KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Rivijäsen , jolla silmät aukeni
Vieras

#1761 Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 14:45

Tietääkö kukaan, onko hallituksen porukasta kukaan loukuttanut tai toiminut sijaiskotina? Terttu on alkuvuosina, mutta onko esim. viimeisen 5v aikana? Ketkä ja missä laajuudessa?
VÄÄNNÄN VIELÄ RAUTALANGASTA !
Valistusta, leikkaustempauksia ja KAIKKIEN kodittomien kissojen loukutusta voi tehdä ja pitääkin tehdä rinta rinnan ! Meniskö asia vihdoinkin hallituksen päähän....Harakatkin jo Tampereella nauraa KKY:lle!Tosi lapsellista riitelyä!

KAIKKIEN EI TARVITSE TEHDÄ KAIKKEA ! Osa loukuttaa, osa hoitaa, osa valistaa, osa kerää rahaa jne

YHTEISTYÖLLÄ asiat hoituu, ei sooloilemalla ! Jäsenistö on tyytymätön! KUULEEKO HALLITUS? Toistan: Jäsenistö on tyytymätön! KUULEEKO HALLITUS?

KAIKKIA AVUN TARPEESSA OLEVIA KISSOJA TULEE AUTTAA ! Rasismi on kielletty Suomessa.

Vastaukset

jostain kuullut
Vieras

#1768 Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

2011-03-31 20:19:06

#1761: Rivijäsen , jolla silmät aukeni - Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja? 

 Hallituksessa jo muutaman vuoden istunut Anneli repo on hoitanut kissoja ja ollut kai mukana loukuttamassakin joskus.On ollut ensikotina jo 20 vuotta. Hän haluaisi kurittaa kissanomistajia, jotka eivät ole hoitaneet kissojensa leikkauksia ja jättäisi ne kissat vain vanhojen omistajiensa vastuulle, siis heitteille. Kiusaa Kissojen kustannuksella.

 Vadelma Salo ei ole koskaan toiminut kissojen hyväksi, on kyllä saanut Tampereen kaupungin avustuksen aikaan. taivaanrannanmaalari !

Eija Lehtimäki , joka ei ole enää uudessa hallituksessa, on kyllä kissojen loukutuksen ja pelastamisen kannalla, mutta muissa asioissa herjaa kuten muutkin. Vain yksi sairaalloinen kissa kotona.

Sirkka Heikkilä jäi pois vuosi sitten, mutta on taas ympäripuhuttu mukaan. Hän on joskus hoitanutkin kissoja mutta ei enää vuosiin. Hänellä on rahanvarastamisen pelko. Vääristelee asioita tolkuttomasti, tai muistaa väärin.

Varajäsen Eija Kattainen on aivan uusi ensikoti ja hyvin osaamaton kaikessa. Lopettaa jopa pennun jos se on liian arka. Pelkää arkoja kissoja ei uskalla eikä osaa loukuttaa. Kärkkäitä mielipiteitä kyllä omaa ja on valheilla ympäripuhuttu.

Varajäsen, Virpi Koivula oli pitkään KKY:n sihteerinä ja on melko tasapuolisen tuntuinen, Viime vuonna pyysi jäädä pois toiminnasta, omien kiireiden vuoksi. ainoa joka vaikuttaa rehdiltä, mutta ei ole mielellään enää mukana.