Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#39376 Re: Re: Tarkoitushakuisesti tai tietämättömyyttään

23.07.2014 17:30

#39374: - Re: Tarkoitushakuisesti tai tietämättömyyttään

"Vuorisaarnan pätkä puhui tekopyhistä ihmisistä ja tekopyhä on juuri sellainen, joka vääristää Jumalan sanan opetuksen, perustaen tekopyhän elämänsä vääristetyn Raamatun sanan opetuksen varaan."

Juuri näin. Tekopyhyys pursuilee teistä jeesuksista, kun täällä Raamatulla toisia kilvan hutkitte.



Valitse nimimerkki

#39377 Otsikko

23.07.2014 17:32

Kirjoita kommentti...

Non-ni! Voi kun lopettaisit hei noi kuvat, voithan rankaista meitä vaikka Jouko Pihon kirjoituksilla tai kirkosta eroamisilla. Ei se taida sun agendaas kuitenkaan avittaa. Kokeiles joskus ystävällisyyden voimaa! Tässä elämässä on niin rankasti lastia muutenkin, eikö sinulla ole sitä yhtään?

Bögarnas fel

#39378 Re: Logiikkaa noudattaen....

23.07.2014 17:32

#39373: Bögarnas fel - Logiikkaa noudattaen....

...eli siis ensimmäisen lauseen itsestäänselvyydestä on johdettu ns.  irrelevantti arvottamispäätelmä. Mikä asema naisella sitten pitäisi, tai voisikaan  olla kahden homomiehen liitossa?

Sittenhän kyse olisikin jostain ´triangelidraamasta vähintään,tai ´kolmannen korvapuustista´...

Tai pitäisikö naiselta sitten  itseltään kysyä asiaa  suoraan, vaikka: " Elsa hei ,minkä aseman sä haluat mun ja Kalevin liitossa ?"

Muuten jos mainitsemasi ´epätasa-arvo´ on jo valmiksi  joku vallitseva tilanne (tai kuten sanoit ´itseisarvo´) niin mitä sen sitten enää tarvitsisi  mitään ´tasa-arvoa´ tuhota.

Eihän tilanteessa ole mitään tasa-arvoa (edes tuhottavaksi) ,jos se siis  kerran  on jo (siis lähtökohtaisestikin ) eriarvoinen!

Tasa-arvon heikkenemisen,vähenemisen tai häviämisen puolestahan silloin ei tarvitsisi kantaa lainkaan huolta, eikä pelkoa, jos kerran on hyväksynyt jonkun  päällepäsmärikumppanin  ,joka sanelee liitossa kaiken.

Omaa hulluutta sanoisin ,jos kerran sellaisen päällepäsmärityypin kumppanikseen ottaa ja kelpuuttaa,tai siis paremminkin on alistunut sellaiseen  tilanteeseen (...ehkä joku sitten  sen  paremman vaihtoehdon puutteessa)

Luuletko ,ettei miesten ja naisten liitoissa ilmene lainkaan taipumusta toisen osapuolen esim.valintojen saneluun tai suoranaiseen päällepäsmäröinteihin?

Mitä ovat ne ns. ´aivan tossun alla elävät aviomiehet",entä "hellan ja nyrkin välissä elävät naiset"? Pelkkiä sketsien ja karikatyyrien hahmoja,vai onko asiassa myös se  ´totta toinen puoli´?Mitä ovat perheasiain neuvottelukeskukset, ensikodit,poliisien perheväkivaltaan puuttumiset ,´lyömättömät linjat´ ?

Olisivatko ne kenties osoituksia siitä, kuinka luonnollista ja luonnostaan lähtevää on tasa-arvo aina  miesten ja naisten liitoissa,kaikissa sen kysymyksissä ja ratkaisuissa ? Vai siitä, "miten hienosti kaikki toimii" ?


Vieras

#39379 Re: Otsikko

23.07.2014 17:36

#39377: Valitse nimimerkki - Otsikko




Naiset ja lapset ensin



Näin juutalais-kristilliseltä aatepohjalta on totuttu antamaan hädässä, esim haaksirikossa,  etusija nais-sukupuolelle ja lapsille,  eli heikommaksi katsotulle osapuolelle.  Sama järjestys  on  myös  Gazan sodassa, mutta tarkoitus täysin päinvastainen:  puolustuskyvyttömät  ensimmäisenä surman suuhun.

Heinäkuun alkupuolella Al-Aqsan tv-kanavalla Hamasin  ihmiskilpikäytäntöä ylistettiin  erittäin tehokkaaksi (Hamasin tiedottaja AL Zuhri).  Kymmenen päivää myöhemmin samalta tiedottajalta lipsahti: "Johdamme heitä (siviilejä) kuolemaan. Sitten nopea korjaus:" Ei vaan  yhteenottoon."

Siviilien uhraaminen on saanut taas järkyttävät mittasuhteet.  Mutta iso-pahasusi -Israel taitaakin olla juoksupojan asemassa tässä kaikessa.  Hamasin sotimistaktiikka on ollut samanlainen  kauan:  Provoisoidaan Israel toimimaan,  ja sitten juostaan siviilien helman alle piiloon.

Niin lentävät ilmoille komentokeskuksen katonpäältä  Gazalaiskodin keittiö ja kammari,  ja äiti,  isä,  sekä lapset.  Samaa tekniikkaa käytetään muutenkin Palestiinalaisessa mielipiteenmuokkauksessa,  tehdään törkeyksiä Israelilaisen sotilaan edessä   ja sitten kamera käyntiin.

Näin muokataan asenneilmastoa,  ja se totisesti on  muokkaantunut.  Mutta suurin PR-hyöty Jihadisteille tulee ehdottomasti  sodan raunioilta. (Tästä siis Al Aqsa-kanavan ilotulitus). Sen kansa tosin uhrilampaina  maksaa,  ja tätä näytelmää päivittäin seuraamme.  Se tuottaa palestiinalaisjärjestöille suurimman PR-hyödyn: maailmanlaajan solidaarisuuden ja erityiskohtelun niin YK:n alaisissa järjestöissä,  EU:ssa kuin Arabimaailmassakin.

Sitä myöten tulee myös taloudellinen tuki.  Tätä tukea nimenomaan Länsimaat maksavat,  myös oma maamme.  Suomi osallistuu  mm. Unwran opetustyöhön,  Lähi-Idän pakolaisjärjestön,  jonka koulutiloista Gazassa löytyi toistamiseen  Hamazin rakettierä.  Koululla ovat vierailleet  Suomesta sekä Ulkoministeri,  että Kehitysyhteistyöministeri,  kumpikaan kyseisen koulun käytännön Jihad-opetusta tuntematta!

Kaikki sotilaskohteet, terroristi-solut,  asevarastot,  laukaisualustat,   komentokeskukset ym. on sijoitettu siviilien asumusten sisään,  viereen,   ylä- tai alapuolelle. Siksi siviiliruumiita on mahdoton estää.   Vaikka kuinka tahdottaisiin ja ilmoitettaisiin etukäteen. 

Esim. 17.7 Israelin Pohjois-Gazalaisille antamaa kehotusta poistua alueelta   noudatettiin tuhansittain,  jolloin Hamas uhkasi rintamakarkuruusrangaistuksilla niitä,  jotka eivät palaa "rintamalalohkolleen"  takaisin. Tulitaukomahdollisuuttakaan ei haluttu käyttää, sen pienemmänkin,  pari-tuntisen Hamas itse  katkaisi,  vaikka oma kansa on neulansilmässä.

Miksi merkitykselliset tiedot jäävät välille?  Eivätkä kohtaa tavallista  Uutisten katsojaa/ lukijaa?

Siinä kysymys,  johon kannattaa etsiä vastausta.  Jos Al Zuhrin tiedotteista juuri nämä jäävät tulematta perille asti,  eikö silloin ole koko asiassa suuria mustia aukkoja?  Ja minkälainen kuva Lähi-Idän tapahtumista muodostuu tältä pohjalta ja kenen etua se palvelee?  Jokos olisi syytä vaihtaa kanavaa?












 


Vieras

#39380 Re: Re: Otsikko

23.07.2014 17:38

#39379: - Re: Otsikko

 

 

Minä voin joi valmiiksi kysyä,  että sun ei tartte sitä tehrä,  että mitäs  noi asiat täällä tekee? Non-ni,  ny se on kysytty,  sun ei tartte!    


Oottakos selvinneet helteillä kuinka?

Ja vastaus,  ei oo selvity!   :)


Vieras

#39381 Re: Re: Re: Otsikko

23.07.2014 17:54

#39380: - Re: Re: Otsikko

Molempi parempi!


Vieras

#39382 Nykyinen avioliittolaki on tasa-arvoinen kaikille

23.07.2014 19:03


Vieras

#39383 EUn ihmisoikeustuomioistuin

23.07.2014 20:37

on todennut ettei naisen ja miehen avioliitto syrji ketään ei siiiiiiis homojakaan. Eli on turha tänne työntää valheita jostain homojen syrjinnästä, kun Se ei pidä paikkaansa. Nykyinen naisen ja miehen avioliitto laki on tasa arvoinen eikä syrji edelleenkään siiiiis homojakaan. Avioliitto muuttuisi homojen myötä epätasa arvoiseksi, koska homoudessa ei ole kuin yksi sukupuoli. Avioliitossa on selkeät ja terveet pelisäännöt. Homot eivät halua niihin taipua niin eihän homohiv porukan mukaan niitä pelisääntöjä demokratiassa ole ennekään lähettymuuttamaan. Ei homot ei.
Homoilla on parisuhde ja saavat mellastaa homohiviä ihan niinkuin lystäävät ja suurin osa homoista on erittäin tyytyväisiä omiin juttuihinsa.

Vieras

#39384 Re: Re: Re: Otsikko

23.07.2014 21:03

#39380: - Re: Re: Otsikko

 

 


Äidin suru:https://www.youtube.com/watch?v=L5WQ3RhFJs4

rachel fraenkel eulogizing her son, Naftali, 16 on Tuesday. 

Yhden kaapatun pojan (yksi kolmesta) äiti.

 


Vieras

#39385 Re: EUn ihmisoikeustuomioistuin

23.07.2014 21:20

#39383: - EUn ihmisoikeustuomioistuin

Väärin: Tuomioistuin totesi, että Suomen valtio ei ollut rikkonut Suomen vallitsevaa lakia. On eri asia, että laki rikkoo ihmisoikeussopimusta, johon Suomi on sitoutunut. Tähän asiaan EY-tuomioistuimella ole tuomiovaltaa.

Bögarnas fel

#39386 Re: Re: Logiikkaa noudattaen....

23.07.2014 22:36

o

#39378: Bögarnas fel - Re: Logiikkaa noudattaen....

Arvoisa nimimerkki "homojen valehtelu naurattaa jo":oletko jo tarpeeksesi nauraa kikatellut ( tai ´räkättänyt´ voidaksesi nyt jo vastata vastata näihin ´tasa-arvoa´ koskeviin kysymyksiin)? Mitä mieltä olet , oliko peruskoulua edeltänyt vaihe Helsingin Normaalilyseon historiassa,siis aika jolloin olivat erikseen ns. tyttö-Norssi ja poika-Norssi, täysin epätasa-arvoinen oppilaiden suhteen?

Toinen sukupuolihan noista oppilaitoksista nimenomaan puuttui-ehkä opettajakunnankin sukupuolijakautuma saattoi painottua aina sen mukaan opetettiinko koulussa tyttöjä, vaiko poikia.Se kuitenkin tiedetään ,että noilla oppilaitoksilla oli superhyvä maine ja että ne olivat hyvin arvostettuja koulutuspaikkoja aikanaan .

Yhtenäiskoulu(jossa siis molemmat sukupuolet ovat edustettuna jokseenkin tasaväkisesti) ei suinkaan  aina ole  ollut mikään sellainen itsestäänselvyys,mitä se  nykyään on.

Ei ´tasa-arvo´ ole mikään aikojen alussa taivaasta tipahtanut käsite. Sen juuret ,samoin kuin käsitteen ´demokratia´ juuret ovat tietystikin 1790-luvun Ranskan ´Suuressa Vallankumouksessa´ eli n. 220 vuotta stten alkaneessa yhteiskunnallisten olojen muutosprosessissa.

Todelliset muutokset alkoivat kuitenkin näkyä vasta monien sotien ja mullistusten jälkeen.Suomikin oli  vielä sata vuotta sitten maa,jossa mitä räikein eriarvoisuus vallitsi ja suorastaan rehotti kaikkialla.

Kukaan ei  olisi osannut silloin  vielä  aavistakaan,että sadan vuoden päästä suurin osa yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoista olisi naisia!Tai että jo 90:vuoden kuluttua maalla on ensimmäinen naispresidentti ja että naisministereitä ja naispuolisia poliitikkoja tulisi olemaan jo paljon  ennen sitäkin.

Valitettavasti tyttöjen koulunkäynti (yleensäkään) ei ole vieläkään kaikkialla maailmassa itsestäänselvyys.Miesten ja naisten välisen tasa-arvon totettamisessa maailmassa riittää siis  vielä paljon työsarkaa-pitkälle tulevaisuuteenkin

Ensisijaisesti tasa-arvo  on kuitenkin ollut yksi demokratian perusperiaatteista (ne muut olivat veljeys ja vapaus)Se on siis nähty ennen muuta poliittisena käsitteenä.Sen toteutukseen on tähdännyt sosiaalinen demokratia,joka erään määritelmän mukaan ´ pyrkii poistamaan etenkin syntyperästä,sivistyksestä,omaisuudesta, henkisistä ja ruumiillisista taipumuksista ,iästä,tai sukupuolesta johtuvat yksilöiden väliset eroavuudet ja epätasaisuudet.´

Tasa-arvon vaatimuksia on esitetty mm. oikeuksien julistuksissa.Tasa-arvoisen avioliiton kansalaisaloite on tietenkin poliittinen,siis ennen muuta  vähemmistön juridiseen   tasa-arvoisuusuuteen  enemmistön rinnalla tähtäävä hanke ja projekti ,jossa vähemmistöjärjestöt tietenkin toimivat aktiivisina mukana. .TÄSTÄ tasa-arvosta on ensijaisesti kysymys.

Olennaista ei nyt siis ole keskustella siitä toteutuuko "tasa-arvoon kuuluvan demokraattisen päätöksenteon prosessi" paremmin Matin ja Maijan, Pirjon ja Liisan vaiko Hannun ja Laurin huushollissa.Kyse on aina paljon suuremmista päätöksenteko- ja neuvotteluryhmistä kuin jostain ,vain yhdestä ,  kahden ihmisen muodostamasta parisuhteesta ja heidän välisistä omista asioistaan keskenään.

Niitä taas voi olla +miljoona erilaista juttua aina kulloisestakin pariskunnasta riippuen ,mutta niihin tarinoihin paneutumisella ei  ole nyt tämän tasa-arvokeskustelun kanssa  mitään tekemistä.Eli silloin puhutaan helposti asian vierestä,kun ei oikein tiedetä mistä siinä oikeastaan on edes kysymys.

Regulator

#39387 Re: EUn ihmisoikeustuomioistuin

23.07.2014 23:24

#39383: - EUn ihmisoikeustuomioistuin

Niin, ketkähän täällä nimenomaan juuri  ´mellastavat´ sitä "homohiviään"?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 00:04



Vieras

#39389 Re: Re: EUn ihmisoikeustuomioistuin

24.07.2014 03:00

#39385: - Re: EUn ihmisoikeustuomioistuin

Naisen ja miehen avioliitto ei syrji ketään siis ei homojakaan. Tämä on niin selvää luin vain voi olla.

Eli ei tarvita mitään avioliitto lain muutosta. Suomessa ei ole rikottu myöskään ihmisoikeutta. Kukaan ei ole eikä tule saamaan tuomiota tästä asiasta, koska naisen ja miehen avioliitto ei syrji edelleenkään ketään siis ei homojakaan.


Vieras

#39390

24.07.2014 04:37

Päivän Sana

Anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme-sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan.

Ef. 1:17-19 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 06:20



Vieras

#39392 Re: Re: Otsikko

24.07.2014 06:45

#39379: - Re: Otsikko

ECI kehoittaa EU:n ulkoministereitä tuomitsemaan Hamasin ihmiskilpien käytön Gazassa, sekä antisemitistisen väkivallan kärjistymisen Euroopassa

Bryssel, 22. heinäkuuta 2014 – Israelin Protective Edge (Suojaava reuna) -puolustusoperaation jatkuessa kolmatta viikkoa Euroopean Coalition for Israel antoi tiistaina julkilausuman. Se pyytää Euroopan unionia tuomitsemaan selkeästi Hamasin sotarikokset, siis terroristisen infrastruktuurin sijoittamisen siiviliväestön keskelle Gazassa. Tällä menettelyllä maksimoidaan siviiliuhrien määrä Israelin puolustusvoimien pyrkiessä eliminoimaan Israelia uhkaavat sotilaskohteet.


Hamas rikkoo selkeästi kansainvälistä lainsäädäntöä, eritoten Geneven sopimuksen ensimmäisen lisäpöytäkirjan artiklaa 58, jonka mukaan selkkauksen osapuolten pitäisi pyrkiä mahdollisimman suuressa määrin välttämään sotilaskohteiden sijoittamista "taajamien läheisyyteen".

“Kun kansainvälinen media raportoi päivittäin Gazaa koskevista vahingoista, se on myös velvollinen osoittamaan nämä ilmeiset Hamasin suorittamat sotarikokset, sen sijaan, että ainoastaan Israelista tehdään syypää”, sanoi Tomas Sandell. ECI muistuttaa, että yhä suurempi joukko maailman johtohenkilöitä on toistanut tukevansa Israelin oikeutta puolustautua Hamasin rakettihyökkäyksiä vastaan. Samalla he kehottavat aselepoon.

“On tärkeää, että nämä samat maailman johtohenkilöt selkeästi tuomitsevat Hamasin harjoittaman ihmiskilpien käytön, jotta voidaan oikaista väärät käsitykset ja osoittaa miksi Israelin maahyökkäyksestä Gazaan on koitunut niin paljon vahinkoa siviileille", Sandell totesi.

Viattomia ihmishenkiä tulee varjella kaikin keinoin, eikä maailma voi enää vaieta siitä, miten Hamas estää oman siviiliväestönsä evakuoinnin hyökkäyksen kohteina olevilta asuinalueilta. Tämä rikkoo selkeästi Geneven sopimuksen ensimmäisen lisäpöytäkirjan artiklaa 51 (7).

ECI ilmaisee myös syvän huolestumisensa eri puolilla Eurooppaa ilmenneestä Israel-vastaisten mielenosoitusten lisääntyvästä radikalisoitumisesta. Mielenosoitukset on suunnattu  juutalaisia kohteita vastaan.
Euroopassa ei vuonna 2014 voida suvaita juutalaisten omaisuuteen ja synagogiin kohdistuvia väkivallantekoja.  Vaadimme Ranskan hallitusta ottamaan selkeän kannan hiljattain Pariisin esikaupungissa Sarcellesissa tapahtuneita kahteen synagogaan kohdistuneita väkivaltaisia hyökkäyksiä vastaan. Siellä myös poltettiin ja ryöstettiin kolme juutalaisten omistamaa kauppaa. ECI vetosi Euroopan unionin ulkoministereihin, että he ottaisivat tämän polttavan aiheen käsiteltäväksi tiistain huippukokouksessa Brysselissä.

Viime viikolla Pariisissa pääministeri Manuel Valls varoitti Ranskaa kohtaavasta uudesta antisemitismin muodosta. Sitä lietsovat kovan linjan vasemmisto ja koomikko Dieudonnén kaltaiset henkilöt, jotka syyttävät "juutalaisia" kaikista maailman ongelmista.

Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve sanoi: “Kun uhkaillaan synagogaa ja poltetaan kauppa siitä syystä, että sen omistaja on juutalainen, silloin syyllistytään antisemitistisiin tekoihin. Mikään ei voi oikeuttaa sellaista väkivaltaa.”

“Sellainen Eurooppaa, jossa juutalaiset eivät enää tunne oloaan turvalliseksi ja suojelluksi, on epäonnistunut versio siitä Euroopasta, jollaista Adenaur, Monet ja Schuman visioivat", totesi Sandell lopuksi. “Me kehotamme sen vuoksi Euroopan unionin johtajia vakavasti ryhtymään välittömiin toimenpiteisiin.”

 






Härskiä huijaamista

#39393 Miksi lapsia kuolee...

24.07.2014 07:20


Vieras

#39394 Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

24.07.2014 07:50

#39391: Homoja ei siis syrjitä Suomessakaan. - no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Onkohan sinulle nainen ja homo synonyymeja? Sukupuolisen orientaation ja sukupuolisen suuntautumisen osalta tasa-arvotilanne ei ole läheskään yhtä valoisa. Vaikka meillä on syrjinnän kieltävä lainsäädäntö, se ei tosielämässä toteudu monessa tilanteessa. Meillä on toisaalta syrjiviä lakeja, kuten erilliset avioliitto- ja parisuhdelait ja transsukupuolisten pakkosterilisaatio, josta Suomi on saanut lukuisia huomautuksia kansainvälisiltä ihmisoikeusjärjestöiltä.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_by_country_or_territory

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 08:06


Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin.

#39396 Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

24.07.2014 08:28

#39394: - Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

No tuo on taas sitä homojen valheita, joita he eivät itsekkään usko. Pitää vain jauhaa tutkimuksia vastaan, kun ei ole muutakaan. Lopettakaa tuollainen höpötys.

Homoja ei kukaan syrji, paitsi kuvitella saa mitä haluaa.


Vieras

#39397 Re: Tukki omassa silmässä

24.07.2014 09:04

#39395: - Tukki omassa silmässä

Äitee bruukasi sanoa: arvaa oma tilasi, anna arvo toisellekin. Sopinee jatkoksi tuohon...ota silmä käteen...(ja katso)... sitä kuulimme usein kotona, tais jäädä silloin ne 'roskat maton alle'.


Vieras

#39398 Re: Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

24.07.2014 09:06

#39396: Suomi on tasa arvoinen jo nyt homoillekkin. - Re: Re: no niin Suomi on tasa arvoinen jo nyt

Ilmeisesti EU:n virkamiehet ja tutkijat ovat kaikki homoja, koska linkkaamani tiedot perustuivat Euroopan osalta heidän tekemiinsä tutkimuksiin.

Tässä laajempi katsaus asiaan

http://www.coe.int/t/Commissioner/Source/LGBT/LGBTStudy2011_en.pdf

...ja tässä syrjintään liittyvän tutkimuksen tulokset maa- ja kysymyskohtaisesti.

http://fra.europa.eu/DVS/DVT/lgbt.php

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2014 09:21



Vieras

#39400 Re: Miksi lapsia kuolee...

24.07.2014 09:22

#39393: Härskiä huijaamista - Miksi lapsia kuolee...

Mun käsitääkseni me ollaan kaikki veronmaksajat Suomessa osallisia tuossa YK/ UNRWA:n tukemisessa, eikä pelkästään vihreät veronmaksajat. Toinen kysymys kokonaan on; mihin tuki menee?