KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Myyrä

#2539 Päätöksenteosta

08.11.2011 12:46

On tämä kissa-asia elämää suurempi asia. Yleensä ymmärretään erota yhdistyksestä, ei tarvitse erottaa. Varsinkin kun kysymyksessä on vapaaehtoistoiminta. Jos etiikka ja mielipiteen sekä toiminta ei kelpaa, niin hyvä tehdä itse päätöksiä.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-11-08 14:27:04


Valehtelijoiden klubi

#2547 Re: Päätöksenteosta

2011-11-08 20:04:58

#2539: Myyrä - Päätöksenteosta 

Voiko eläinsuojeluyhdistyksellä olla muitakin tavoitteita ja päämääriä kuin eläinten pelastaminen ja niiden olosuhteiden parantaminen? Olkoon se sitten "elämää suurempi asia". Elämästä ja kuolemastahan siinä on juuri kyse - nimittäin kissojen. Jos tähän tehtävään suhtautuu noin halveksuen kuten tämä kommentoija, niin tälläiseen yhdistykseen ei ole järkeä liittyä. Paitsi jos motiivit ovat muut...

Valehtelijoiden klubi

#2548 Re: Päätöksenteosta

2011-11-08 21:26:42

#2539: Myyrä - Päätöksenteosta 

 Mitäpä siihen etiikkaan tulee, luulen ettei KKY:n hallitus edes tiedä mitä se tarkoittaa.  Etiikan tarkoituksena on lähinnä helpottaa ihmisiä toimimaan oikeudenmukaisesti ja tekemään oikeita ratkaisuja(siis erottamaan hyvä pahasta), KKY:n toiminta sotii kaikkia eettisiä periaatteita vastaan. Vähintä olisi se, että edes toiminta vastaisi yhdistyksen kantamaa nimeä -  jos ihmisiä siellä potkitaankin päähän, niin kissat eivät sitä ole ansainneet.

Valehtelijoiden klubi

#2559 Re: Päätöksenteosta

2011-11-09 19:41:02

#2539: Myyrä - Päätöksenteosta 

 En tiedä mitkä ovat motiivisi olla myyränä; onko vaikuttimesi henkilökohtaiset, hyödytkö toiminnastasi jotain? Tunnut lähes ylpeilevän asialla. En haluaisi ajatella, että sinun asenteesi eläimiin on sadistinen ja säälimätön.

Olet valmis luopumaan eettisistä periaatteista "suuremman päämäärän" edessä; onko kyseessä raha, valta vai miellyttämisen halu? Oletko koskaan uhrannut ajatustakaan näille hädänalaisille kissoille ja miettinyt mitä KKY:n epäeettinen toiminta aiheuttaa? Vai onko hyökkäys paras puolustus kun omatunto vaivaa?

 Onko sinulla käsitystä miksi eläinsuojeluyhdistyksiä perustetaan ja mikä niiden tehtävä yhteiskunnassamme on? Onko KKY sinulle itsetunnon jatke tai lyömäase ihmisiä kohtaan joiden ajatuksia ja toimintatapoja et hyväksy? Ymmärrätkö, että tässä ihmisten sodassa kärsivät eläimet eniten -  ei ole voittajia ja häviäjiä.

 Kannanotossasi esität selvää halveksuntaa eläinsuojelutyötä kohtaan. Mikä saa sinut vielä jatkamaan toimintaasi ? Eläinystävältä et ainakaan vaikuta.