KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

trolli

#2720 Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 12:50

#2718: Sanna - Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 Entä jos ohittetaisiin pj? Lähetettäisiin kutsu viime kevään kokouksessa fiksuksi todetuksi ja hallitukseen valituksi tulleelle henkilölle. Lienee Timon viestissä mainittu Ari Sandberg? Aukeaisiko sieltä väylä? Vai saisiko Ari erottamiskirjeen? Saako jo tämän perusteella, että on syytä epäillä opposition lähestyneen? Tietysti voi odottaa muutaman vuodenkin....

Vastaukset


Vieras

#2721 Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

2011-11-24 14:27:40

#2720: trolli - Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 ei aukee väylä sieltä. AS on täysin lähtenyt mukaan puheenjohtajan kelkkaan. hänelle on tärkeintä yhdistystoiminnassa että yhdistys on ns hyvin hoidettu, näiden surkeimpien kissojen kohtalo niinkään ei kiinnosta. hän yritti alkuun ainakin hieman rakentaa sopua, mutta tyrmäsi opposition ajatukset täysin. hallitus oli toiminut hänen  mielestään täysin oikein. niinkuin juridisessa mielessä onkin, mutta muu ei Sandbergia kiinnosta.

nykyisellä pj:llä on tämä tietty lauma jäseniä takanaan ja heidät kutsutaan aina paikalle kun halutaan saada pj:n tahto läpi. muutoin heistä suurinta osaa ei toiminnassa näy.ei siis auta (ja tätähän kokeiltiinkin) vaikka kuinka tultais julkisuuteen. kyllä se vaan on toi muutaman vuoden odotus tai ei mitään.