Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#13793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

18.05.2013 13:29

#13790: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

Nyt erehdyt pahasti kuolemanrangaistus on täysin epäkristillinen.Viides käsky kuuluu älä tapa.Vanhassa testamentissa on toki jotain kohtia joissa määrätään kuolemanrangaistus.Mutta Raamattuhan on kuten mainitsin kirjakokoelma.Uuden testamentin ohjeet ajavat sen yli.Johanneksen evankeliumissa herramme paljastaa suhtautumisensa kuolemanrangaistukseen.Kun hänen luokseen tuotiin aviorikoksesta tavattu nainen ja sanottiin että Moosekse laissa käskettiin kivittämään hänet.Jeesus ei sitä sallinut. Raamattua tulee tarkastella kokonaisuutena. Eikä pidä uskoa että kaikki mikä siellä lukee olisi sanasta sanaan totta.On tunnettava se historiallinen tilanne jossa mikäkin Raamatun kirja on kirjoitettu.Erityisen tärkeää on miettiä onko joku Raamatun kohta ristiriidassa muiden kohtien kanssa.Tässä kohtaa on huomattava että nykyään rangaistuksena käytetään vankilaa.Tuohon aikaan ymmärtääkseni vankiloita ei vielä ollut keksitty.En ole nyt tästä ihan varma mutta kun kävimme kouluaikanani luokan kanssa Turun linnassa opas kertoi että keskiajall vankilat olivat rikollisten säilytyspaikkoja mutta niitä ei samassa mielessä käytetty rangaistuksena. Tämä ei ole nyt mitään historillista faktaa mutta lienee syytä huomata tämä.Sitäpaitsi jos israelilaiset vaelsivat erämaassa heidän mahdollisuutensa vankiloiden rakentamiseen olivat varsin heikot.Kuolemanrangaistus kuuluusiis vanhan liittoon.

sanottakoon että minun arvoistani tärkein on elämän pyhyys ja minulle jokainen ihmishenki on korvamaton ikään sukupuoleen vammaisuuteen terveydentilaan uskontoon tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.Jos pitää valita kuolemanrangaistuksen ja homojen avioitumisen välillä on homojen avioituminen ilman muuta pienempi paha.äänestin KD n varapuheenjohtjavaalissa Tarja Talqvistia vaikka tiesin hänen kannattavan homoliittoja.Mutta jos hän olisi kannttanut kuolemanrangaistusta en olisi voinut äänestää häntä.kävin varmuuden vuoksi tenttaamassa hänen suhtautumistaan Hollannin armomurhalakiin koska hän hyväksyi eutanasian.eutanasiaan minulla ei ole vahvaa mielipidettä mutta se että toinen ihminen saa päättää toisen elämän lopettamisesta kuten Hollannissa on asia jota en kertakaikkiaan voi hyväksyä.Homokysymyksessä voin olla väärässäkin mutta tässä tiedän olevani oikeassa.Tämän takia se että joku epäilee minun hyväksyvän homojen tappamisen kismittää koska kysymys TAPPAMISESTA   on täysin eri kuin              AVIOLIITOSTA JOILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ TOISTENSA KANSSA!!!!!!!!!!

Vastaukset


Vieras

#13795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Objection, over-ruled !

2013-05-18 14:14:24

Mikä  VanhassaTestamentissa annetusta laista  koskee Uutta Liittoa ?                APT: 15 (  Apostolagärningarnas 15: )       Apostolien kokous Jerusalemissa:

Sillä Pyhä Henki  ja  me         olemme nähneet  hyväksi,  ettei teidän päällenne ole pantava enempää kuormaa kuin                                                     nämä välttämättömät:

Epäj:lle uhr.veri Liha+lask:ton veri                           että 1. karttatte epäjumalille uhrattua verta ja  2. lihaa,  josta ei                                                                                                                        veri ole laskettu.

Haureus                                                                         ja   3. haureutta.