KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Faktansa selvittänyt

/ #2990 Re: Re: Re: Re: Ajatuksia vain....

30.12.2011 23:22

#2989: Catilus - Re: Re: Re: Ajatuksia vain....

Siinähän tämä koko homman juoni onkin! KKY ei halua vastata näihin kysymyksiin. Ei yhdistyksenä, ei hallituksena, ei hallituksen jäsenenä. Ei millään tavalla. Ainoastaan KKYn sisällä olevat osa jäsenistä ihmettelee ja kyselee myös näitten asioiden perään. Sinäkin!

Miksi KKY ei halua auttaa kissoja pois pakkasesta, vaikka ennen niin teki ja resursseja löytyy?

Et tosiaan ole mukana "kuvioissa". Ei pahalla.  Yritä ymmärtää. Nämä kaksi yhdistystä eivät ole toisiaan vastaan! Ne ovat samalla puolella auttamassa kissoja. Ihan virallisestikin. Kisu on jopa auttanut kkytä kissojen kanssa. Tämä on siis ainakin Kisun suunnalla ajatus. KKYn johto ilmeisesti ajattelee toisin tai antaa sellaista kuvaa.

Samat teesit pätevät vieläkin oikeiden vapaaehtoisten kesken. Vapaaehtoistyötä tehdään vapaaehtoisesti omalla kustannuksella omalla ajalla. Tosin KKY:n taloudenhoitaja saa sen 16000 vapaaehtoisten keräämää kissojen rahaa vuodessa. Ilmainenkin pätevä olisi ollut tarjolla. Tässä ei kukaan todella ole rahoja itselleen hamuamassa. Kissoille ne halutaan käyttöön.

Ilmenipä tuossa, että KKYssä on eräitä ihmisiä, jotka puhuvat juuri tätä, että Kisu olisi tehty syrjäyttään KKY pahoilla puheilla. Se on käsittämätöntä soopaa. Syrjäyttään mistä? Kissojen auttamisesta? EIköhän niitä kissoja riitä kaikille. Kun otat Tertun kuvioista selvää, niin ei välttämättä kannata kuunnella pelkästään Tertun versioita asioista. Syy on juuri tuo edellä mainittu, minkä levittämisestä on vastuussa kkyn hallituksen osa.  Loistavaa silti, että olet asiasta kiinnostunut. Otapa selvää asioiden oikeasta tolasta, niin olet mukana remmissä taas. 

Hyvää uutta vuotta sinulle.