KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

trolli

#2993 Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 12:16

#2992: KKY:en jäsen - KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

Viime vuosi kokouksessa jäsenistön enemmistö oli hallituksen linjauksen puolella. Kuten myös Tertun puolella. Samoin taloudenhoitajan palkkion puolesta. Eli pulinat pois, kansa on puhunut.

Vastaukset


Vieras

#2994 Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

2012-01-01 13:43:16

#2993: trolli - Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

Tuo "enemmistö" saatiin paikalle niin härskein keinoin, että oksetti. Lisäksi tilanne olisi ollut kovasti toisenlainen ilman hallituksen toteuttamaa takapuolensasuojausoperaatiota. Tämän tunnustaa tänä päivänä suurin osa hallituksestakin tosin ei julkisesti. Rivien välistä saattaa tämän havaita ulkopuolinenkin. 

Muuten olisi täälläkin hallitus  kertonut suoraselkäisesti toiminnastaan. Itseään hienona ihmisenä pitävä Sandbergään ei ikinä vastannut olennaisimpiin kysymyksiin. Ei luulisi olevan peiteltävää, jos on puhtaat jauhot pussissa.  Vai mitä itse ajattelisit?

sukankutoja

#2995 Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

2012-01-01 13:49:01

#2993: trolli - Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea 

Niin kun tämä paikalla ollut hallituksen kannattajajoukko oli ensin manipuloitu oppositiota vastaan herjaavin ja VALHEELLISIN tiedottein ja 40 uutta jäsentä ei hyväksytty kokouksessa jäseniksi! JOS HALLITUS OLISI TOIMINUT REHELLISESTI JA MORAALISIA ARVOJA KUNNIOITTAEN, OLISI KKY:SSÄ NYT UUSI HALLITUS JA TOIMINTA PALAUTETTU JUURILLEEN SEKÄ AIVAN UUDET JA AJANTASAISET MENETELMÄT HÄDÄNALAISTEN KISSOJEN HYVÄKSI.