KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Matti Toivonen

#3826 Re: Keltaisesta JULKISESTA "jäsenkirjeestä"

22.03.2012 10:34

#3817: -

Hei!

Keltaiseen julkaisuun palataan vielä. Vastaajina ovat silloin sen allekirjoittaneet henkilöt henkilökohtaisesti.

Perusteena perättömän ja loukkaavan tiedon levittäminen. Kysymyksessä on kunnianloukkaus ja julkinen herjaaminen.

Yhdistyksellä ei ole siinä asiassa roolia, sillä em. asiat ovat aina henkilökohtaisia ja niillä on asianomistaja/asianomistajat.

"Minkä taakseen jättää sen edestään löytää."


Vieras

#3827 Re: Viidakkorumpu toimii

22.03.2012 11:13

#3808: -

Näillä sivuillahan kaikki käsitellään. Kokouksen jälkeen saamme varmasti tietää mitä siellä puhuttiin.

Ihmettelempä vaan?

#3828 Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 11:19

#3811: Totta vai tarua - KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

Niinhän se on: Sodassa ja rakkaudessa kaikki keinot ovat käytettävä.

Nythän olemme saaneet lukea vain Kisun parjauksista KKY:tä vastaan. (vieläpä hyvin kyseenalaista sellaista)

Herääkin kysymys: Miksi KKY:n kirje jäsenelleen pidetään pahana. Täällähän on jo ajat sitten pyydetty Kisulle valtakirjoja kokoukseen.

Eikös kaikilla ole samat valtuudet? Vai luuleeko Kisu saavansa parjata, solvata oman mielensä mukaan keitä vain? ilman minkäänlaisia seurauksia?

Itse laskunsa maksava

#3829 Re: Re: Kysymys 3790:lle

22.03.2012 11:32

#3800: - Re: Kysymys 3790:lle

Vaikuttaa kerjuukirjeiden kirjoitukselta. Mitä muiden rahat Kisulle kuuluu? KKY tekee työtään omalla tavallaan - kerää myös rahat siihen. Tehkää te myös samoin. Olettehan useinkin painottaneet työnne korkeaa tasoa. Miksi se ei ylläkään rahan keruuseen toimintanne tukemiseen? Teillähän pitäisi olle niin ammattitaitoiset toimijat hallituksessanne.( Vai eikö näin olekaan?)

 

Jokainen elää oman pussinsa mukaan. Täällä vain huudellaan muiden rahojen perään.

Myös veronmaksaja
Vieras

#3830 Re: Re: Re: Kysymys 3790:lle

22.03.2012 12:05

#3829: Itse laskunsa maksava - Re: Re: Kysymys 3790:lle 

 Täällä huudellaan kissojen rahojenperään, ei "muiden". Rahat ovat teillä lainassa, ette te omista niitä. Kun Kisulla on yhtä monta toimintavuotta takanaan kuin KKY:llä, luulen tai oikeastaan tiedän sen saaneen eläinsuojelutyössä paljon merkittävää aikaan - toivottavasti Kisun ei teidän laillanne tarvitse selitellä lusmuilujaan nettipalstalla.

 Kerjuukirje se ei ollut, oli tarkoitus vain muistuttaa ahneudesta sokeita "kissaystäviä" heitä velvoittavista asioista. Rahan keräämisen lisäksi varoja on myös velvoite käyttää kohteeseen samassa suhteessa. Jos kerjuukirjeitä kirjoitellaan, niin rahoja pyydetään kissoille ei itselle. Se on se merkittävä ero KKY:een.

Olet siinä oikeassa, että Kisu tekee korkeatasoista työtä niin eettisesti kuin moraalisestikin. Rahaakin on kertynyt jo ihan mukavasti - ihan teille tiedoksi. Mikä parasta, moni kissa on saanut  Kisulta avun.

Säälittävää ja nurkkakuntaista tuo "oman pussin mukaan eläminen". Tyypillistä, ajatusrakenteeltaan kangistuneen  ikäihmisen puhetta.


Vieras

#3831 Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 12:13

#3828: Ihmettelempä vaan? - Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa 

 Kysehän oli viestinnän arveluttavasta laadusta ja  muutamien jäsenien diskriminoinnista. Kisulle tai kenellekään muille ei ole pyydetty valtakirjoja, teillä lienee jokin kisufobia?

 

rivijäsen

#3832 Re: Re: Re: Kysymys 3790:lle

22.03.2012 12:15

#3829: Itse laskunsa maksava - Re: Re: Kysymys 3790:lle

Sinä et nyt näytä tajuavan, ettei Kisu ry:llä ole mitään tekemistä tämän adressin kanssa. Täällä kirjoittelevat KKY:n omat jäsenet että entiset poispotkitut, jotka vastustavat hallituksen linjausta hädänalaisten kissojen osalta. Koko tämä hallituksen touhuilu on kerta kaikkiaan absurdia näytelmää, jossa kissoilla on lähinnä mitätön sivurooli.

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa näitä Kanervon Katti-Matti lehden kirjoituksia. Ne kertovat vääristyneestä maailmankuvasta ja vainoharhaisuudesta. Oppositio ei ole halunnut ikinä mitään muuta kuin pelastaa näitä eniten apua tarvitsevia kissoja. Kanervon aika pitäisi olla nyt ohitse puheenjohtajana. Hänellä ei ole selkeästi enää kykyä johtaa yhdistystä.

Yhdistys oli pelastanut viime vuonna reilut pari sataa kissaa. Laskujeni mukaan pörssissä ei ollut kuin reilu sata yksilöä. Miten tämä on mahdollista ja miten iso osa niistäkin oli sosiaalitapauksia? Aika pahasti ovat kissaluvut pudonneet...


Vieras

#3833 Re:

22.03.2012 12:24

#3817: -  

 No se kusenkeltainen (asiallinen väri sisältöön nähden) läpyskä vasta sitä varsinaista skeidaa oli!! Ei voi puhua enää sivistyneistä ihmisistä jotka sen laativat ja vielä laittoivat liikkeelle! Kertoo kaiken näiden ihmisten mielenliikkeistä ja -tilasta!


Vieras

#3834 Re:

22.03.2012 12:28

#3817: -  

 No ohhoh mitä skeidaa toi sunkin juttus on!! Vai oikein anarkisteja...siellä taitaa olla taas käynnissä varsinainen "kansan kiihotus", asioiden suurentelu ja suoranainen valehtelu kissojen puolesta puhujia ja toimivia vastaan!!

Jäsen minäkin

#3835 Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 12:29

#3828: Ihmettelempä vaan? - Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

Siis täh? Kisulle valtakirjoja KKY:n kokoukseen? Tämä on jo vainoharhaisuutenne huippua! Miten ihmeessä te saatte käännettyä asiat mielessänne tällä tavoin? Kisulla ei ole edelleenkään mitään tekemistä KKY:n sisäisten ristiriitojen kanssa. Toki useat KKY:n jäsenet ovat jäseniä myös Kisussa sekä muissakin yhdistyksissä, mutta se on jokaisen oma asia. Minäkin olen (toistaiseksi) KKY:n jäsen. Olen myös Kisun jäsen ja tehnyt avustyötä niin ikään lisäksi Pesun ja Kokiksen kanssa. Kuulun pariin muuhunkin yhdistykseen. Mitä sitten? Eikö KKY:n jäsen saa olla jäsen muualla? Minulle tärkeintä on kissojen hyvinvointi ja avustan niitä tahoja, jotka tekevät sitä konkreettisesti. KKY:n toiminta ei ole enää sitä, minkä vuoksi aikoinaan yhdistykseen liityin. Katson nyt tämän vuosikouksen ja teen valintani sen jälkeen! Tiedossa on taas suurella todennäköisyydellä kunnon farssi!

 


Vieras

#3836 Re:

22.03.2012 12:35

#3823: -  

 Ja milläs kierolla tavalla ne kopiot sitten onkaan hankittu kokouksesta, joka oli yksityinen!! Niin ,että kyllä sitä nyt ollaan niin puhtoisia ja viattomia!! Mee vaan peilin eteen kattoon kuka uhoo!! Kyllä sitä näköjään toimitaan siellä toimitaan keinoja kaihtamatta, ei tartte osoitella muita kun omassa pesässä on p..skaa!!

kissojen ja oikeuden puolesta

#3837 Hovioikeuden päätöstä odotellessa

22.03.2012 12:38

Voi vielä hallituksenkin turpea naama synkistyä, kun oikeustoimet on puitu loppuun. Nehän eivät suinkaan vielä päättyneet.

Pistän toivoni hovioikeuden päätökseen näistä KKY:n hallitusta vastaan nostetuista kanteista. Kyllä oikeus voittaa vielä!
Totta vai tarua

#3838 Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 12:47

#3828: Ihmettelempä vaan? - Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

"Nythän olemme saaneet lukea vain Kisun parjauksista KKY:tä vastaan. (vieläpä hyvin kyseenalaista sellaista)"

 

EN OLE NÄHNYT yhtään Kisun parjaavaa puheenvuoroa KKY:tä vastaan. Missä Sinä olet nähnyt?

(En ole kisulainen)


Vieras

#3839 Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 12:47

#3828: Ihmettelempä vaan? - Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa 

MISSÄ täällä on KISUn harjoittamaaKKY,n parjausta?!? OSOITA Minkä parjauskommentin kirjoittaja on KISU yhdistys!! Todista raskauttava syytös väitteesi todeksi!

Nyt sinä latelet varsinaisia valheita ja muista, että sinut voidaan jäljittää!


Vieras

#3840 Re: Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 13:03

#3839: - Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa 

 Jaahas, että uhkauskin vielä


Vieras

#3841 Re: Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 13:04

#3835: Jäsen minäkin - Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa 

 Farssiahan varmasti tulet tekemäänkin

Kissojen puolesta

#3842 Re:

22.03.2012 13:13

#3823: -

Sinulle pitää nähtävästi vääntää tämä asia rautalangasta. Toki kopioitu osa opposition muistiosta keltaisessa kirjeessä oli totta, mutta hallituksen saatesanat kirjeessä olivat pelkkää puhdasta valhetta ja vainoharhaaista vääristelelyä Katti-Matin mustamaalavista kirjoituksista puhumattakaan. Muistio oli täysin yksityinen ja kirjoitettu kirjaajan toimesta osin mustaa huumoria käyttäen. Ne ihmiset, jotka olivat paikalla, ymmärtävät kyllä muistiossa olevan sarkasmin. Muille sitä ei ollut tarkoitettukaan luettavaksi. Tilanne oli mennyt hallituksen taholta siiinä vaiheessa jo niin rumaksi, että se oli meille oppositiossa jo henkisesti hyvin raskasta. Huumorin ja porukkahengen voimalla jaksoimme toimia yhteisen päämäärämme hyväksi, joka oli ainoastaan ja vain hädänalaisten kissojen saattaminen takaisin yhdistyksen toiminnan piiriin ja koko toiminnan elvyttäminen uudelleen aktiiviseksi hallituksen alasajotoimenpiteiden jälkeen.

Itse koontuminen oli aivan laillinen että yksityinen. Se tapahtui siksi, koska hallitus oli ollut jo silloin toimissaan oppositiota kohtaan hyvin agressiivinen ja valheellista tietoa levittelevä. Katsoimme parhaaksi tsempata oppositiossa olevia jäseniä ja toimijoita vuosikouksen kulusta ja tapahtumista, että saisimme tuotua hallituksen toimien epäkohdat esille huolimatta heidän todennäköisestä häirinnästään.

Pelkkää farssiahan tuo vuosikokous oli. Hallituksen kannattajien avoin vihamielisyys oli aika hurjaa. Heidät oli kyllä varsin hyvin manipuloitu ja kiihotettu oppositiota vastaan, ettei mikään mitä meidän toimesta sanottiin, mennyt perille. Olikohan lääkkeet jääneet parilt ottamatta silloin? ;)

Hih, pitäisiköhän tästä koko hommasta tehdä kirja? Juttua riittäisi ainakin satoihin sivuihin. On jännää, ettei viranomaiset ole vielä puuttuneet tämän enempää yhdistyksen tilanteeseen poliisia lukuunottamatta, joka joutui yhdessäkin tapauksessa suojelemaan yhtä KKY:n jäsentä hallituksen ahdisteluilta! Että sellainen hallitus meillä KKY:ssä!

Jäsen

#3843 Re: Re: Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 13:26

#3841: - Re: Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

Tulen jäsenen oikeudella kertomaan kantani hallituksen toimista ja täysin asiallisesti. Minä en pelkää Terttu Kanervon uhkailua tai hänen seurakuntaansakaan. Hallitus on saatava ruotuun ja yhdistyksen toiminta tasapainoon sekä tarkoitustaan vastaavaksi.

Meitä on reilusti yli kaksi sataa tyytymätöntä jäsentä odottamassa kokousta. Tässä on ollut vuosi aikaa saada totuus jäsenten tietoon. Jäsenet ovat yhdistyksen toiminnan linjauksesta päättäviä. Nykyinen hallitus ei ole luottamuksemme arvoinen! Olisiko siis aika saada asiat kuntoon?


Vieras

#3844 Re: Re: Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa

22.03.2012 13:53

#3840: - Re: Re: Re: KKY:n puheenjohtajalla on asiaa 

 Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.......Toden puhujalla ei ole pelättävää! Todistakoon väitteensä todeksi jos kykenee! Kyllä täälläkin kuten kaikissa netin keskustelupalstoilla pätee tietyt säännöt kuten herjaavan väärän tiedon tahallinen levittäminen on rikos! Ihan vaan muistutukseksi että kannattaa vähän hillitä ja miettiä sitä mitä tänne kirjoittelee.

Matti Toivonen

#3845 Julkinen vai yksityinen

22.03.2012 14:09

#3842: Kissojen puolesta - Re:

Yksityinen ja julkinen. Päättäkää nyt kumpaa tarkoitatte. Jo demokratialiikkeen kirjoittamat papareit olivat sarkasmia, ei se näy kyllä papereissa yhtään. Kirjoittu mikä kirjoitettu. Lukija ymmärtää kirjoitetun. Joka ei paikalla ollut, ei voi tietää sävyä, tässä tapauksessa tarkoitettua sarkasmia. Jo jotain kirjoitetaan, jää sitä jälki, joka on helppo jakaa.

Olisitte laittaneet mustat huput päähän ja mumisseet itseksenne ja jättäneet kirjoittamatta typerää muistiota / uhouskirjettä. Salaseuran touhua teidän hommanne on selvästi, vaikka yritätte olla läpinäkyviä, muka?

Mitä tulee poliisiin, oli se tarpeen. Ei poliisikaan tyhjästä nyhjäise.


Vieras

#3846 Re: Re:

22.03.2012 14:09

#3842: Kissojen puolesta - Re:  

 Tämä manipulointi ja kiihotus näyttää jatkuvan ja kiihtyvän vuosikokouksen lähestyessä vaikkei tätä oppositiota ole enää olemassakaan! Valmistautuvat taisteluun haamuja vastaan :) ....Ellei KKY,n ole sitten muodostunut uusi oppositio!?


Vieras

#3847 Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa

22.03.2012 14:10

Kissojen puolesta

#3848 Re: Julkinen vai yksityinen

22.03.2012 14:21

#3845: Matti Toivonen - Julkinen vai yksityinen 

 Jaahas, Matti Toivonen nro 2 iskee taas. Kokoontuminen oli yksityinen (yksityisten henkilöiden oma henkilökohtaisesti sovittu tapaaminen) ja myös sen muistio oli yksityinen eikä se kuulunut millään tavalla hallitukselle tai kenellekään muulle. Opposition toiminta itsessään muutoin oli taas täysin julkista ja yritimme juurikin tavoittaa KKy:n muita jäseniä, joita pidettiin pimennossa yhdistyksessä tapahtuvista hallituksen epämääräistä toiminnoista. Oppositio ei ollut todellakaan mikään salaseura, vaikka hallitus niin yrittää väittääkin.

Kuten kirjoitin, muistiota voi olla hankala ymmärtää, jos ei ole ollut paikalla. Hallituksen silloiset toimet olivat niin päivänvaloa kestämättömiä ja uhkailu meitä kohtaan epäasiallista ja moraalitonta, että oli pakko kokoontua miettimään myös itse kokouksen kulkua ja ennakoida hallitusryhmän todennäköistä häiriköintiä.

No, niin makaa kuin petaa. Vielä hallitus tulee saamaan tutansa ja se hetki on jo lähellä, kuten täällä jo mainittiinkiin edellä! Odottakaa vaan! ;)

kissojen ja oikeuden puolesta

#3849 Re: Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa

22.03.2012 14:22

#3847: - Re: Hovioikeuden päätöstä odotellessa 

 Miten tähän tulokseen päädyit? Minun nimeni ei ole kyllä Timo, enkä ole edes poika....

Jäsen

#3850 Re: Re: Re:

22.03.2012 14:25

#3846: - Re: Re:  

 Hallituksen ei pidä aliarvioida yhdistyksensä jäseniä. Kaikki eivät ole nenästä vedettäviä... Haluamme muutosta tähän tilanteeseen! Olemme hädänalaisten kissojen asialla! Hallituksella on velvollisuutensa jäseniään kohtaan ja sitä ei pidä unohtaa. Jokainen joutuu teoistaan tuomiolle ja nyt on hallituksen vuoro! Enpä haluaisi olla Terttu Kanervon ja muun hallituksen housuissa!