KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Meneekö jo perille?

#2713 Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 10:21

"Eli kun asiat menevät riittävästi solmuun, ei niitä enään voi muutoin kuin adressilla pelastaa?"

Asiat eivät olisi menneet solmuun mikäli KKY olisi kyennyt asialliseen kanssakäymiseen. KKY:n päätös jättää hädänalaisimmat kissat heitteille ja kerätä talteen vain karanneita kotikissoja sai jäsenet nousemaan vastarintaan, sillä KKY:n toimintaperiaate on ollut ottaa talteen kissat, jotka muuten "paleltuisivat kuoliaaksi, kuolisivat nälkään tai tauteihin" (lainausmerkeissä käännös KKY:n englanninkielisestä mainoksesta).

Tässäkin addressissa kuitenkin joku KKY:n johtoporukkaan? kuuluva on käynyt kehumassa kuinka ei huoli "sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini" ja "Kaikkihan eivät halua saastuttaa kotejaan tautisilla kissoilla. Jos pieni ryhmä näin haluaa tehdä, olkoon se heidän asiansa." Nämä ovat suoria lainauksia ko. kommentoijalta, joka ei edusta ainakaan tämän addressin allekirjoittaneita henkilöitä.

Tämäkään addressi ei välttämättä mitään pelasta, mutta vääryyden tuominen julkisuuteen on parempi kuin jäädä nurkkaan nyyhkyttämään. KKY:n törkeälle toiminnalle saadaan vielä aikanaan aivan varmasti laajempikin julkisuus kuin tämä addressi.

Jos jotkut rohkeat ihmiset aikanaan eivät olisi panneet itseään alttiiksi ja pitäneet meteliä, et sinäkään äänestäisi (oletan, että olet nainen?), tai kirjoittelisi täällä mitä sattuu suomenkielellä. Sananvapaus ja suomen kieli on nimittäin myös jonkun meille saavuttamia etuja.

Addressista käy ilmi, että moni ihminen on pannut itsensä alttiiksi kissojen tähden ja yrittänyt korjata vääryksiä. Nostan olematonta hattuani heille ja kannustan heitä voimakkaasti jatkamaan. Vaikka " En halua rahojeni menevän vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen." (lainaus jälleen tästä "briljantista" kommentista nro 2573), niin vastuuttomia ihmisiä on ja tulee aina olemaan (voisin sanoa, että myös KKY:ssä on vastuuttomia ihmisiä, koska jättävät tekemättä sen, mitä ovat mainostaneet tekevänsä) halusimme tai emme. Kissat ovat siihen täysin syyttömiä ja niitä tulee auttaa.

Vastaukset

trolli

#2715 Re: Trollille, sadannen kerran

2011-11-24 10:44:56

#2713: Meneekö jo perille? - Trollille, sadannen kerran 

 Asia ymmmäretty, viimeistään nyt. Asioiden solmuun menemisen syistä riippumatta, eikö solmuja todellakaan voida aukaista? Millään keinoilla? Halua pitäisi tosin olla molemmilla osapuolilla.