KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

oman kelkan kääntänyt

/ #2998 Re: Re: Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

01.01.2012 14:25

#2996: KKY:n jäsen minäkin - Re: Re: Re: KKY:en hallituksella ei jäsenistön tukea

Kyseessä taitaa olla se vanha juttu joka maailmaakin pyörittää....raha puhuu ja vaikuttaa ei siinä ihmisen ja vielä vähemmän kissojen hätä vaikuta!! Ei 400-tonnia ole mikään pikkujuttu enää kun puhutaan "kissayhdistyksestä"! AS motiiveja en tiedä enkä käy arvuuttelemaan mutta kovasti ihmetyttää ja on kummallinen tämä hänen valintansa hanakkuutensa menemään hallitukseen, oli vuosikokouksessa vieläpä vaimonsa valtakirjalla, eikä ollut hankkinut omaa jäsenyyttä!

Hänen kuulumisensa kky,n hallitukseen tuntuu ihan samalta kun hajuvesi lihapullilla, jokin ei täsmää mutta kyllä se selviää aikanaan......

Jokainen voi miettiä tahollaan mitä merkitsee nämä kolme yhdistyksen toiminnassa; palkallinen taloudenhoitaja, kampaamoalan yrittäjä ja kokenut lakimies. Mihinkähän suuntaan toimintaa aiotaan viedä noilla kissojen auttamiseen lahjoitetuilla 400-tonnilla?

Nyt olisi jäsenistön viimeinkin aika herätä katsoa mihin suuntaan yhdistyksen toimintaa ajetaan ja eikä se näytä siltä, että toimintaa kehitettäisiin kissojen auttamiseen, nyt taitaa olla kyse enää rahasta ei kissoista!? Ja siitä mihin se raha survotaan pois kissojen ulottuvilta. Tämä muutos alkoi jo vuosi sitten havaittavasti, ja samaa on tapahtunut jo aiemminkin kun on ollut "llian" aktiivisia kissojen auttajia toiminnassa mukana.