KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#1015 Salaseura

17.02.2011 19:21

Miksi kukaan ei kommentoi tätä salaseuraa, jonka tarkoituksena näyttää olevan vuosikokouksen sabotointi, kielteisen kuvan levittäminen viestimien kautta ja myös yhdistyksen kotisivujen sabotointi? Olen järkyttynyt.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1017 Re: Salaseura

2011-02-17 19:43:05

#1015: - Salaseura 

Mitä salaseuraa tarkoitat?

Miten vuosikokousta ollaan sabotoimassa? Ethän vain tarkoita, että sinne on tulossa uusi puheenjohtajaehdokas? Se ei kai ole sabotointia?

Miten KKY:n sivuja on sabotoitu?

Se, miten viimeaikoina on KKY ollut viestimissä esillä, ei varmaankaan ole sinänsä kielteisen kuvan levittämistä, vaan nykyistä KKY:n ihan omaa toimintaa.

Herjattu muistiossa mainittu
Vieras

#1019 Re: Salaseura

2011-02-17 20:02:00

#1015: - Salaseura 

 

Miksi et lukenut muistion kohtaa, missä kerrotaan kuinka Kanervo on kohdellut ja kiusannut jäseniä? Lukiko siinä, että on tarkoitus levittää kielteistä kuvaa yhdistyksestä? Sanottiinko, että vuosikokousta sabotoidaan, jotta sitä ei voida pitää? Olitko paikalla kuulemassa mitä puhuttiin? Me emme ole saaneet sanoa asiaamme yhdistyksen sisällä. PJ ON TÄMÄN ESTÄNYT. Tarkoitus on ollut nostaa esille epäkohdat ja mahdollisuudet parantaa toimintaa. Tarkoitus on nostaa KKY:n profiilia ja tehdä siitä kiva yhdistys. Sama tarkoitus on tällä adressilla. Muista, että olet lukenut neljän ihmisen vääristellyn viestin. Koko kirjeessä oli yhteensä toistakymmentä seikkaa, jotka olivat valheellisia ja ilkeyttä! Kumpi toiminta on silloin enemmän väärin? Eikö yhdistyksessä mukana olevat saa kokoontua keskustelemaan hiolestuttavasta tilasta ja toimia? Herää todellisuuteen.
Sanna Kaski
Vieras

#1022 Re: Salaseura

2011-02-17 20:33:10

#1015: - Salaseura

Niin sitä kannattaa miettiä.. miksiköhän?

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1025 Re: Salaseura

2011-02-17 22:26:56

#1015: - Salaseura 

 Koska EI OLE olemassa mitään salaseuraa. Jäsenille postitettu muistio on KKY:n opposition pitämästä palaverista, jossa suunnittelemme, miten saisimme KKY:n hallituksen vaihtoon seuraavassa vuosikokouksessa ja sinne sellaisia ihmisiä, jotka palauttavat tämän yhdistyksen toiminnan takaisin kodittomien kissojen pelastustyöhön ja alkuperäistä tarkoitustaan vastaavaksi. Nyt toiminta on aivan retuperällä ja alaspoljettu nykyisen puheenjohtajan ja hänen hallituksensa toimesta, jotka ovat vainoharjojensa ja kuvitelmiensa pelossa toimineet aivan päättömästi ja niin yhdistyslakien kuin nyt jo Suomen lakienkin vastaisesti. Haluamme saattaa yhdistyksen toiminnan myös avoimemmaksi ja jäseniään kunnioittavammaksi, jossa on mukava toimia. Jokaisen panos on yhtäläisen arvokas ja tarpeellinen.

Pirjo Peltoniemi on suostunut oppositiosta asettumaan uudeksi puheenjohtajaehdokkaaksi ja on selkeästi kokenein ja pystyvin ihminen tehtävään. Pirjon kokemus niin kissojen kuin yhdistystyön osalta ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa, antaa hänelle parhaimman lähtökohdan puheenjohtajan tehtäviin. Mielestämme olemme aika avoimesti täällä adressissakin asiaa tuoneet esille. Pirjolle on lisäksi perustettu oma facebook-vaalisivusto, koska KKY:n nykyinen puheenjohtaja Kanervo kieltäytyi julkaisemasta Pirjon vaalikirjoitusta Katti-Matti jäsenlehdessä. Olemmekin nyt viime kuukausina miettineet, miten saisimme jäsenille tiedon tästä asiasta, kun meillä ei ole ollut jäsentietoja kaikille jäsenille, eikä Kanervo ole antanut aikasemmin suostumusta jäsenluettelonkaan tarkastamiseen. Se siis tästä ns. salaseurasta.  

Toisaalta tämä Kanervon ja muun hallituksen lähettämä herjauskirje on ollut onni meille, sillä kaikki jäsenet tietävät viimeistään nyt aikeistamme yhdistyksen pelastamiseksi ja Kanervo kumppaneineen on vain osoittanut omat moraalittomat toimitapansa haukkumalla näitä yhdistyksen aktiivijäseniä täysin valheellisesti  mustamaalaten.  Uskon, että kaikki järkevät ihmiset osaavat tehdä oikean johtopäätöksen tilanteesta ja nähdä Kanervon ja hallituksen toimien läpi, jotka ovat hyvin hataralla pohjalla. 

Meillä on puolellamme ainoastaan ja vain totuus sekä halu palauttaa yhdistys sille alunperin tarkoitettuun tarkoitukseensa. Emme yritä sabotoida mitään tai ketään. Kaikki esille tuodut faktatekijät pystymme todistamaan kirjallisin dokumentein. Hallitus on tosin muuttanut pöytäkirjoja ja päivämääriä jälkikäteen, mutta alkuperäiset dokumentit ovat olemassa. Me emme sorru mihinkään laittomuuksiin vastapuolen lailla.

Vuosikokouksessa voimme päättää yhdessä uudesta hallituksesta. Puheenjohtajan ja istuvan hallituksen toimille tulee saada nyt lopullinen päätepiste.

Olemme joutuneet tekemään asiasta muutamissa lehdissä ja täällä adressissa julkisen, koska hallitus ei ole suostunut edes asialliseen keskusteluun asioihin liittyen.