KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #3880 kattimatista huomattua...

25.03.2012 22:18

Jäsenet hoi!! Kuinkahan paljon on maksanut KKY,n Lapin Holiday Club Finlandin lomaosake!? Se raha on ollut pois kissoilta! Kissojen auttamista vähennettiin minimaaliseksi ja niitten kaikkein kurjimmassa asemassa olevien kissojen auttaminen sysättiin viranomaisille eli niille joilla ei ole resursseja auttaa tai tehdä juurikaan mitään MUTTA KKY kerää varoja vedoten kissojen auttamiseen. MUTTA mihin niitä varoja käytetäänkään, kky,n hyväosaisten hellimiseen? Kuten tämä lomaosake Lapissa, joka ei lämmitä yhtäkään katastrofikissaa, eikä yksikään ulkona värjöttelevä kissa pääse sen katon alle suojaan! Kyllä tämmöisiä "katastrofitiloja" on vara hommata muttei sitä mitä kipeimmin tarvitaan ja mitä KKY,kin aikoinaan lupasi, KARANTEENITILA!!!

Kyllä näyttää touhu siltä, että halutaan muitten suurten elitististen joukkoon! Rahaa ja varoja on muttei kissojen auttamiseen. KKY olisi voinut olla suurin ja kaunein elänsuojelualalla.

Yhdistylakiin olisi saatava muutos yhdistysten toiminnan, varallisuuden ja keräyslupien suhteen, niiden balansoimiseksi. Jos yhdistys alkaa keräämään varallisuutta ja sitä kertyy yli omien tarpeiden on laitettava jonkinlainen katto sille kuinka paljon niitä saa olla. Jos yhdistys ei kykene jostain syystä niitä käyttämään, tai ei käytä, siihen mihin on kerätty niin ylimenevä osan käytöstä päättäköön vaikkapa eläinsuojeluviranomaisista koostuva lautakunta, joka jakaa sen niille yhdistyksille jotka tekevät vastaavanlaista vapaaehtoistyötä. Eli rahat niille, jotka tekee. Kysehän on tiettyyn yleishyödylliseen tarkoitukseen kerätyistä lahjoitetuista varoista. Tai sitten ei myönnetä keräyslupaa jos näyttää sille, että varoja aletaan hautomaan ja pankitetaan tai sijoitellaan.

Näitä kerättyjä varoja ei omista kukaan, lahjoittajat ovat ne antaneet yhdistyksen KÄYTTÖÖN ja halunneet, että niillä autetaan yhdistyksen toiminnan kohdetta eli tässä tapauksessa hädänalaisia kissoja!!