Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

veritas

#13776 Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 05:35

#13764: - Re: Re: Re:Objection, over-ruled ! 

"Kristillinen laupeus ja lähimmäisenrakkaus" ei tarkoita synnin hyväksymistä. Jeesuksesta sanotaan Johanneksen evankeliumissa : Hän oli täynnä armoa ja totuutta. Jeesus on kyllä armahtavainen, mutta Hän haluaa myös totuutta ja parannuksentekoa synnistä. Jeesus lupasi mm. "te tulette tuntemaan Totuuden ja Totuus tekee teidät vapaiksi" 


Vieras

#13777 Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 06:02

#13776: veritas - Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

 

 

 

 

Suomalainen lainsäädäntö ei tunne käsitettä "synti", joka kuuluu joidenkin uskontojen kielenkäyttöön.

 

 

 

 

 

 


Vieras

#13778 Sexpo-säätiö: Nuotan seksiopas vaarantaa nuorten seksuaalisen hyvinvoinnin

18.05.2013 06:08




Kristillisen Nuotta-lehden julkaisemassa vihkosessa ”Tosi rakkaus odottaa” väitetään, että itsetyydytys tai seksi ennen avioliittoa ovat syntiä. Vihkonen liittyy viestillään erityisesti Yhdysvalloista tunnettuun liikehdintään, jota kutsutaan pidättyvyyskasvatukseksi.

Tämän ideologian mukaan nuorten tulisi pidättäytyä kaikista seksin muodoista ennen avioliittoa, edes itsetyydytystä ei sallita. Synnin palkkana väläytellään addiktioita, sukupuolitauteja, AIDS:a ja kuolemaa.

Pidättyvyyskasvatus on hengellistä väkivaltaa, jossa nuorten seksuaaliset taipumukset ja halut demonisoidaan. Karmeilla seurauksilla pelottelun avulla heitä pyritään painostamaan ja aivopesemään liikkeen opetusten mukaiseen seksuaalikäyttäytymiseen.

Yhdysvalloissa seksologien tekemät väestötason tutkimukset osoittavat selkeästi, että alueilla, joilla pidättyvyyskasvatusta tehdään eniten, on myös kaikista eniten sukupuolitauteja ja teiniraskauksia. Asiallisen tiedon pimittäminen, pelottelu ja painostaminen vaarantavat nuorten seksuaaliterveyden, loukkaavat seksuaalista itsemääräämisoikeutta sekä uhkaavat nuorten henkistä hyvinvointia.

Mahdollisuus ilmaista omaa seksuaalisuutta ilman pelkoa on tärkeää henkiselle hyvinvoinnille. Seksistä kiinnostuminen kuuluu nuoruuteen. Sooloseksi on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja fantasioihin.

Pidättyvyysliike väittää olevansa ”seksuaalieettinen” liike. Painostamisessa ja pelottelussa ei ole mitään eettistä. Sen sijaan nuorten pitää saada vapaasti valita omat seksuaalikäsityksensä avoimessa, kunnioittavassa ja osallistavassa dialogissa kasvattajien kanssa.




"Synnin palkka"

#13779 Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 07:03

#13776: veritas - Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled ! 

 Niinhän se on (eräiden mielestä) masturbointikin synti , joopa , joo...ja syntinä tulee ikuisesti pysymäänkin. Tuleepa sitten lääketiede, psykologia ja väestökehitys esim. kolmen sadan vuoden kuluttua olemaan mitä tahansa, niin  tämä tuomio se tulee vain säilymään "iänkaikkisesta iänkaikkiseen",  aina ja ikuisesti eikö vain ? Mikään ei tule koskaan muuttumaan, eikä koskaan saa muuttua.Ihminen on synnissä siinnyt ja sukupuolielimet ovat saastaiset ja pyhitetyt eli tabu. Homomiehen  on vain pakottauduttava pyhään avioliittoon neitsytnaisen kanssa, jolle seksi on täysin vieras sana koska hänen neitseellisiä korviaan on sen kuulemiselta rakastavien vanhempien ja holhoavan seurakunnan taholta varjeltu.  Käskyn rikkojien kaulaanripustetaan myllynkivet (niitä saa kyllä etsiä jo kotiseutumuseoista) . No leipäähän kristillisissä kodeissa valmistetaan edelleen vanhoin välinein ja menetelmin, joten myllynkiviä kai tulee kristillisten upotuspyövelien käyttöön riittämään jatkossakin. Mikäänhän ei muutu. Homon ei tarvitse rakastaa naistaan, eikä hän siihen kykenisikään,mutta väliäkö sillä . Tärkeintähän on ,että hän hoitaa pakkopullavelvollisuutensa epäitsekkäästi ja tekee   sen tiettäväksi nuorikolleenkin. Ehkä siihen touhuun aikaa myöten kehittyy joidenkin top-machojen osalta jotain angstista ahdistuneen epätoivoista rynkytystä kun mies purkaa paineensa pakkonaiseensa ja saattaa kehittyä jopa  tusinan verran lapsosiakin. Heille ei piiska ja kuritus tule jäämään vieraaksi,isän purkaessa heihin remmillä koko elämänsä turhautumia. ´Bottomien´ perheissä jälkikasvu taas jää turhaksi haaveeksi, mutta onhan nainen taannut miehensä sosiaalikelpoisuuden seurakunnan silmissä, joten Herra auttaa kyllä  vauvakuumeista  naista kestämään sitoutumisensa elinikäiseen lapsettomuuteen . Uskotonhan ei saa olla, sekin on näet melkein yhtä rankka synti.Ai niin, erota ei sitten myöskään saa, sillä minkä Jumala yhdisti sitä älköön ihminen erottako. Sellaistahan se olisi se 1:1 Herran Sanan mukaan elely.Tiettyjä alkuhankaluuksia siinä tosin saattaa ilman luontaista alkukankeuttakin olla:jos ihminen ei uskalla edes masturboida ,edes yksinään, niin miten ihmeessä... 

p.

#13780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 07:04

Eipäs suostu laskeutumaan alaspäin tuonne valk.alueelle millään.    Kyllä,  rakas äidinkielen opettaja,  olette aivan oikeassa!   Muutenkaan en ole ollenkaan  tyytyväinen  tuohon tekstipuoleen,  on pikkuisen sekavan tuntuinen. Kiputilassa ja näkörajoitteisena,  vasemm. kädellä kirjoitettuna, siihen nähden  olen kuitenkin pärjännyt suht´ hyvin muuten.  Ja nyt tullessa luin ja näin "romaanini" :)

itsekkin,  vaan eipäs tuonne  pääse enää muuttelemaan mitään. Se menee jossakin vaiheessa umpeen,  tuo korjausobtio.   Jäi sinne yksi runo-torsokin,   tai sen alkuosa,  kun ei voinut ottaa pois.  Harmitti.   Joten koitetaan kestää.  Eiks niin!         No,  leikki sijansa saakoon.     Mutta oikein hyvää lauantaipäivää kaikille. Jos täällä on vielä ruotsalaisystävämme paikalla,  olisin kysynyt vinkistäsi,    että miten luulet sen lämpöpuolen toimivan silloin jos on muutenkin vaikea sietää tuossa niskan seudulla  lämpöä, esim huivia tms.  jääkö se kuumuus siihen voimakkaasti.  Ehkä täytyy koittaa rajatulle alueelle ensin.


Vieras

#13781

18.05.2013 07:21


Historiallisista kirjastoista kiinnostuneelle:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Nag_Hammadin_kirjasto
Kannattaa katsoa koodeksi luettelo ja muutkin lähteet.

Vieras

#13782 Viestinviejä vaihtui

18.05.2013 07:30


Sateenkaariyhteisöt ry nimittää Kansainvälisenä homofobian vastaisena päivänä 17.5.2013 kansanedustaja Lasse Männistön (kok) homofobian vastaisen työn Hyvän tahdon lähettilääksi 1705-juhlassa Helsingissä. Edellisen kauden lähettiläänä toimi Olavi Uusivirta.

Männistö on toiminut näkyvästi yhdenvertaisuuden puolesta. Hän toimi vetäjänä tasa-arvoista avioliittoa koskevan lakialoitteen taustalla toimineessa eduskunnan työryhmässä. Lakiesitystä ryhdyttiin edistämään kansalaisaloitteena eduskunnan lakivaliokunnan hylättyä 76 kansanedustajan allekirjoittaman lakiesityksen.

- Minulle itselleni tasa-arvo on jakamaton oikeus, joka kuuluu ihan jokaiselle. Sen takia tämä työ on niin tärkeää, sanoo Männistö 17. toukokuuta 1705-sivustolla julkaistussa ensimmäisessä lähettilään videotervehdyksessään.

Männistö on ilmaissut toimivansa jatkossakin tasa-arvoisen avioliittolain ja yhdenvertaisuuden puolesta.

- Uskon, että kyse ei ole siitä, että säädetäänkö tasa-arvoinen avioliittolaki. Kyse on siitä, milloin se säädetään, sanoo Männistö


Lopuksi Olavi Uusivirran mainio tulkinta Aleksis Kiven klassisesta runosta:

http://www.youtube.com/watch?v=QXOkeIoaBH0

Vieras

#13783 Re:

18.05.2013 08:24

#13781: -

No kiitos taas !  Olispa vaan tuota aikaa,  todella mielenkiintoista.


Vieras

#13784 Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 08:29

#13776: veritas - Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

 

 

Nämä kaksi on luovuttamattomat.

Toista ei ole ilman toista.

Totuus   ja   rakkaus

 

http://www.adressit.com/keskustelu/43200/start/13500       -   viestiin 13 512


Vieras

#13785 Ranskan presidentti vahvisti lain tasa-arvoisesta avioliitosta

18.05.2013 08:47



Ranskan presidentti François Hollande on vahvistanut lain tasa-arvoisesta avioliitosta. Se on julkaistu virallisessa lehdessä. Ranskan perustuslakineuvosto totesi 17.5. lain tasa-arvoisesta avioliitosta olevan perustuslain mukainen. Parlamentissa laki hyväksyttiin 23. huhtikuuta.

Oppositiopuolue UPM valitti laista maan perustuslakineuvostoon ja vaati sen kumoamista perustuslain vastaisena. Neuvoston mukaan laki on kuitenkin Ranskan perustuslain hengen mukainen.

Ranska on 14. maa maailmassa, joka on säätänyt lain tasa-arvoisesta avioliitosta. Ranskassa adoptio-oikeus koskee myös samaa sukupuolta olevia pareja.

Ensimmäiset samaa sukupuolta olevien avioliitot solmittaneen Ranskan oikeusministerin mukaan jo kesäkuussa.

Tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä vastustettiin sen syntyprosessin aikana lukuisin mielenosoituksin, jotka äityivät välillä väkivaltaisiksikin. Tasa-arvoisen avioliittolainsäädännön vastustajat edustavat etenkin uskonnollis-konservatiiviisia tahoja. Protesteja tasa-arvoista avioliittoa vastaan on ilmoitettu jatkettavan, ja 26. toukokuuta on ilmoitettu seuraavasta suuresta mielenosoituksesta.

Äänekkäästä vastustuksesta huolimatta 60 prosenttia ranskalaisista kannattaa tutkimusten mukaan yleistä avioliittolainsäädäntöä.

Lakia kannattavat ovat puolestaan järjestäneet tasa-arvoista avioliitto-oikeutta kannattavia mielenosoituksia.





Vieras

#13786 Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 09:18

#13777: - Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

Raamatussa Se on ja pysyy ja Suomen laki on alamainen Jumalan sanalle.

Ateistit ja homot yrittävät kaikkensa saada mitätöityä Raamatun, mutta eivät ole onnistuneet eivätkä tule koskaan onnistumaan. Syntiä ei voi tehdä tyhjäksi sanan poistamisella jonkun maan laista.

Haureuden harjoittaminen kuten homous tekee kansasta tyhmän.

paras on edessä.

#13787 Re: Viestinviejä vaihtui

18.05.2013 09:23

#13782: - Viestinviejä vaihtui

Tasa arvo on jo olemassa. Haureutta ei tule sotkea tasa-arvoon millään tavalla. Sotkette tasa-arvon haureuden tukemiseen ja Se vie pohjaa teidän moraaliselta kayttäytymoseltä.

Suvaitsette vain omia halujanne ja himoja.

Avioliitto on naisen ja miehen välinen pyhäliitto.


Vieras

#13788

18.05.2013 10:46

Lainaan kommenttiani
#13477
Ensimäisen maininnan laki: Pelkistetysti, ensimmäinen ilmoitus on se, joka ohjaa tulkintaa aiheesta. Ensimmäisessä maininnassa ei välttämättä kerrota asiaa tyhjentävästi, vaan myöhemmät maininnat voivat tarkentaa, myös UT:ssa.
http://www.biblicalresearch.info/page48.html



Homoseksuaali voi eheytyä ja muuttua:http://koti.phnet.fi/petripaavola/Homoseksuaalisuus_Raamatun_valossa

1 Kor 6:9: Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset (arsenokoites), eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Hekumoitsijat sana on kreikaksi malakos, joka tarkoittaa pehmeää, naismaista, miehen ja pojan välistä seksisuhdetta, miestä joka antautuu luonnottomaan irstauteen, sekä miesprostituutiota. Jumalan sanan mukaan myös miehen ja pojan välinen seksisuhde (homous) on syntiä sekä myös miesprostituutio.

Miehimykset sana on kreikaksi arsenokoiteen - arsenokoites, joka tarkoittaa homoseksuaalia, joka tulee selkeästi esille Septuagintan tekstistä. Arsenokoites tulee sanoista arrhen ja koite. Arrhen tarkoittaa miestä ja koite petiä ja sänkyä. Raamattu tuo hyvin selvästi esille sen että homoseksuaalisuus on väärin ja syntiä. Raamattu tuo myös sen selkeästi esille, että homoseksuaaliuden synti on pelastuksen este.

Septuagintassa on ajatus ja käsite arsenokoites:

1 Moos 18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

1 Moos 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

1 Moos 18:22 (Septuaginta)

kai meta arsenos ou koimeeteesee koiten gunaikos bdelugma gar estin

1 Moos 20:13 (Septuaginta)

kai os an koimeetee meta arsenos koiten gunaikos bdelugma epoieesan amphoteroi thanatousthoosan enokhoi eisin

Arsenos tarkoittaa miestä ja koiten petiä. 1 Moos 18:22 ja 20:13 opettavat, että mies ei saa maata (seksuaalinen akti) miehen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan. Arsenokoites sanan alkuperä tarkoittaa homoseksuaalista toimintaa ja homoseksuaalia. Tästä on selkeästi todisteena Septuagintan jakeet 1 Moos 18:22 ja 20.13, sillä juutalaiset käänsivät sanat arsenos koiten kuvaamaan miesten välistä seksiä (homoseksuaalisuus), joka on syntiä ja Jumalan tahdon vastaista. Paavali ei keksinyt Uuteen Testamenttiin sanaa arsenokoites, niin kuin jotkut valheellisesti väittävät, vaan se oli jo olemassa käsitteenä VT:ssa, jossa se tarkoittaa homoseksuaalisuutta.

Juutalaiset oppineet käänsivät 1 Moos 18:22 sekä 1 Moos 20:13 kohdissa kreikankielisessä Septuagintassa sanoilla arsenos koiten kuvaamaan homoseksuaalisuutta, jonka Raamattu kieltää. Raamatun todistus on siis selkeä siitä, että arsenokoites tarkoittaa homoseksualistista aktia sekä homoseksuaalia. Täten on myös selvää, että Raamatussa esiintyvät sanat arsenos koiten tarkoittivat VT:n aikaisille juutalaisille homoseksuaalisuutta sekä arsenokoites tarkoitti UT:n kirjoittajille homoseksuaalisuutta.

Jumalan sana opettaa selvästi, että homoseksuaalisuus on synti, jonka harjoittajat eivät peri Jumalan valtakuntaa elleivät tule uskoon ja tee parannusta synnistään eli luopuvat homoseksuaalisuudestaan. Näistä jakeista käy myös se selvästi ilmi, että Korintossa, jotkut olivat olleet myös homoseksuaaleja, mutta eivät olleet enää, sillä he olivat tulleet uskoon ja olivat nyt pyhitetyt Jeesuksessa Kristuksessa.

Homoseksuaalisesti suuntautunut henkilö kykenee muuttumaan ja hylkäämään homoseksuaalisen identiteetin. Tämä korinttolaiskirje todistaa sen todella selvästi. Tästä on myös todistuksena nykyään moni ex-homoseksuaali, joka on tullut uskoon sekä hyljännyt homoseksuaalisuuden ja muuttunut heteroksi.



Syntejä on toki paljon ja kaikki olemme syntisiä, siksi onkin tärkeää ottaa vastaan Jeesuksen tarjoama anteeksiantamus ja pelastus. Voit olla kristitty homo, mutta et välttämättä pelastettu.

Jeesus rakastaa aina.



"Synnin palkka"

#13789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 10:49

#13786: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled ! 

 No joillakin sitä pelkoa ei ole, kun sitä  näköjään ovat jo, mitä viimeksi sanoit!


Vieras

#13790 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 10:52

#13786: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled ! Raamatussa Se on ja pysyy ja Suomen laki on alamainen Jumalan sanalle.

 

 

No tuo ei pidä alkuunkaan paikkaansa, kuten hyvin tiedät. Suomen laki esimerkiksi kieltää kuolemantuomion, joka on Raamatussa rangaistus lähes jokaiseen rikkomukseen. Myöskään mies ei ole Suomen perustuslain mukaan naista arvokkaampi, eikä homoseksuaaleja tapeta tai vainota, vaikka Raamattu niin määrää.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#13791 Uutisia Färsaarilta

18.05.2013 12:33




Färsaarilla, Tanskalle kuuluvalla 18 saaren muodostamalla itsehallintoalueella, jolla on oma pääministerinsä ja kansanedustuslaitoksensa, toimitettiin äskettäin tasa-arvoista avioliittoa koskeva mielipidetiedustelu.

Gallup-insituutin tekemän tutkimuksen mukaan 68 % färsaarelaisista on sitä mieltä, että itsehallintoalueen tulee heti hyväksyä homoavioliitot. Färsaarten asukkaista 27 % vastustaa homoavioliittoja, ja viidellä prosentilla ei ole mielipidettä asiasta.

Homoavioliittoa tukevat enemmän naiset (72 %) kuin miehet (65%).

Tasa-arvoista avioliittoa tukee 15-25 vuoden ikäisistä nuorista 84 %; määrä nousee 88 %:iin 26–39 vuoden ikäisten keskuudessa.



Vieras

#13792 Re:

18.05.2013 12:34

#13788: -

 

 

Ihan tosissaanko joku viitsii viitata dosentti Petri Paavolan fanaattisiin houreisiin?

 

 

 

taku

#13793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 13:29

#13790: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

Nyt erehdyt pahasti kuolemanrangaistus on täysin epäkristillinen.Viides käsky kuuluu älä tapa.Vanhassa testamentissa on toki jotain kohtia joissa määrätään kuolemanrangaistus.Mutta Raamattuhan on kuten mainitsin kirjakokoelma.Uuden testamentin ohjeet ajavat sen yli.Johanneksen evankeliumissa herramme paljastaa suhtautumisensa kuolemanrangaistukseen.Kun hänen luokseen tuotiin aviorikoksesta tavattu nainen ja sanottiin että Moosekse laissa käskettiin kivittämään hänet.Jeesus ei sitä sallinut. Raamattua tulee tarkastella kokonaisuutena. Eikä pidä uskoa että kaikki mikä siellä lukee olisi sanasta sanaan totta.On tunnettava se historiallinen tilanne jossa mikäkin Raamatun kirja on kirjoitettu.Erityisen tärkeää on miettiä onko joku Raamatun kohta ristiriidassa muiden kohtien kanssa.Tässä kohtaa on huomattava että nykyään rangaistuksena käytetään vankilaa.Tuohon aikaan ymmärtääkseni vankiloita ei vielä ollut keksitty.En ole nyt tästä ihan varma mutta kun kävimme kouluaikanani luokan kanssa Turun linnassa opas kertoi että keskiajall vankilat olivat rikollisten säilytyspaikkoja mutta niitä ei samassa mielessä käytetty rangaistuksena. Tämä ei ole nyt mitään historillista faktaa mutta lienee syytä huomata tämä.Sitäpaitsi jos israelilaiset vaelsivat erämaassa heidän mahdollisuutensa vankiloiden rakentamiseen olivat varsin heikot.Kuolemanrangaistus kuuluusiis vanhan liittoon.

sanottakoon että minun arvoistani tärkein on elämän pyhyys ja minulle jokainen ihmishenki on korvamaton ikään sukupuoleen vammaisuuteen terveydentilaan uskontoon tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.Jos pitää valita kuolemanrangaistuksen ja homojen avioitumisen välillä on homojen avioituminen ilman muuta pienempi paha.äänestin KD n varapuheenjohtjavaalissa Tarja Talqvistia vaikka tiesin hänen kannattavan homoliittoja.Mutta jos hän olisi kannttanut kuolemanrangaistusta en olisi voinut äänestää häntä.kävin varmuuden vuoksi tenttaamassa hänen suhtautumistaan Hollannin armomurhalakiin koska hän hyväksyi eutanasian.eutanasiaan minulla ei ole vahvaa mielipidettä mutta se että toinen ihminen saa päättää toisen elämän lopettamisesta kuten Hollannissa on asia jota en kertakaikkiaan voi hyväksyä.Homokysymyksessä voin olla väärässäkin mutta tässä tiedän olevani oikeassa.Tämän takia se että joku epäilee minun hyväksyvän homojen tappamisen kismittää koska kysymys TAPPAMISESTA   on täysin eri kuin              AVIOLIITOSTA JOILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ TOISTENSA KANSSA!!!!!!!!!!

Totuus ratkaisee, ei gallupit

#13794 Re: Uutisia Färsaarilta

18.05.2013 13:32

#13791: - Uutisia Färsaarilta 

Keneltä on kysytty? Varmaan hyvin valikoivasti, jotta saadaan homomyönteinen tulos. Gallupit sanovat mitä niiden halutaan (maksetaan) sanovan. Voisitteko jo lopettaa tämän gallupeilla valehtelun?

Homotukijoiden kampanjointi vaikuttaa ihmisten manipuloinnilta, harhaanjohtamiselta ja sumutukselta. Aivan kuten Aadolfin suhteen tehtiin Saksassa 1930-luvulla. Aadolfin ihannointi loppui kuin seinään kun karu totuus natsien rikoksista paljastui.


Vieras

#13795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 14:14

Mikä  VanhassaTestamentissa annetusta laista  koskee Uutta Liittoa ?                APT: 15 (  Apostolagärningarnas 15: )       Apostolien kokous Jerusalemissa:

Sillä Pyhä Henki  ja  me         olemme nähneet  hyväksi,  ettei teidän päällenne ole pantava enempää kuormaa kuin                                                     nämä välttämättömät:

Epäj:lle uhr.veri Liha+lask:ton veri                           että 1. karttatte epäjumalille uhrattua verta ja  2. lihaa,  josta ei                                                                                                                        veri ole laskettu.

Haureus                                                                         ja   3. haureutta.


Vieras

#13796 Re: Re: Uutisia Färsaarilta

18.05.2013 14:15

#13794: Totuus ratkaisee, ei gallupit - Re: Uutisia Färsaarilta

Jaahas, että nyt ollaan taas tällaisella "asiallisella" linjalla siellä hihhuloinnissa: natsi-Saksan kannatus kontra gallupit vuonna 2013! Nämä mystiset homosalaliitot, homotutkijat ja manipuloijat ovat sellaista jargonia hihhuleiden puolelta, että niiden avulla he sulkevat korvansa, silmänsä ja ennen muuta ajattelunsa miltään nykymaailmassa eteenpäin asioita vievältä uudistukselta.

On sittenkin parempi, että allekirjoittelette tällaisia pelleadresseja ja kohottelette itsetuntoanne siten kuin aidosti osallistutte yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.


Vieras

#13797 Re: Re: Uutisia Färsaarilta

18.05.2013 14:27

#13794: Totuus ratkaisee, ei gallupit - Re: Uutisia Färsaarilta

Ja jos ko. kirjoittaja sattumoisin tarkoitti Adolf Hitleriä niin vaivautuisi edes ottamaan selvän kuinka se nimi kirjoitetaan. Tosi noloa tuollainen.


Vieras

#13798 Re: Re: Mitkään erinimiset eri kirkkkokunnat,...

18.05.2013 16:01

#13750: - Re: Mitkään erinimiset eri kirkkkokunnat,...

Hei, pyytäisin tässä ulkopuolisena kommentoijana edes jonkinlaista kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan. Ymmärrän hyvin, että kasvatus on voinut olla vähän sitä ja tätä jne. Kirjoittamanne kommentti paljastaa aika paljon sivistyksen puutteesta, myös huonoista tavoista. Muistattehan, että te kaikki olette arvokkaita ja kalliita. Ei kannata ajatella, että millään ei ole mitään väliä. Asioiden riidellessä pahastikin teidän ei tarvitse silti alentua apinan tasolle.


Vieras

#13799

18.05.2013 16:59





Kyösti Kallio oli Suomen tasavallan neljäs presidentti 1937-1940.

Rukous kansamme puolesta.

Taivaallinen Isämme
katso armossassi kansamme puoleen.
Sinä olet luonut sen
ja rakastat sitä.
Sinä näet, että se on
mitä suurimmassa vaarassa.
Siksi rukoilemme Sinua: Herra,
auta meitä hädässämme
äläkä anna meidän hukkua.
Lahjoita kääntymys
synnin ja laittomuuden teiltä,
jotka johtavat kansamme tuhoon.
Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus,
ilman sinua olemme voimattomia
hävittäviä voimia vastaan,
jotka tulvivat kansamme yli
ja myrkyttävät sen.
Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi
pahuuden henkivaltjoja vastaan,
joiden vaikutukset
ovat joka päivä sanoin ja kuvin
julkisuudessa nähtävissä.
Herra, Sinä olet Golgatan ristillä
voittanut pimeyden vallat.
Niiden täytyy väistyä myös tänään,
koska ylistämme
Sinun nimeäsi niiden ylitse.
Tähän me uskomme,
sillä Sinä voi myös
meidän aikanamme varjella
ihmiset s..tanalliselta eksytykseltä.
Herra, armahda meitä.

Auta meitä
Pyhän Henkesi kautta
ryhtymään omassa elämässämme
taisteluun syntiä vastaan
ja olemaan kestäviä loppuun asti.
Tee meidät
kansamme keskellä merkiksi
Sinun vapauttavasta armostasi.
Täytä meidät niin
Sinun rakkaudellasi,
että me tulemme kuuliaisiksi
Sinun käskyillesi.
Rakkautesi olkoon meissä se voima,
joka voittaa
pimeyden vallat kansassamme.
Herra Jeesus Kristus,
kaiken voimme Sinun kauttasi,
siihen me uskomme.
Armahda meitä.
Amen.


Vieras

#13800 Pohjoinen näkökulma

18.05.2013 17:21