KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Catilus

#2985 Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 16:47

#2982: ulkopuolinen - Ajatuksia vain.... 

 Ulkopuolinen, kirjoituksesi osoittaa, että et suinkaan ole ulkopuolinen, vaan hyvin vahvasti Kisulainen, se hyvä, sittenhän asiat tulevat hoidettuakin kunnolla, mutta se, että yrittää nostaa omaa arvoaan sillä, että mollaa ja moitti toista, niin ei kyllä osoita fiksuutta, näinhän se  on hajoita ja hallitse menttaliteetti. Eikö nyt olisi jo aika keskittyä siihen todella arvokkaaseen työhön eli kissojen auttamiseen.Käyn  joskus vilkaisemassa näitä sivustoja, mutta ei mitään rakentavaa, vaan aina kirjoittelut menevät ala-arvoisempaan tyyliin, mutta eihän se mitään mitä kirjoitellaan, kunhan asiat tulevat hoidettua, sekä Kisussa, että Kky.ssäkin, kumpikin yhdistys toimii omalla tavallaan ja on kummankin kunnioitettava toistensa työtä ja toimintoja.Toivon molemmille yhdistyksille rauhaisaa ja sopuisaa Uutta Vuotta

 

Vastaukset

Ulkopuolinen

#2986 Re: Re: Ajatuksia vain....

2011-12-30 18:27:51

#2985: Catilus - Re: Ajatuksia vain....

Ei, olen minä ulkopuolinen ja se on ihan tietoinen valinta.

Sain jo aikanaan yhdistystoiminnasta tarpeekseni. Nyt en vaikuta minkään kissayhdistyksen riveissä. Seurailen kuitenkin, missä mennään ja luon mielipiteeni niin kokemani, lukemani ja kuulemani perusteella. Kummankaan yhdistyksen toimintaan en vaikuta millään tavoin tämän enempää.

Se on totta, että toiminta on tärkeämpää, kuin nämä kirjoitukset täällä.

Lisää sivustaseuraajia

#2987 Re: Re: Ajatuksia vain....

2011-12-30 20:18:58

#2985: Catilus - Re: Ajatuksia vain....

Tuntuu olevan vaikea sinun sisäistää,  että Kisu ei ole  mikään osapuoli tässä keskustelussa. Sen on tuo kisulaisten puheenjohtaja tuonut esille kahteen kertaan. Yleensä yhdistys tuo mielipiteensä juuri näin ilmi. Se mitä kukin ihminen sitten tekee ei liity yhdistykseen.

Yksittäiset ihmiset eri tahoilta ovat yrittäneet haastaa kkyn virallisen puolen vastaamaan kysymyksiin, jotka huolestuttavat heitä. KKY ei vastaa vaan välttelee ja osoittelee muita sormillaan. Kirjoituksestasi ei nyt oikein saa tolkkua, että kuka hajottaa ja hallitsee mitä?

 

Seuraan ihan samalla tavalla kuin sinäkin tätä palstaa, mutta mielipiteeni on erilainen. Minusta yksi auttamismuoto on nostaa katti pöydälle tästä kkyn älyttömästä ja jäseniä sortavasta päätätäntätavastaan. Sen kun muutaa, niin voisi kky auttaa kissojakin taas, eikä kerätä rahaa tileille makaamaan. Vai mihin käyttöön luulet lahjoittajien roponsa antaneen.

 

Lopuksi haluan kertoa mielipiteenäni, että KKY:ssä on varmasti hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka haluavat auttaa kissoja. Sellaiseksi lasken itsenikin vuosijäsen maksulla lahjoitajana. Meillä on nyt vain tällähetkellä sellainen hallitus, jolle valta ja sen säilyttäminen ajaa kaiken ohitse. Hallituksen ympäriltä löytyy sitten vielä pieni lauma pahantahtoisia kannattajia. Tälläisiin törmäsin kuluvan vuoden vuosikokouksessa. Yksi herra siellä avoimesti jopa ilkkui ihmisille, jotka tahtoivat auttaa kissoja. Oli kokouksen ajan innostuksesta punainen. Missähän tämän henkilön moraali on.