Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Virgo92

#24096 Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 18:01

#24063: - Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut... 

 Siinäpä tuli todella ystävällinen "hengellinen kannanotto" !. Olisit vielä lisännyt, että ainoastaan hullut täällä kehtaavat vaarantaa tai vaikeuttaa hyviä idänkauppasuhteitammekin moisista mitättömistä nyansseista" ja merkityksettömistä detaljeista (kuten siis esim.ihmisoikeusrikkomuksista) inisemällä ja että "pitäisivät nyt vaan suunsa ja päänsä kiinni suosiolla ja hymyilisivät vaan muiden mukana vaikka sitä  ruplakassan kilinää... Eli:"Mitä heistä-saivatpahan rangaistuksensa ,mokomatkin ´Pyhien Arvojen ´pilkkaajat !!" Tämä vaikuttaa olevan ko.,(...vielä oikein  Matteuksen evankeliumiin tukeutuvan ) kirjoittajan mielipide siitä kuka saa mielipiteensä sanoa ja millä hinnalla.Sekä siitä miten se sitten  meille kuuluu....

Vastaukset


Vieras

#24104 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

2013-11-04 19:48:16

#24096: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...



Sinäkin olet erittäin tärkeä Jumalan suunnitelmissa.

Yhteiskunta,  jossa me elämme kansan keskellä, sillä on saastaiset huulet ja on rikkonut Jumalaa vastaan.

Olemme  kulttuurisessa rappiotilassa, perheen rappiotilassa, yhteiskunnallisessa rappiotilassa ja moraalisessa rappiotilassa.

Me etsimme entistä enemmän omaa hyväämme kuin muiden hyvää.

Me emme enää kunnioita emme Jumalaa, emme isiä ja äitejä emme edes menneitä.

Olemme  maailman kärkeä itsemurhatilastoissa, avioeroissa ja mielenterveysongelmissa.

Viimeisen  kahdentoista vuoden aikana huostaanotettujen lasten määrä on kasvanut kahdessatoista  vuodessa kolmestatoistatuhannesta seitsemääntoistatuhanteen.

Nuoria  laitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle vuonna 2000 viisisataa ja tänä vuonna yli kolminkertainen määrä.

Laiha  lohtu on, että pari tuhatta vuotta sitten koettiin pahempiakin aikoja.

Kukin tekee sitä, mikä on oikein omasta mielestä.

On paljon ihmisiä, jotka näkevät tämän ongelman. Tilanne ei ole menetetty, peli ei ole pelattu. Meillä on vielä mahdollisuus, on vielä aikaa nousta-tuoda Jumala takaisin vielä yhteiskuntamme elämään. Meihin on maamme tulevaisuus kytkettynä.”


 

 



Vieras

#24111 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

2013-11-04 20:56:40


Vieras

#24112 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

2013-11-04 21:33:59

#24096: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

Virgo Hei!

Kyllä saa sanoa,  ja kyllä se vankilaelämä voi paikoitellen hirvittää,  kun on näitä yksittäisten toimittajien lynkkauksiakin tapahtunut.  Ei oikein ole tuntumaa tuohon Venäjän meininkiin sisältä käsin,  tai lähemmin muutenkaan. Joistakin uutiskuvista voisi ajatella,  että sielläkin vähän asiat  olisivat normaalistuneet,  mutta sitten toisaalta on tämä yhteiskunnan pimeä puoli,  mafiat ja kai tuo KGB:n jatkajakin vielä olemassa on. 
Toisaalta,  silloin kun tätä Pussy Riotin juttua puitiin, näytettiin aika pöyristyttävä kuva tv uutisissa -  mihin sillä sitten olisi pyrittiinkään:   yläosaton naisihminen moottorisahan kanssa ristin kimpussa,  kauhean vihan vallassa.  Se oli tietysti ortod.kirkkoa kohtaan tehty kosto- performanssi,  mutta  suoraan tuli ilmestyskirja mieleen, vielä vaaleanpunaisine vaatteineen.