Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#13826 Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 09:02

#13825: -

Älä avaa tätä linkkiä jos päätäsi puristaa fundis, mutta muille helluntaita!

19.05.2013 09:36

Paavali

#13827 Oletko uskossa?

19.05.2013 09:04

Kristityt uskovat että Raamatun ilmoitus on kokonaisuudessaan Jumalan Sanaa.
Jos et pidä Raamattua kokonaisuudessaan Jumalan sanana, et voi olla uskossakaan.

Homous tappaa

#13828 Re: Oletko uskossa?

19.05.2013 09:06

#13827: Paavali - Oletko uskossa? 

 

Room 6:15-23 Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se! Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi? Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut, ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi! Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen. Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta. Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema. Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne PYHITYS, JA SEN LOPPU ON IÄNKAIKKINEN ELÄMÄ. Sillä SYNNIN PALKKA ON KUOLEMA, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Vieras

#13829 Re: Re: Oletko uskossa?

19.05.2013 09:07

#13828: Homous tappaa - Re: Oletko uskossa?

 

Älä avaa tätä linkkiä jos päätäsi puristaa fundis, mutta muille helluntaita!

19.05.2013 09:36

 

Älä siis osoita hyväksyntää synnille!

#13830 Miten käy homouteen yllyttäjien?

19.05.2013 09:09

#13828: Homous tappaa - Re: Oletko uskossa? 

 

Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita , Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ osoittavat HYVÄKSYMISTÄÄN niille, jotka niitä tekevät."

Vieras

#13831

19.05.2013 09:11

Matt 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

Vieras

#13832 Älä avaa tätä linkkiä jos päätäsi puristaa fundis, mutta muille helluntaita!

19.05.2013 09:43


Älä avaa tätä linkkiä jos päätäsi puristaa fundis, mutta muille helluntaita!





Mutta muille terveiset:

http://www.youtube.com/watch?v=OK4fJhbRL1g


Vieras

#13833

19.05.2013 09:48















Mark 2:6 Nin olit sielle mwtamat Kirianoppenuist/ istudhen/ ia aijattelit heiden sydhemisens/ Mite teme nein pilca puhupi?
Mark 2:7 Cuca woipi synnit andeexianda/ mutta ainoa Jumala?
Mark 2:8 Ja cochta quin Iesus tunsi Hengesens/ että he nin aiattelit itzellens/ sanoi hen heille. Mite te neite aiattelette teiden sydhemisen?
Mark 2:9 Cumbi on keuiembi sanoa sillen rammalle/ synnit andexiannetaan sinulle/ taicka sano/ Nouse ota sinun wotes/ ia mene?
Mark 2:10 Mutta senpäle että teiden pite tietemen/ että Inhimisen Poialla/ ombi woima maan päle syndi andexianda/ nin hen sanoi Rammalle/
Mark 2:11 Sinulle mine sanon/ nouse ota wootes ia mene cotias.
Mark 2:12 Ja cochta hen nousi otti wootens ia wlgosmeni caikein nähden/ nin että he caiki hemmestyit ia cunnioitzit Jumalata sanoden/ Emme me ikenens semmotoista nähneet.
Mark 2:13 Ja hen wlgoslexi/ taas meren poleen/ ia caiki Canssa tuli henen tygens/ ia hen opetti heite.
Mark 2:14 Ja quin Iesus ohitzemeni/ näki hen Leuin Alphein poian/ istuuan Tullin tykene/ ia sanoi henelle/ Seura minua.
Mark 2:15 Ja hen ylesnousi/ seurasi hende. Ja se tapachtui/ coska hen atrioitzi henen honesans monda mös Publicani ia Syndiste ynne atroitzit Iesusen/ ia henen Opetuslastens cansa/ sille nijte oli monda iotca hende olit seuraneet.
Mark 2:16 Ja ne Kirianoppeneet ia Phariseuset quin he neit henen söuen Publicanein ia Syndiste' cansa/ sanoit he henen Opetuslapsillens/ Mixi hen sööpi ia ioopi Publicanein ia Synneisten cansa?
Mark 2:17 Coska Iesus sen cwli/ sanoi hen heille. Ei taruitze ne Teruet läkerite/ mutta ne Sairahat. Em mine ole tullut cutzuman wanhurskaita/ mutta synnisite parannoxelle.
Mark 2:18 Ja ne Johannesen ia Phariseusten Opetuslapset paastosit palio/ Ja nin he tulit ia sanoit henelle/ Mixi Johannesen ia Phariseusten Opetuslapset paastouat/ mutta sinun Opetuslapses eiuet paasto?

























Vieras

#13834 Takullekin hieman aivojumppaa ja kielikylpyä!

19.05.2013 09:50

#13811: taku - Re:

Älä avaa tätä linkkiä jos päätäsi puristaa fundis, mutta muille helluntaita!

19.05.2013 09:36


Mutta muille terveiset:

http://www.youtube.com/watch?v=OK4fJhbRL1g

 

Tässä koonti koko tästä "fundiksien" pääalasta! Hyvää helluntaita ja hakekaa ne heilat nyt! Kaunis ilmakin!


Vieras

#13835

19.05.2013 09:59

http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2008-11-07
Lainaus: Ihmisen sana vai Jumalan sana?

Efesolaiskirjeen ja Heprealaiskirjeen tekstien käyttämässä sanaliitossa 'Jumalan sana' esiintyy kreikan kielen sana 'logos' eli 'sana'. Se ei viittaa Johanneksen teologiasta tuttuun 'logos' -käsitteeseen Kristuksesta lihaksi tulleena Sanana, vaan se tarkoittaa yksiselitteisesti 'kirjoituksia' eli Raamattua.

Jumalan sanan arvoa kuvaa se, että se on "elävä ja väkevä {voimallinen, KR1933/38}". Jumalan sana poikkeaa ihmisen sanasta siinä missä ihminen poikkeaa Jumalasta. Sanan voimaa ja mahdollisuuksia rajoittaa aina sen sanonut persoona. Jos sanoja on ihminen, on sanojen mahtikin inhimillinen. Jos sanoja on Jumala, on sanojen mahti sanojansa mittainen eli Jumalallinen.

Jumalan sana on sanojansa luonnon mukaisesti aina elävä, aina toimiva, ikuinen, totuudellinen, erehtymätön, absoluuttinen jne. Ihmisen sana on taas sanojansa luonnon mukaisesti rajallinen, aikaan sidottu, katoava, erehtyvä, ei absoluuttinen tosi, suhteellinen jne.

Eli Jumalan sana kantaa samoja ominaisuuksia kuin sen lähde eli Jumala itse. Tämän osoittaa Heprealaiskirjeen kirjoittajan rinnastus tekstissään: "Jumalalta ei voi salata mitään" ja "sana paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme". Kirjoittaja osoittaa miten Jumala näkee kaiken - ja samalla hänen sanansa ovat hänen itsensä mittaiset ja näin ollen kykenevät paljastamaan kaiken.

Meidän on siis syytä suhtautua Jumalan sanaan – aseeseemme – samalla kunnioituksella kuin suhtaudumme Jumalaan itseensä. Kun Luoja sanoo, mitä luodulla on siihen enää lisättävää tai pois otettavaa? - Ei mitään.

Jumalan Sana ei ole Jumalan antama kirjain, absoluuttinen direktiivi, mahtisana tai säädös, vaan se on ennen kaikkea elävä sana. Ihmisen sana ei ole elävä siinä merkityksessä, mitä Jumalan sana on. Ihmisen sanat ovat kuolleita Jumalan sanan elävyyteen verrattuna.

Jumalan sana on elävyys on omaa luokkaansa. Se ei kerro ainoastaan totuutta, vaan Jumalan sanan totuus "iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet". Toisin sanoen Jumalan sana tutkii kaiken olemuksen perin pohjin. Jumala tuntee ja näkee jokaisen ihmisen, kaiken luodun aivan syvintä myöten.


"Jumalan sana on elävä ja väkevä. Se on terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka, se iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet, se paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme." (Hepr. 4:12)


fundis

#13836 Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 10:06

#13826: - Sullekin tiukkapipo

Olipa rakkaudentäyteistä tekstiä :)


Vieras

#13837

19.05.2013 10:14


Kaksiteräisen miekan terä: tuomio

Jumalan sanan erehtymättömyys pelottaa erehtyväistä ihmistä etenkin, kun hän kohtaa sanan läpitunkevan elävän voiman. Ehkä juuri tästä syystä langennut ihminen tuntee olonsa kiusalliseksi kuullessaan Jumalan sanan; hän kokee itsensä alastomaksi ja pelokkaaksi Jumalan sanan edessä aivan niin kuin Adam ja Eeva aikanaan kokivat olonsa paratiisissa (1. Moos. 3:8-10). Kun syntiin langennut ihmispari kuuli Jumalan sanan, he kuulivat Jumalan. Ja kun he kuulivat Jumalan, he tiesivät olevansa voimattomat vastaamaan hänen sanoihinsa.

Sana ei ainoastaan tunne ihmistä perin pohjin, vaan se käy jopa olemuksemme kätketyimpiin sopukoihin, koska "se paljastaa {tuomitsee} sisimmät aikeemme ja ajatuksemme". Sana 'paljastaa' on käännetty alkukielen sanasta, joka voidaan kääntää myös teonsanalla 'tuomita', kuten monet käännökset tekevätkin. Sana 'tuomita' on mielestäni aavistuksen osuvampi käännös, koska se sisältää kaksiteräisen miekan toisen terän. Sana tuomitsee, eli arvostelee ja puntaroi oikeudenmukaisesti ajatuksemme ja sydämen asenteen.

Sana tunkeutuu sinne, minne ei yksikään ihminen pääse katsomaan. Se kulkee lävitsemme puntaroiden kaiken hyvän, mutta myös sen, mitä emme ikinä tahtoisi tuoda päivänvaloon.

Vieras

#13838

19.05.2013 10:16


Kaksiteräisen miekan terä: armo

Tuomio ja puntarointi on kuitenkin vain miekan toinen terä. Nimittäin Jumalan sana puntaroi ja tuomitsee myös kaiken hyvän ja arvokkaan, mitä Jumala sinussa – rakkaassa lapsessaan – näkee.

Uskosta osattoman – niin kuin vihollisemmekin – on syytä pelätä ja vapista Jumalan sanan edessä, mutta uskossa kuuliainen saa kuulla armon ja laupeuden äänen. Eli samassa kaksiteräisessä miekassa on sinun vapautesi ja sinun pelastuksesi.

Jumalan sana puhuu samaan aikaan tuomion ja armon sanoja. Se viiltää syvälle ihmissydämeen tuomiten kaiken väärän, mutta samaan aikaan se antaa mahdollisuuden pelastukseen. Ja juuri tämä 'armon ja pelastuksen terä' on se, jota vihollinen ei tahdo nähdä esillä. Se on se terä, joka erottaa ihmisen pysyvästi vastustajastamme – se leikkaa elävää viljaa Jumalan ikuiseen vilja-aittaan. Armon ja pelastuksen terä on jotain mitä vihollinen vihaa eikä hän kykene sitä vastustamaan

Vieras

#13839

19.05.2013 10:22

http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2008-11-07

Mitä on tähän enää lisättävää?

Edesmennyt veljemme Martin Luther sanookin Jumalan sanan kaksiteräisestä miekasta oikein osuvasti:

"Sanalla on sellainen voima, kun sitä puhtaasti ja selkeästi saarnataan, tulkitaan, ahkerasti opetetaan ja kaikella vakavuudella mietiskellään, ettei mikään s..tana voi sitä vastustaa. Sillä se paljastaa hänen valheensa ja juonensa ja viittaa Herraan Kristukseen, jonka hän on ristiinnaulinnut, mutta joka on rikkipolkenut sen pään. Sen tähden vapisee s..tana ja pakenee." (Martin Luther)

Tahdon vielä muistuttaa sinua Jumalan sanan auktoriteetista, joka perustuu hänen olemukseensa. Jumalan sana tuntee sinut perin pohjin; se ei pelkästään tunne ja tiedä, vaan se myös puhuttelee, tuomitsee ja tällä tavoin vaikuttaa sinuun. Ethän siis kiellä Jumalan sanan voimaa, vaan anna sen vaikuttaa.

Hengen miekka muistuttaa sinua pelastuksen perustasta, joka lepää Jumalan sanassa, hänen lupauksessaan. Jumalan sanan kaksiteräinen miekka on tuomion ja pelastuksen miekka.

Toisaalta se sivaltaa totuudella läpikäyvästi tuomiten kaiken synnin ja vääryyden. Mutta sen voima ei ole yksin siinä. Jos näin olisi, ei vastustajallamme olisi hädän päivää, koska hän tahtoo nähdä ihmisen tuomittuna synneistään.

Miekan toinen terä on armon ja pelastuksen terä, joka sivaltaa vastustajaa kaikkein kipeimmin. Nimittäin sen jälkeen, kun tuomion terä on sivaltanut esiin syyllisyytemme, on armon ja pelastuksen terän vuoro. Se niittää satoa Taivaan vilja-aittaan, mikä tekee kaikkein kipeintä vihollisellemme.

Pelastus Jumalan lupauksena on siis sekin "elävä ja voimallinen". Se ei ole vain tienviitta tai epämääräinen lupaus paremmasta, vaan se on Jumalan lupaus, jossa on Jumalan voima.

Jumalan sana, kaksiteräinen miekka, läpivalaisee syntisen ihmisen – hänen kapinallisen olemuksensa. Se on voimallinen muuttamaan syntisen ja kelvottoman vanhurskaaksi ja kelpaavaksi.

Älkäämme jättäkö Jumalan sanan kaksiteräistä miekkaa huotraan, vaan pitäkäämme se aina tilanteen tullen esillä. Se on aivan liian arvokas pidettäväksi piilossa. Lopetankin siis samoihin sanoihin, joilla aloitinkin.

"Vyötä miekka kupeellesi, sankari, pukeudu valtaan ja loistoon." (Ps. 45:3)


Vieras

#13840

19.05.2013 10:27

Onneksi ei meidän euroviisukappale menestynyt. Vielä on maailmassa toivoa, vaikka homot ja lesbot yrittävät sen toivon meiltä kaikin keinoin romuttaa.

Vieras

#13841 Re: Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 10:32

#13836: fundis - Re: Sullekin tiukkapipo

Eikö vaan, ihan sitä samaa mitä tekin heittelette. Avasit siis varoituksesta huolimatta. Voi sinua!


Vieras

#13842

19.05.2013 10:33


http://evl.fi/EVLUutiset.nsf/0/28DB46C8249915B7C2257B6A001F470E?opendocument〈=FI
Kirkkovuodesta kirjoittaa piispa Eero Huovinen
Helluntai: Pyhä Henki on Puolustaja
Uutinen julkaistu 13.5.2013 Klo 8:43
Uutisen julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus (Hae uutistuottajan muut uutiset)

Kirkkovuoden pyhäpäivät kertovat siitä, kuka Jumala on ja mitä hyvää hän meille lahjoittaa.

Helluntai on Pyhän Hengen juhla.

Henkeä tarvitaan moneen lähtöön ja henkiä on monenlaisia. Elämä alkaa ensimmäisestä hengenvedosta. Tuulen henki voi olla kolea tai leppeä. Hyvää henkeä tarvitaan kotona ja työpaikalla, urheilussa ja politiikassa. Opiskelu ja kulttuuri on hengen viljelyä. Kun henki loppuu, päättyy myös elämä.

Monissa uskonnoissakin puhutaan hengestä, kun halutaan kuvata myönteisiä voimia, hyviä pyrkimyksiä, yleviä tavoitteita tai vahvoja kokemuksia. Usein ajatellaan, että tärkeintä ihmisessä on hänen henkensä.

Kristillisessä kirkossa hengestä puhutaan isolla alkukirjaimella; Henki on muuta kuin henki. Jumalan Henki on enemmän kuin tunnelma, voima tai vaikutus. Isoa alkukirjainta käytetään suomen kielessä silloin kun on kyse persoonasta, jolla on nimi. Jumalan Henki on hän eikä se, niin kuin joku aate tai asia.

Jumalan Hengelle on jo Uudessa testamentissa annettu nimiä, joilla häntä on haluttu kuvata. Hän on Totuuden Henki, joka johtaa tuntemaan koko totuuden. Hän on Puolustaja, joka on ikuisesti meidän luonamme. Hän on Pyhä Henki, jonka Isä Jumala yhdessä Kristuksen kanssa lähettää meidän opastajaksemme.

Vähitellen kristityt alkoivat puhua rinnakkain Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä. Maallistuneessa Korinttin kaupungissa eläneitä kristittyjä apostoli Paavali tervehti sanoilla, joita myöhemmin on paljon toistettu: "Tulkoon teidän kaikkien osaksi Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen yhteys!" (2. Kor. 13:13)

Vuosisatoja jälkeenpäin Martti Luther tunnusti, ettei hän omasta järjestään kykene uskomaan Kristukseen. Mutta onneksi Pyhä Henki toimii tässä maailmassa. Hän "kutsuu, kokoaa, valaisee, pyhittää ja varjelee koko kristikunnan oikeassa uskossa".

Kristikunnassa eli kirkossa Pyhä Henki antaa joka päivä kaikki Jumalan lahjat eli "rajattomasti kaikki synnit anteeksi". Pyhä Henki "herättää minut ja kaikki kuolleet viimeisenä päivänä sekä lahjoittaa minulle ja kaikille uskoville iankaikkisen elämän Kristuksessa." (Vähä Katekismus)

--------
Emerituspiispa Eero Huovinen kirjoittaa kirkkovuoden juhlapyhien tiedotteet. Helluntaita vietetään tänä vuonna 19. toukokuuta. Kirkkovuoden pyhäpäivät kertovat siitä, kuka Jumala on ja mitä hyvää hän meille lahjoittaa.
fundis

#13843 Re: Re: p. :lle lupaamani referointi

19.05.2013 10:36

#13821: p. - Re: p. :lle lupaamani referointi

Kiitos lämpimästä vastaanotosta :)  ja en vielä tänä keväänä ollutkaan kuullut suvivirttä. Aina se on yhtä sydämeenkäypä!

'Kirkkaudesta kirkkauteen muuttaa meitä Herra...'' (2 Kor 3:18) ...vähitellen itsekullakin, jokainen meistä tuskailee saman asian kanssa.


Vieras

#13844 Re:

19.05.2013 10:39

#13840: -

LAITETAAN SE IKKUNAN TEHOPYYHIN JA HETEROTOIVOIKKUNANKIILLOTIN  KRISTITYN VEDELLÄ VIELÄ SAMAAN , EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI.....

veryxyl
Vieras

#13845 Re: Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 10:45

#13836: fundis - Re: Sullekin tiukkapipo 

 

Tervehdys fundis ja Hengen täyteistä helluntaita. Mukava nähdä jälleen täällä.
fundis

#13846 Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 10:51

#13845: - Re: Re: Sullekin tiukkapipo

Kiitos :) kuin myös!

Onko täällä turhautuminen nostattanut 'raivoa', kun ei me fundikset millään käännytä puoltamaan sukupuolineutraalia avioliittolakia? Ja aina vain perustetaan mielipiteemme Raamattuun!

 

veryxyl

#13847 Re: Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 11:01

#13846: fundis - Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo 

 

No näin on ehkä käynyt, mutta eihän se "ase" siellä tupessa mitään meinaa, kuten tuossa edellä luimme... Seurasin Jumalanpalvelusta tv:stä joka tuli Lapualta. Silloin vasta tajusin, että on myös KAATUNEIDEN muistopäivä. Eilen olikin Kyösti Kallion rukous isänmaan puolesta täällä. Sopii hyvin ajankohtaan.
p.

#13848 Re: Re: Re: p. :lle lupaamani referointi

19.05.2013 11:01

#13843: fundis - Re: Re: p. :lle lupaamani referointi

 

 

Tiedän tuon sanan tuntuvan ylivoimaisen musertavalta.  Mutta,  joka ei kokonaan sulje ovea perässään, - edes  aivan  vähän jättää raolleen, -   edes  aivan sinapin siemenen verran antaisi  Jeesukselle mahdollisuuden.  Hän ei mistään kiitä myöhemmin niin paljon kuin juuri tästä sanasta,  joka on se kovin ja ehdottomin.

fundis

#13849 Re: Re: Re: Re: p. :lle lupaamani referointi

19.05.2013 11:28

#13848: p. - Re: Re: Re: p. :lle lupaamani referointi

Niin kauan kun 'suola' meidän sanoissamme on vielä olemassa, meillä on toivoa.


Vieras

#13850 Re: Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo

19.05.2013 11:36

#13846: fundis - Re: Re: Re: Sullekin tiukkapipo 

"Onko täällä turhautuminen nostattanut 'raivoa', kun ei me fundikset millään käännytä puoltamaan sukupuolineutraalia avioliittolakia? Ja aina vain perustetaan mielipiteemme Raamattuun!"

- Näyttää tosiaan tuottavan toisille melkein ylitsepääsemätöntä tuskaa, että meitä suomalaisia on lukematon määrä jotka emme tule koskaan hyväksymään jotain sellaista, mikä selkeästi sotii Jumalan pyhää sanaa eli ilmoitusta vastaan joka Raamatusta on luettavissa.

- Muuten tuo turhautunut 'raivo' näkyy mielestäni aika hyvin noissa edellä olevissa epätoivoisen oloisissa pakkotoistoistokommenteissa, joissa yritetään väkisin tuputtaa jotain linkkiä.