KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Haaskalinnut saaliinjaolla

#4046 Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

26.02.2013 01:13

#4024: Jäsen molemmissa - Pitkästä aikaa katsomassa adressia

Mitähän KKY on yli 30-vuotta tehnyt? Mitenkähän noinkin montavuotta toimineella yhdistyksellä on lukuisia kannattajia.

Samoin on viimevuosina saanut haaskalinnut peräänsä. Rahan valta on mahtava, vieläpä ikävämpää saalistaa sitä keinolla millä hyvänsä.

Nämä sivustot ovat vain häikäilemätöntä toisten henkilöiden parjaamista. Sekä muiden aikaansaamien varojen itselleen hamuamista.

Ihmettelenkin miksi yleensä jo virkavalta ei ole jo tähän puuttunut?

Vastaukset

Yhdistyksen jäsen

#4047 Re: Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

2013-02-26 14:25:39

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

No joo. Samaa pelkoa joku jääräpää vielä yrittää lietsoa. Rehellisyyttä kehiin sitten KyyKYssäkin!

Ensiksikin:

Palkattu rahastonhoitaja tuo esiin kaikki yhdistyksen vapaat varat: testamentit, raha-lahjoitukset ja niiden käyttötarkoituskest jne. Kassaholvilla käynti ja vuosikokoukseen kaikki näytille jäsenille!

Sitten:

yhdistyksen jäsenluettelo näytille kaikille jäsenille. Nähdään todellinen jäsenmäärä. Samalla selitys sille, miksi palkallinen ihminen on onnistunut jäsenhankinnassa.

 

Kolmanneksi:

Montako kissaa on pelastettu ja kuinka monesta on saatu korvaus? Onko toimittu niin kuin eläinsuojelujärjestöjen ja -viranomaisten yhteisesti on sovittu: KyyKkY ottaa vain öytöeläinkotien noutamatta jääneet kissat.

Neljänneksi:

Montako kissaa on leikkautettu ja kuinka paljon yhteensä tulee viivan alle kuluja vain leikkauskampnjoista.

 

Viidenneksi:

Jos ja kun KyyKYllä on palkallinen taloudenhoitaja, niin miksi ihmeessä tarvitaan vielä tilitoimisto hoitamaan raha-asioita ja tekemään tilit? Mitkä ovat kokonaiskulut taloudenhoidosta???

 

 

Valehtelijoiden klubi

#4048 Re: Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

2013-02-26 19:41:27

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia 

 Monien yhdistysten hyvät aikeet ovatkin kaatuneet juuri siihen vallanhaluun ja ahneuteen! Sinäpä sen sanoit, tiedät varmaan mistä puhut!!!  Nimitätkö haaskalinnuiksi kissojen oikeuksien puolustajia, vai niitä jotka pimittävät rahat hädänalaisilta kissoilta? Asia jäi hieman epäselväksi.

Mitä niihin kannatuslukuihin tulee, niin Tamperelaisilla kissaystävillä ei ole ollut menneinä vuosina muuta vaihtoehtoa/kanavaa auttaa kodittomia kissoja kuin tehdä lahjoituksia KKy:lle. KKy:n uusi linja on kuitenkin karkottanut näitä "kannattajia" muihin yhdistyksiin - syystäkin! Jokaisella "kannattajalla" on oikeus valita millaiseen toimintaan haluaa rahansa käytettävän - onko se Lapin lomaosakkeisiin vai hädänalaisten kissojen auttamiseen.

Yhdistystoiminnasta kun on kyse, niin tuo "kannattaja"-termi ei oikein istu asiayhteyteen. Vai onko kyse jonkun tietyn henkilön "kannattamisesta" vai peräti politiikasta?   

Häikäilemätöntä on tienata käyttämällä kodittomia kissoja rahankeruun verukkeena. Sellaisen yhdistyksen toiminta ei ole ainoastaan moitittavaa, vaan se moraalitonta ja törkeää.

Olet todella oikeassa: siihen pitäisi jonkun puuttua.

 

Rankaa vai ei

#4049 Piiri pieni pyörii..

2013-02-27 09:19:25

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia 

 Rahasta ei tule yhdistykselle ongelmaa, jos se käytetään täysimääräisenä siihen kohteeseen mihin se on tarkoitettu. Jos yhdistyksen pankkitilillä makaa liikaa rahaa, on syytä epäillä toiminnan tarkoitusta ja motiiveja.

Tämänkin kommentin läpi paistaa vain huoli "rahaa kärkkyvistä haaskalinnuista". Huolenhäivääkään ei tunnu olevan siitä käytetäänkö rahoja kissojen auttamiseen vai ei.  Surullista tarinassa on se, ettei nämä lahjoitusrahat ole korvamerkittyjä, joten kuka tahansa voi kuvitella niitä omikseen.

Yhdistystoiminta vaatii ihmisiltä eettisyyttä  ja selkärankaa - jotkut ovat valmiita myymään ihanteensa ja moraalinsa sopivasta summasta.

what about cats's?

#4050 Re: Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

2013-02-27 10:34:47

#4046: Haaskalinnut saaliinjaolla - Re: Pitkästä aikaa katsomassa adressia

maailmassa monta on ihmeellistä asiaa se hämmästyttää kummastuttaa monta kulkijaa...niin hämmästelemisen aihetta riittää kyllä kky,n rahapolitiikastakin ja toiminnan linjanvedoista kun ottaa huomioon mikä on yhdistyksen nimi ja toiminnan ydin (pitäsis olla)...taisi rahan kertymisen myötä ydin myös siirtyä siihen suuntaan, pois kissoista?