KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Muutoksen on tultava tähän pelleilyyn
Vieras

#1020 Sabotointia

17.02.2011 20:09

Kanervon julkaiseman kirjeen perusteella voidaan määrittää yhdistyksessä kielletyt toimet:
Kokoontuminen ilman PJ:n lupaa, tosiseikkojen kertominen, kiusatun puolustaminen, ihmisten herättely, oikeuksien puolustaminen, toiminnan kehittäminen, nykyisen puheenjohtajan ja hallituksen vaihtamisen haluaminen, kissojen pelastaminen jne.
Sallittua on:
Herjaaminen ja valheiden levittely, yksityisten keskustelujen julkaiseminen. KKY:n varojen käyttö kaikkeen mihin PJ TARVITSEE propagandaa. Hän maksatti 2006 parjauskirjeen myös KKY:llä

Näin meillä KKY:n Pohjois-Koreassa

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1024 Re: Sabotointia

2011-02-17 20:53:05

#1020: Muutoksen on tultava tähän pelleilyyn - Sabotointia

"Näin meillä KKY:n Pohjois-Koreassa"

Tuolla p-koreassa aurinkokin nousee vain ja ainoastaan suuren ja kunnioitetun johtajan ansiosta, niin ne siellä väittävät.

Ja täällä tuo KKY on olemassa vain ja ainoastaan suuren johtajansa ansiosta ja vain hänen johtamanaan voi ainoastaan jatkaa olemassa oloaan. Täälläkin, tässä yhdistyksessä kaikki hyvä on vain ja ainoastaan suuren johtajan ansiosta ja kaiken pahan alku ja juuri on niiden ansiosta jotka eivät kumarra tätä suurta johtajaa. Näin täällä pohjoisessa "koreassa".

Vieras
Vieras

#1094 Re: Sabotointia

2011-02-18 15:07:56

#1020: Muutoksen on tultava tähän pelleilyyn - Sabotointia

Itseppähän pj. on varoja keräämässä ollut.

Onko teitä siellä ollut?

Muutakin työtä yhdistyksessä tehdään kuin vain kirjoitellaan parjaavia lausuntoja yhdistyksestä. Ja nimenomaan sen pj-sta.