KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3887 Re: Paljonko on vapaita varoja

26.03.2012 15:52

#3886: Totta vai tarua - Paljonko on vapaita varoja 

HERRANJUMALA!!!

Yhdistyslakiin on saatava pikaisesti tiukennuksia ja muutoksia, sekä kaikenlainen henkilökohtainen  keinottelu yhdistyksen varoilla jyrkästi kiellettävä ja se on katsottava rikolliseksi toiminnaksi, kavallukseen verrattavaksi! Jos noin on jossain oikeasti toimittu niin siinä on sitten käytetty raskaasti oman käden oikeutta!! Näinköhän jäsenet tuon olisivat hyväksyneet?!?

Vastaukset

Totta vai tarua

#3889 Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

2012-03-26 16:30:15

#3887: - Re: Paljonko on vapaita varoja

"Näinköhän jäsenet tuon olisivat hyväksyneet?!?"

Eivät olisikaan, mutta kun eivät saaneet tietää. Ei kerrottu kyselyistä huolimatta.

Järkyttynyt KKY:n jäsen

#3890 Re: Re: Paljonko on vapaita varoja

2012-03-26 16:42:37

#3887: - Re: Paljonko on vapaita varoja 

 Nämä nykyiset jäsenet ovat valmiita hyväksymään varmasti kaiken -  ovathan he "huolella valittuja". Riskihenkilöt ja kissaystävät on potkittu pois.  Nykyinen jäsenistö palvelee hallituksen ja pj:n tarpeita ja tavoitteita täydellisesti. Katti-Matin liikuttavat kissakertomukset saavat eläinystävien lompakot aukeamaan ja pahaa-aavistamattomat  lahjoittamaan varojaan.  Asioista perillä olevat leimataan "anarkisteiksi" tai muuten "vihaa täynnä oleviksi". Tilanne muistuttaa pahinta painajaista! Lomaosakkeisiin löytyy kyllä rahaa muttei kissojen karanteenitilaan -  on osattu tehdä kissojen varjolla ihmisten elämä mukavaksi!

Kyllä nämä edelliset kommentit sitä vihaa ei ainakaan vähennä.  Vuosikokouksesta tulee varmasti mielenkiintoinen. Vastauksia tullaan vaatimaan, nyt on hyvät selitykset tarpeen!