KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2545 Re: Re: KKY ei toimi eettisesti !

08.11.2011 16:10

#2533: Timo Peltoniemi - Re: KKY ei toimi eettisesti !

Törkeää verrata meitä tavallisia jäseniä seniilikis johon kirjoittaja viittää, vaikkei suoraan sitä sano. Tämä on todella aliarvoista kirjoittelua ja osoittaa yhä vahvemmin, että oikeus on voittanut. Kyllä KKY:ssä on meitä nuoria ja aktiivisia ihmisä paljon. Ei yhdistyksesen säännöissä ole edes ikämääritettä, sukupuoli- tai aviosäännöstä. Peltoniemi kirjoituksellaan osoittaa huonoa makua ja tietämättömyyttä.Hän haluaa vaan provosoida yhdistystä johon ei edes kuulu. Itseäni tämä loukkaa todella paljon enkä edes tule koskaan tämän jälkeen harkitsemaan liittymistä esim Kisuun. Varmasti menen seuraavaan kokoukseen katson kyllä tarkkaan muiden kun jäsenten vireystilaa ja mielentilaa. Millä mielellä ovat tulleet kokoukseen? Ovatko asialinjalla vai räksyttävän koiran nominaisuudessa.

Vastaukset

Justiina

#2553 Re: Re: Re: KKY ei toimi eettisesti !

2011-11-09 09:06:47

#2545: - Re: Re: KKY ei toimi eettisesti ! 

 Kokoukseen ei pääse ellei ole jäsen tai valtakirja joltain jäseneltä  :)

Timo P.

#2560 Re: Re: Re: KKY ei toimi eettisesti !

2011-11-09 20:07:56

#2545: - Re: Re: KKY ei toimi eettisesti !

Sanoitte, että "...osoittaa yhä vahvemmin, että oikeus on voittanut." En ymmärrä, mitä ja missä oikeus on voittanut? Kertokaa lisää.

"Hän haluaa vaan provosoida yhdistystä johon ei edes kuulu." Erottamiseni on riitautettuna hovioikeudessa. Voin vapaasti puhua KKY:stä, sillä elämme Suomessa emmekä esim. "Kanervolandiassa".

"...enkä edes tule koskaan tämän jälkeen harkitsemaan liittymistä esim Kisuun." Entä sitten? Ketä se kiinnostaa? Miten loukkaantumisenne minun kirjoituksestani vaikuttaa johonkin yhdistykseen liittymiseenne? Olette nyt jotenkin sekoittanut kirjoitusvaiheenne aikana minut ja jonkun yhdistyksen.

"...katson kyllä tarkkaan muiden kun jäsenten vireystilaa ja mielentilaa." Kenen muiden? Mistä tiedätte, ketkä ovat paikalla valtakirjalla? Muitahan ei vuosikokoukseen päästetä (jäsenten lisäksi). Miksi heitä pitäisi erikseen tarkkailla? Ovatko he jotenkin muuta väkeä huonompaa porukkaa? Nythän on syytä heidän loukkaantua teidän puheistanne.

Vai tarkoitatteko kenties niitä palkattuja vartiointiliikkeen vartijoita ja kallispalkkaista lakitieteen lisensiaattia, joka halutaan ilmeisesti jälleen valita vuosikokouksen puheenjohtajaksi? Näitä KKY:n varoin palkattujako haluatte tarkkailla? Ettei mene palkkarahat "hukkaan"?

Ette kai vain ole se yksi KKY:n toimijoista, joka kertoilee ihmisille, että häneltä varastetaan capuccinoa keittiön kaapista? Ette ole varmaan vieläkään tavoittanut sitä varasta?

Tarkkailtavia siis riittää.

Vai oletteko kenties juuri se KKY:n toimijoista, joka ihan vakavissaan lausui minun vastustavan KKY:n hallituksen toimia ihan vain sen vuoksi, että saan puuhastella nuorten naisten kanssa?!

Sitten ymmärränkin paremmin loukkaantumisenne, kun viittasitte olevanne nuorempaa ikäluokkaa. Ilmeisesti teitä on siis KKY:n toimijoissakin vielä.

Hmmmm...