa, kuten valistusta mm. kouluissa, jota ei nyt tehdä ollenkaan. Nuoremmilla tälläiseen energiaa riittää. Uudet ja useammat tapahtumat (yhteistyössä muiden eläinyhdistysten kanssa) lisäävät tietoisuutta myös ja niiden avulla KKY pystyy saamaan lisää aktiiviisia jäseniä mukaan toimintaan sekä tietysti lisää rahaa KISSOILLE.

Kaikkien kissaihmisten tasa-arvoisuutta ja kunnioitusta yhdistys kaipaa myöskin lisää. Samoin reilua ja kivaa meininkiä, joka kannustaa mukaan toimintaan ja auttaa pysymään toiminnassa mukana.

Kehitettävää riittää kyllä ja innokkuuttakin löytyy. Ainakin opposition puolelta.

Oppositiolaiset haluavat kaikkien jäsenten kanssa kehittää yhdessä toimintaa kissojen parasta ajatellen. KKY on KISSOJEN yhdistys, jossa ihmiset tekevät työtä KISSOJEN eteen ja rakkaudesta kissoihin. Valitettvasti viimeisen 4 kk aikana Terttu kanervo on omilla toimillaan osoittanut, ettei hänellä ole kissat etusijalla....

TÄMÄN VIIKON SUNNUNTAINA 27.3 KLO 14.00 KKY:N VUOSIKOKOUKSESSA KALEVAN UIMAHALLILLA PÄÄTETÄÄN KISSOJEN TULEVAISUUDESTA. Tule antamaan äänesi kissoille!