KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna Kaski
Vieras

/ #1023 Kissojen katastrofiyhdistyksen jäsenkirjeestä

17.02.2011 20:51

Voi jessus että riipii..."Nämä todelliset asiat on jäsenistön hyvä tietää. Aiemmin ei yhdistyksessä ollut tämän kaltaista yhteistyökyvyttömyyttä". Vai ei ole??Siis suoranaisia valheita esitetään tässä sepustuksessa.

Ja voi näitä lauseita
".. syytä voi vain arvailla.."
".. syystä tai toisesta katsottiin eronneeksi"

Ja miten Terttu kehtaa puhua ensikotien kohtuuttomasta kuormittamisesta kun ei ensikoteja arvosta pisaraakaan! Ensikotien pitäisi nyt sitten kun Terttu on järkeistänyt toimintaa (ilmeisesti jotta ensikodit eivät kuormittuisi kohtuuttomasti...)kissojen hoitamisen lisäksi loukuttaa ja kuljettaa kissat.

"Tarkoitus ei ollut tinkiä puolivillien talteenotosta pois pakkasesta, vaan saada ne kuntien vastuulle".MITÄ TYNKÄHALLITUS ON TEHNYT SEN ETEEN JOTTA TÄMÄ VASTUU ON KÄYTÄNNÖSSÄ SIIRTYNYT KUNNILLE?

Ja vielä tuosta tilintarkastuksesta: jos se on niin pirun hyvällä mallilla niin miten uusi hallitus uudella kokoonpanolla voisi helpommin väärin käyttää varoja kuin vanhakaan hallitus?

Ja ilmoitettakoon nyt kaikille: Minä olen se henkilö, jos kerran nimiä kaivataan, joka on lupautunut ottamaan rahastonhoitajan pestin. Voin lähettää CV:ni sitä kaipaaville. Ja teen tämän ainoastaan ja vain rakkaudesta eläimiin. Toki en tule tekemään varmaankaan "kaikkea" sitä mitä Marko Kari, mutta kaiken kylläkin mikä kuuluu rahastohoitajan tehtäviin yhdistyksessä.