KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

sukankutoja

#2527 Re: Re: Re:

05.11.2011 06:03

#2512: - Re: Re:  

 Siinäpä se olikin, että KKY hallituksen lähettämäs 'tiedote' oli täyttä valheellista probakandaa vailla totuuden hiventä. Te menitte sen tiedon perässä kuin pässit narussa, ettekä osanneet ajatella yhtään omilla aivoillanne.  Me oppositiossa halusimme vaan saada ne hädänalaiset kissat takaisin toiminnan piiriin, jotka hallitus jäsenistöä kuulematta hylkäsi. Taistelimme näiden kissojen puolesta.

No, vahingonilo on varmaan paras ilosi!? Miten koet sitten niiden hädänalaisten kissojen kokeneen tämän tapahtuman? Montako sataa kissaa viime talvena kuoli niihin 30 asteen pakkasiin tai sai vakavia paleltumavammoja , kun niitä ei kukaan käynyt sieltä ulkoa pelastamassa????? Oletko miettinyt sitä ilossasi??? Onko tämä sinusta todellista eläinsuojelutyötä? Onko  mielesi nyt hyvä?Vastaahan nyt näihin kysymyksiini jos kykenet, kiitos!

Vastaukset


Vieras

#2528 Re: Re: Re: Re:

2011-11-05 17:26:32

#2527: sukankutoja - Re: Re: Re:

Se keltainen tiedote oli hyvä esimerkki vainoharhaiselta vaikuttavasta ajattelusta, joka on hyvin tyypillistä joillakin ihmisillä kun he ikääntyvät ja alkavat taantumaan. Arviointikyky pettää, eikä ole enää kykyä erottaa pelkoja ja totuutta toisistaan. Sen vuoksi ihmisellä on eläkeikä jolloin vastuulliset ja vaativat tehtävät siirtyvät nuoremmalle polvelle..mikä on luonnollista, tämä on totuus ja arkirealismia jonka kaikki tietävät.

Säälittävää ja anteeksiantamatonta oli se ettei kukaan estänyt näitä ikääntyneitä ihmisiä nolaamasta itseään. Jokainen maalaisjärjellä varustettu, joka tuon julistuksen luki selvisi kirjoittajien vaikuttimet, ei kukaan terveellä järjellä ja harkitakyvyllä varustettu ihminen mene julkaisemaan mitään tuollaista mustamaalausta nimeten ihmisiä nolaamatta itseään.

Vanhukset, jotka eivät enää tiedä mitä tekevät tarvitsevat lempeää ohjausta, peräänkatsomista ja suojelua sillä he eivät enää ymmärrä omaa parastaan.