KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

ulkopuolinen

#2982 Ajatuksia vain....

30.12.2011 01:17

Näin kauempaa seuratessani ja KKY:n sekä Kisun toimintaa ja väkeä tuntiessani olen miettinyt seuraavaa:

Ensinnäkin KKY:n toiminnan kritisointia en ihmettele lainkaan.
Olkoonkin niin, että ylilyöntejä ja riman alituksia erilaisissa kommenteissa on ollut havaittavissa, missä KKY:tä arvostellaan, niin jostakin nämä juontaa. Erimielisyydet ja älytön kinastelu on syönyt erittäin paljon rivejä ja aidosti kissojen oikeuksista ja hyvinvoinnista välittäviä toimijoita on vuosien varrella –suoraan sanottuna- ilkeilty pihalle.
Nämä perustuvat omiin kokemuksiini ja mielipiteeseeni, joten ei tästä sen enempää.

Mitä tulee erilaisten sairauksien ja arkojen (puolivillien) kissojen hoitamiseen, olisi parantamisen varaa ollut vuosien varrella paljonkin. Sairaudet ei lopu siihen, että kissoja lakataan ottamasta talteen. Vastoinkäymisiä kohdatessaan KKY:n johto on näiden kirjoitusten mukaan peräytynyt, ei toiminut asioitten parantamiseksi. (esim. Oriveden kissatilat)
Siinä mielessä on varmasti hyväkin, että KKY ei aktiivisesti ota enää kissoja talteen, koska jos tarvittavaa tietoa ja taitoa ei piisaa, niin on parempi ohjata kissat virallisille tahoille ja asiantunteville yhdistyksille.

Mitä tulee Kisu -yhdistykseen, mikä täälläkin on mainittu, niin olen iloinen, että aidosti kissojen eteen töitä tekevät ihmiset ovat saaneet perustettua tiiviin ja hyvähenkisen ryhmän.
Tämä lisäksi siksi, että myöskin KKY:ssä on toivottu uuden yhdistyksen perustamista. Käsittääkseni sielläkin on kissoista huolissaan olevia ihmisiä, jotka ovat toivoneet jotakin tahoa, mikä voisi jatkaa arvokasta työtä kissojen hyväksi. Monet ovat onneksi tämän uuden yhdistyksen löytäneetkin ja näin KKY voi paneutua uusiin tuuliin ja kissojen aktiiviseen leikkauttamiseen.
Pitkässä juoksussa tämä helpottaa myös kentällä toimivan Kisun työtä.

Toivotan hyvää jatkoa kaikille kissojen ystäville ja todellisia voimia Kisulle, teette arvokasta työtä.
KKY:n kohdalla toivon, että annatte arvoa kaikille, jotka tekevät töitä kissojen hyväksi.
Ne eivät ole teidän kilpailijoita.

Vastaukset

Catilus

#2985 Re: Ajatuksia vain....

2011-12-30 16:47:20

#2982: ulkopuolinen - Ajatuksia vain.... 

 Ulkopuolinen, kirjoituksesi osoittaa, että et suinkaan ole ulkopuolinen, vaan hyvin vahvasti Kisulainen, se hyvä, sittenhän asiat tulevat hoidettuakin kunnolla, mutta se, että yrittää nostaa omaa arvoaan sillä, että mollaa ja moitti toista, niin ei kyllä osoita fiksuutta, näinhän se  on hajoita ja hallitse menttaliteetti. Eikö nyt olisi jo aika keskittyä siihen todella arvokkaaseen työhön eli kissojen auttamiseen.Käyn  joskus vilkaisemassa näitä sivustoja, mutta ei mitään rakentavaa, vaan aina kirjoittelut menevät ala-arvoisempaan tyyliin, mutta eihän se mitään mitä kirjoitellaan, kunhan asiat tulevat hoidettua, sekä Kisussa, että Kky.ssäkin, kumpikin yhdistys toimii omalla tavallaan ja on kummankin kunnioitettava toistensa työtä ja toimintoja.Toivon molemmille yhdistyksille rauhaisaa ja sopuisaa Uutta Vuotta